Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle zakona nic. Meli by te sebrat a zavrit, protoze je to jeste porad nedovolena vyroba omamnych a psychotropnich latek, a dale samozrejme jejich drzeni. Myslim ze ted je to nastaveno na hezkejch par let v chladku (nevim presne, ale tipuju 2-10 let-opravte me nekdo).
Myslím, že kdo neprodává, ale pěstuje si doma v klidu pár kytek, moc to zbytečně neroztrubuje mezi nepravý lidi, tak se bát nemusí. Je pravda, že člověka napadaj různý myšlenky a někdy i schizoidní, ale nesmíte to tak hrotit. Už aby tu byla dekriminalizace.
V minulých dnech proběhla ve svitavském regionu akce toxi týmu s pracovním názvem Van Gogh. Kriminalisté se tentokrát zaměřili na pěstitele marihuany.
Vzhledem k dlouhodobému rozpracování případu šli policisté najisto. Na dvou zahradách téměř v centru Březové nad Svitavou zajistili skoro dvě desítky rostlin konopí setého - marihuany.
Policejní komisař sdělil třiapadesátiletému a třiadvacetiletému muži z Březové nad Svitavou obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů.
V průběhu dalšího šetření muži shodně tvrdili, že marihuanu pěstovali pouze pro svou potřebu, mladší z mužů se pak doznal k tomu, že políčko s marihuanou ošetřoval již v minulém roce a sklizeň pak sám spotřeboval.
V rámci akce pak kriminalisté usvědčili z přechovávání většího množství marihuany osmadvacetiletého muže ze Svitav.
Podezřelý uschovával drogu v místě svého trvalého bydliště. Policejní komisař mu sdělil obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Další okolnosti případu jsou předmětem šetření toxi týmu.
V letošním roce bylo ve svitavském regionu z drogových deliktů obviněno již třicet osob, šesti ze stíhaných osob byly uloženy nepodmíněné tresty odnětí svobody.
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
fuj fuj a ještě jednou fuj!
dealery ať si klidně pozavírají!!
ale nás co jsme proti nim a pěstujeme si svoje kytky nechť nechají!
1-5kytek (záleží na velikosti palic) je tak akorát pro vlastní potřebu!
a pro člověka jako já, jež cannabis pěstuje za účelem vytvoření léčiv (mast,tinktura) jako lék proti nespavosti pro kvalitní spánek, pro spirituální užití, lék proti nechuti k jídlu a další důvod, který je pro mne důležitý jest, že cannabis zabíjí virus HERPES(trpím opary a to ve velkém měřítku, míval sem dokonce i hubu jak kačer )
Kdy si uvědomí že cannabis je droga jen proto, že jí tak nějaký nízkointeligentní člověk označil!
Dost lidí zde na groweru zná historii cannabis.. ví že to byla odjakživa úžasná a léčivá rostlina a pořád jí je, jenom kvůli nějakým zaostálým jedincům je to "droga" ikdyž na ní závislost z 98% nevznikne..
Bohužel to mnozí nechápou nebo nechtějí chápat...
Díky zákonů mají mnozí lidí cannabis jako "DROGU" a né jako bylinu!
Co víc říct...
Ať si něco o cannabis(pravdivého) přečtou a sami pochopí, že je to jen bylina..
uff to sem se rozkecal, omlouvám se, ale toto je tak deprimující thread, že mne to až rozčílilo, jak si nás dovolují házet do jednoho pytle
Hold doufejme že už projde onen zákon o dekriminalizaci
A Groweři! nebojte se, jestli nemáte velkopěstírny a neprodáváte, buďte klidní a kdyby něco tak to máte na svá záda,proti rakovině,parkinsonovi,...
No hlavne to, ze je to nelegalni, a ze kvuli tomu muzou zavrit Grower.cz , coz bychom jiste vsichni VELMI neradi...takze prosim svuj prispevek az si to prectesh smaz, dela se to pres edit/delete u prispevku kdyz ses prihlasenej. Pak je tam nekde myslim vpravo nahore "delete".
Pak uz nikdy o prodeji ani slovo na Groweru, myslim ze je ti to jasny :-)
Dobra, tak svuj zrejme kontroverzni prispevek jsem smazal. stejne mi to neda: nechtel jsem mluvit o prodeji. Samozrejme, ze je to protizakonne. Ale stejne tak i pesteni a nasledna vyroba omamne latky je protizakonna. Tak jaky je v tom rozdil? Proc mate na prodejce spise negativni pohled a na pestitele spise pozitivni? Kdyz je nelegalni oboje? A navic me tak trochu rozlobil prispevek toose a zajimalo by me, proc je proti dealerum a proc nechce pozavirat i pestitele a vyrobce. A kdyz bych pominul ony pravni zalezitosti, co by vlastne bylo na prodejci marihuany spatneho? Pravda, mozna jsem jen nizkointeligentni clovek, ale snad se nade mnou nejaka dobra duse slituje a vse mi vysvetli.
ps a jestli mi zas nekdo napise, ze to mam smazat, tak to udelam, ale zaroven koncim s prispivanim do sekce zakon a pravo )
wawroh, zalezi na uhlu pohledu, v tom ktery prezentujes ty, v ramci jakych si pravnich spolecenskych hodnot mezi prodejcem a pestitelem neni rozdil.
jinak je ale rozdil, napriklad v tom ze velkoprodejci svuj busines delaj predevsim pro penize, maj se za to celkem dobre (oproti pestiteli brambor), zijou z toho a neplatej dane. dulezita vec v tom je ze kdyby jeli na ferovy zisk, nebudou prodavat 1 za 300. tim se chovaj podobne jako telekom v dobe kdyz mel monopol. jaky bylo vsechno drahy. a ted. je volani v pasualu. zadarmo. monopol velkopestitelu je z duvodu ze jde o jednoznacne kriminalni cinost,coz zasadne omezuje prirozeny vyvoj. tudiz na velkoprodejce (velkovyrobec) je mozny koukat stejne jako na tehdejsi telekom, jako na zlodeje (oni samosebou pouze vyuzivaji to co stat ve sve nevedomosti zakazal, problem ze spis zneuzivaji). samosebou velkopestitel/prodejce jsou z jednoho pytle. i kdyz rek bych ze nadavat na ne vic nez na jakoukoliv jinou komercni zalezitost neni fer. a jiste, brat je jako lidi kterym jde o spravnou vec, taky jde tezko, leda by ta spravna vec byli prachy .. musky poletujici vsude kolem, v hlavach, myslich .. nad nasima mrsinama.