Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok připojuji se též....poi několika letech zkoušení různých firem
1. Bio Bizz
2. Plagron
3. Bio Nova
o kristalonu nechci ani diskutovat, pro mne je to ztráta času...
vivat Bio Bizz
Bio Grow na růst, Bio Bloom na květ, algamic na květ, fishmix na růst....
používám i phytamin od plagronu..., různá guana, bioalgeen, darinu 4 je toho hodně.....
ááááááááááá, bože slovo kristalon když slyším stoupají mi hlasy na hlavě, neblázněte lidi a hlavně ty Hamlete, radši obětuju 2 večery v hospodě než hulit celej rok nějakou chemickou sračku, zkus si vzít nějakou fakt dobrou pališku trošku ji pocukrovat tím slavným kristalonem a vyhulit to, myslím že potom si to šeredně rozmyslíš protože taková chuť tě čeká po celej dlouhej rok pokud ten zázrak použiješ. Je to na tobě
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.