Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v pátek se mi vrátil šéfchirurg z dovolený - proběhla pitva - bylo konstatováno protočení lágru na druhym válci a načetí na třetim (nechápu - když de klika do píči tak vesměs ve všech lágrech) takže sme dojeli za Plzeň ke kámošovi pro komplet motor - přivezli do Prahy - vyndali kliku (rybě sme si to značili zub na zub kvůli rozvodům abysme zjistili že už je to značený ) zjistili že na 4. lágru je vůle jak v parlamentu ale máv sem nad tim už rukou pač ten motor zaručeně běhal - no zajímá mě jak budou běhat moje ojnice na cizích lágrech - válce sme nevyndavali pač se tahaj horem a bylo by to na dalších x hodin.
zejtra du nastrojit zbytek věcí a zkusit to nahodit.
prosím prosím modlete se za můj stroj - doufam že na Czechtekk II. na 2. září budu ready for action
pozejtří hodim další newsy
good luck
Snark
to all: ať vám stroje jezděj bez problémů - nekupujte si starý mrchy ani když vypadaj libově
Neco o starych mrchach :-( hele ja mam jawku 350 tak brutalne upravenou ze by jsi koukal snad nekde sezenu digitalni fotak a blejsknu a hodim ji sem.Jestli znate nekdo starou jawu 350/632.Tak s te je to delane ted to ma vzhled jawky 350/634-640.Paradni uprava a na jawku to ma maximalku skoro 150km/h je to sice nic moc ale na 25let starou 4kvaltovou dvoutaktni dvouvalcovou potvurku je to dosti vyborne.Jinak pristi rok nekdy v Dubnu 2006 budu kupovat YAMAHU XJ 600N rv.96 A jawku zdedi muj bracha.Jinak jezdite nekdo na srazy kde jste byly posledne?Byl nekdo z vas na MOTO NALETU 57 v Nikolcicich?Chystate se nekam na srazek?
No tak to je hustej Velorex,ale původní mi přišel roztomilejší....nic proti
sry,anglina nejni zrovna muj obor.Píšou tam,co je vede k tomu stavět tříkolku?Jízdní vlastnosti,hmotnost?Poučte mně někdo please.
Zdar Coprus
cauko. mam xt-cko 600 zatial mi to stačí ale mojmu brachovi už ne. On si totiž kúpil Hóóónn......díííí... čkúúúú VTR 1000 Fire storm (2 valec + Leovince výfuky...) foto pošlem neskôr. Zhúlený nejazdím lebo mne to nikdy nedá a musí jej vždy naložit plný kotel...RAz ma bracha zvizol na jeho stroji (zhuleneho) a povím vám že... som mal nie dosť, ale moc! Fakt dobrý zážitok jebat hu 250 km/h viac nedala lebo sme boli dvaja a natankovali sme na SLOVNAFTKE....je to fakt pekný pocit ked šúchate v zákrutach stupačky o asfalt... Inak chodíme na zrazy aj do Ceska - Brno streetfighter day...
Tak sem se byl mrknout na srázku amerik v Letňanech - pořádal to klubík kde mam nějaký známý http://www.1stveteranuscar.cz/akce.html
druhá fotka by měl bejt dodge charger - ten se mi fakt líbí - big block - poctivej vosmiválec - civilních kár tam byla hromada ale tohle mě zaujalo asi nejvíc
na třetí je muj mazlík se kterym sem obsadil 2. místo v kategorii - nechali vyhrát takovou zdechlinu M38A1 (první fotka) natřenou štětkou barvou na Uaze, se sedačkama šitejma vod mámy, půlkou šroubů metrickejch a zadníma světlama z Avie - prostě strašný - takže příští rok pudu udělat průser na Štang rallye
cus lidi musim se taky pripojit taktohle je ta moje...
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
caesar:pokud by tam snark mel napr.puvodni lak,popř.vse puvodni nebo udelano tak aby to bylo jako puvodni mel by to vyhrat.
Ale neznam snarkovo auto:-)
nebo tak...kdybych delal valecny film,spis by dostalo roli auto snarka
ty pičo - já mam ještě americkej vzduch v gumách - kromě benzínu a voleje v motoru i původní náplně -- tu káru sem dostal když měla najeto 57 mil a zajel sem si jí sám - teď má 2700 - mam ještě čepičky na maznicích, fabrickou mazelínu na zdvihátkách, nesetřenou původní barvu na prasátkách na brzdách - ta kára stála 30 let v Novym Mexiku na poušti v depotu - no comment