Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zastávám názor že pokud někdo má deprese tak by měl vyhledat pomoc psychyatra, normální člověk deprese nemá a ani mít nemůže. A pokud už někdo deprese má tak bych mu v žádným případě nedoporučoval hulit.
Deprese je docela HC nemoc a né žádný "Ach jo zejtra zas pondělí"
Ležíš je ti to jedno.Máš někam jít je ti jedno.Nakonec i ta sebevražda ti je jedno.Sem tam tě může přepadnout krátká euforka ale tu přebije pocit absolutní marnosti.
Všechno ti je jasný a nikam nic nevede sseš ztracenej ve tmě a skoro nikdo se tam za tebou nedostane.
Kámoš to měl.Naštěstí už je zase mezi živými.
hulení+depka=ultrapitchovina.
Tak sem to pročet tady i na tom linku co tu někdo zveřejnil...no a pročet sem to protože mě to docela zajímá, já taky mívám depky a ano není to jen blbá nálada, ale ne moc často, hlavně se pořád nudim a nic se mi nechce dělat a taky občas mívám docela nechutnou paranoiu, ale to si zase pak člověk řekne ježiš já sem už asi úplně vyhulenej seru na to...ale...všichni jste tu napsali něco o svym problému, jenže co řešení?nebo nějakej výsledek tohohle threadu?vážně by měl člověk co má tyhle problémy přestat hulit?ale co když nechci, co když nechci aby hulení zmizelo z mýho života?není už tohle samo o sobě projev "závislosti" a nebo je to prostě tak že sou lidé co s tim problémy nemaj a ty pak můžou hulit HODNĚ a pak sou lidi, na který má většinou hulení nějakej blbej dopad, ty když pak víc zahulej můžou mít i depresi...jak to teda je???co mám dělat?tady se stejně dá jen hulit...
ked mam depku nikdy neviem ci to mam risknut a zahulit si alebo nie. Bud ma hulenie postavi na nohy a mozem zase normalne fungovat alebo ma zrazi na zem definitivne.
2 Bessel: bohužel, zni to hrozive - bez huleni ale určitě bysto neměl v těchto stavech řešit jointem
nemusíš jít hned k psychiatrovi a žrát antidepresiva, taky je tu cosi čemu se řiká psychoterapie
depky sem mívala celkem solidní, a to sem si fakt řikala, komu bych tady asi tak chyběla, když všechno poseru. Dělala to škola. Teď už sem tam skoro rok nebyla a je to v pohodě...teda bylo, teď už mě zase pronásleduje myšlenka, že se tam musim v únori vrátit, že to bude eště těžší, složitější. Z rozhovorů s bejvalym spolužactvem se dozvídám, jak je ta oktáva hrozně těžká...to mi moc optimismu nepřidává. Ale pochybuju, že by mi nějakej psychuš pomohl. Mam totiž hrozně špatnou paměť, a nedokážu se učit to co mě nezajímá. Ovšem teď už si můžu o myšlenkách na sebevraždu nechat zdát, protože mam človíčka, kterej mě potřebuje
to je taky pravda, ta škola, idkyž se to nezdá, dělá hodně...záleží to dost na okolnostech ale stačí aby si člověk připadal jen trochu blbě a kdyžzahulí bude z toho třeba i depka...
kamos maka ve firme a aniz by si to priznal tak ho to meni a uzavira se vic do sebe jelikoz maka z delnikama a vobcas jede i do prahy
resi pocity marnosti chlastem a vrzanim > ale dlouho mu to nevydrzi
ja jezdim do skolly a kdys pride naky blby obdoby kdy se nedari tak je z toho taky blbej psychstav . rikam si :a proc vubec? proc tohle? zase...
a tak nezbejva nic jen cekat na lepsi budoucnost
mozna to neni best resenni resit tyhle stavy pomoci thc ale zivotni praxe mi rekla: jo tak po tomhle budu znicenej jeste doma a taky se v tehle stavech lip zapomina takze je to na depku docela solidni "lek" kterej ma svy priznivce i co se tyce doktoru zabyvajicich se tematikou lidske psychyky....
.......ale nic se nesmi prehanet a tak udelejte doma radost aspon na Vanoce......bily vocka, cerny myslenky.....
doufám v to, že si najdu tu správnou cestu a nebudu muset dělat to, co by mě ubíjelo a ničilo. Nesnášim stereotyp, ale nesnášim ho tak, že mě prostě ničí. Právě kvůli tomu, aby mi neřeskočilo, se snažim nějaký to vzdělání mít a pokud možno se co nejdřív zapracovat na nějaký tý vlastní živnosti, nesmířim se s tim dělat někomu poskoka, vařit kafčo a za deset let možná dostanu plat, se kterym si budu moct dovolit jet i na dovču za exotikou.