Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Deprese A Spatna Nalada???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Ramon: nápodobně a místo toho sedim u pc a čučim po groweru

Old Post 14-11-2004 v 13:53 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Zastávám názor že pokud někdo má deprese tak by měl vyhledat pomoc psychyatra, normální člověk deprese nemá a ani mít nemůže. A pokud už někdo deprese má tak bych mu v žádným případě nedoporučoval hulit.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 14-11-2004 v 13:59 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Test Příspěvek č. 51

Zkuste si udělat tenhle test

http://www.depreseadepky.nazory.cz/test.htm

Old Post 14-11-2004 v 14:43 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

lordwilliam: to jak si použil slovo normální, tak to působilo jako bysis myslel, že lidi mající deprese sou náký hrozný stvůry

Old Post 14-11-2004 v 20:29 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

lol tak podle toho testu si mám vyhledat lékařskou pomoc:-)

Old Post 21-11-2004 v 09:53 AM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tonal
Nový Člen

Karma uživatele Tonal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Deprese je docela HC nemoc a né žádný "Ach jo zejtra zas pondělí"
Ležíš je ti to jedno.Máš někam jít je ti jedno.Nakonec i ta sebevražda ti je jedno.Sem tam tě může přepadnout krátká euforka ale tu přebije pocit absolutní marnosti.
Všechno ti je jasný a nikam nic nevede sseš ztracenej ve tmě a skoro nikdo se tam za tebou nedostane.
Kámoš to měl.Naštěstí už je zase mezi živými.
hulení+depka=ultrapitchovina.

Old Post 26-11-2004 v 12:27 PM
Tonal je offline   Profil uživatele Tonal   Find more posts by Tonal   Foto galerie člena Tonal   Click here to Send Tonal a Private Message   Add Tonal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bessel
Nový Člen

Karma uživatele Bessel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Tak sem to pročet tady i na tom linku co tu někdo zveřejnil...no a pročet sem to protože mě to docela zajímá, já taky mívám depky a ano není to jen blbá nálada, ale ne moc často, hlavně se pořád nudim a nic se mi nechce dělat a taky občas mívám docela nechutnou paranoiu, ale to si zase pak člověk řekne ježiš já sem už asi úplně vyhulenej seru na to...ale...všichni jste tu napsali něco o svym problému, jenže co řešení?nebo nějakej výsledek tohohle threadu?vážně by měl člověk co má tyhle problémy přestat hulit?ale co když nechci, co když nechci aby hulení zmizelo z mýho života?není už tohle samo o sobě projev "závislosti" a nebo je to prostě tak že sou lidé co s tim problémy nemaj a ty pak můžou hulit HODNĚ a pak sou lidi, na který má většinou hulení nějakej blbej dopad, ty když pak víc zahulej můžou mít i depresi...jak to teda je???co mám dělat?tady se stejně dá jen hulit...

Old Post 28-11-2004 v 07:14 AM
Bessel je offline   Profil uživatele Bessel   Find more posts by Bessel   Foto galerie člena Bessel   Click here to Send Bessel a Private Message   Add Bessel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Bessel: Nehul.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 28-11-2004 v 08:36 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ked mam depku nikdy neviem ci to mam risknut a zahulit si alebo nie. Bud ma hulenie postavi na nohy a mozem zase normalne fungovat alebo ma zrazi na zem definitivne.

Old Post 28-11-2004 v 11:59 AM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

2 Bessel: bohužel, zni to hrozive - bez huleni ale určitě bysto neměl v těchto stavech řešit jointem
nemusíš jít hned k psychiatrovi a žrát antidepresiva, taky je tu cosi čemu se řiká psychoterapie

Old Post 29-11-2004 v 10:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 59

depky sem mívala celkem solidní, a to sem si fakt řikala, komu bych tady asi tak chyběla, když všechno poseru. Dělala to škola. Teď už sem tam skoro rok nebyla a je to v pohodě...teda bylo, teď už mě zase pronásleduje myšlenka, že se tam musim v únori vrátit, že to bude eště těžší, složitější. Z rozhovorů s bejvalym spolužactvem se dozvídám, jak je ta oktáva hrozně těžká...to mi moc optimismu nepřidává. Ale pochybuju, že by mi nějakej psychuš pomohl. Mam totiž hrozně špatnou paměť, a nedokážu se učit to co mě nezajímá. Ovšem teď už si můžu o myšlenkách na sebevraždu nechat zdát, protože mam človíčka, kterej mě potřebuje

Old Post 29-11-2004 v 12:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bessel
Nový Člen

Karma uživatele Bessel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

to je taky pravda, ta škola, idkyž se to nezdá, dělá hodně...záleží to dost na okolnostech ale stačí aby si člověk připadal jen trochu blbě a kdyžzahulí bude z toho třeba i depka...

Old Post 29-11-2004 v 13:18 PM
Bessel je offline   Profil uživatele Bessel   Find more posts by Bessel   Foto galerie člena Bessel   Click here to Send Bessel a Private Message   Add Bessel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Skola jeste neni tak spatna pockejte na praci, a to budes muset nekam chodit celej zivot az do duchodu! na hovno co

Old Post 01-12-2004 v 08:42 AM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Na depresi je pry velice dobry Peprovnik opojny (kava-kava)

Old Post 01-12-2004 v 08:53 AM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

kamos maka ve firme a aniz by si to priznal tak ho to meni a uzavira se vic do sebe jelikoz maka z delnikama a vobcas jede i do prahy
resi pocity marnosti chlastem a vrzanim > ale dlouho mu to nevydrzi
ja jezdim do skolly a kdys pride naky blby obdoby kdy se nedari tak je z toho taky blbej psychstav . rikam si :a proc vubec? proc tohle? zase...
a tak nezbejva nic jen cekat na lepsi budoucnost
mozna to neni best resenni resit tyhle stavy pomoci thc ale zivotni praxe mi rekla: jo tak po tomhle budu znicenej jeste doma a taky se v tehle stavech lip zapomina takze je to na depku docela solidni "lek" kterej ma svy priznivce i co se tyce doktoru zabyvajicich se tematikou lidske psychyky....
.......ale nic se nesmi prehanet a tak udelejte doma radost aspon na Vanoce......bily vocka, cerny myslenky.....

Old Post 01-12-2004 v 19:48 PM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

doufám v to, že si najdu tu správnou cestu a nebudu muset dělat to, co by mě ubíjelo a ničilo. Nesnášim stereotyp, ale nesnášim ho tak, že mě prostě ničí. Právě kvůli tomu, aby mi neřeskočilo, se snažim nějaký to vzdělání mít a pokud možno se co nejdřív zapracovat na nějaký tý vlastní živnosti, nesmířim se s tim dělat někomu poskoka, vařit kafčo a za deset let možná dostanu plat, se kterym si budu moct dovolit jet i na dovču za exotikou.

Old Post 26-12-2004 v 20:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás