Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....aaaa....tady jsou ty moji...ty maly poupatka co tam vyrustj jsou mi podezrely...nikdy jsem to nezkoumal takhle brzo, ale nedavno jsem na ten odkaz narazil, a chci si to potvrdit a pak uz budu vedet skoro hned :-)
No, klicit jsem je daval nekdy v pulce brezna, a na zacatku dubna jsem je presadil do tech kvetinacu, ve kterejch jsou ted...od nakliceni byly v sadbovaci....
Jo a jeste neco dulezityho: Porad jsem se potykal s nefunkcnima kapilarama na zalejvani. Myslel jsem ze se ucpavaj, tak jsem dal novy...pak jsem myslel, ze nestaci cerpadlo, tak jsem koupil silnejsi. Ale je to v necem jinym: jestlize hadice od cerpadla ma prumer 2cm, je jasny, ze se z toho nenakrmi 32kapilar i kdyby bylo cerpadlo sebesilnejsi. Ted kdyz je jich tam jen 22, vypada to nadejne.