Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, já ho kupoval za 4500 a po roce provozu ho prodal za 3600
Nevim kam jinam to dát, tak se snad nebudete zlobit když to dám sem: tohle už je opravdu čína, ale zaujalo mě na tom použití všech výbojek: http://www.growshop-zelenysamet.cz/...gulaci-250-660w
Nemáte s tím někdo zkušenosti?? Záruku to má, a kopírovat snad uměj dobře kuci šikmooký, ne ??
Ahoj, teď mají za půlku - necelé 400,- v akci Sunmaster 400W DeLuxe. Po třetím kolem ty výnosy jdou docela dolů a jde to znát, takže nezapomeňtě měnit!
Jinak k těm levným Lumatekům z grohousu, bral jsem od nich pár a šlapou jak mají, takže spokojenej a krabička a vše stejný jako original od jahody co sem dříív bral...
Kdyby měl někdo zájem o výhodnou koupi ORCA FOLIE tan na tomdle shopu maj 7.5m roli za 1200. A 15m za 3800.Takže i kdybych koupil 3 role po 7.5m tak to vyjde pořad levněji než ta 15m. =D
Zdarec
Dneska jsem v BAUMAXU narazil na tenhle stolní větrák s vlhčovačkou v jednom. Vidím tohle poprvé a myslím, že je to dobrá věcička do větších prostor. Cena byla snížena z 2000,- na 700,- což je myslím parádní cena.
není to sice akce v kameném obchodě, ale je to za bezkonkurenční cenu. Jde o teploměr s funkcí chlazení nebo topení, nastavení offsetu, hystereze, času regulační smyčky atd. Napájení 12V s relátkem (šlo by spínat relé nebo stykač).
Koupil sem 2ks na jsem nadmíru spokojen !