Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čest!!!
Moc času neuběhlo a jsem zase zpět
Všechno je při starém, až na to, že teď pojedu Akáčka, tak doufám, že to budou pořádné jeby.
Klony jsou od zdejšího člena, tímto díky.
Substrát je od plagronu royalmix a poprvé zalito čistou odstátou vodou o PH 5.7
A tady je něco pro oko
Tak tohle vypadá hezky, budu sledovat Jakou pojedeš pěstební techniku?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Vypada to pekne, ja ohybal poprve ted a docela se mi to zalibilo, tak budu ohybat zas...
Budes to zastrihavat? Ja to smiknul, sice pouze jednou, ale myslim, ze se docela zadarilo... Kazdopadne je dobry napad zastrihavat pri ohybani?
Zdarek kolego
tak květníky už všecky 11l, parádička
Teď máš před sebou 2 měsíce, než Ti to dojede, dlouhé zimní večery na krku, určitě by stálo za to poňurat nějaký hydro systémek Nebo aspoň Kokos. Jde o to, že ten royality mix vysychá po zalití dlouho. Všechno v tom trvá dýl. V kokose nebo rockwoolu, nft, ebb and flow apod. tam vidíš všecko rychleji, rychleji to roste, líp vstřebává živiny a je to taková větší faračka A když se vychytá, už nikdy nebudeš jít chtít zpátky k royal mixu
Popřemýšlej nad tím.
Jinak s kolínkama mám nic moc zkušenost.. Stejně se to rovná a kytka se táhne za světlem, je to marné.. Chce to hodně trpělivosti a srát tam jedno za druhým. Ohýbal jsem i pomocí špagátků, to mi připadalo lepší, drželo to líp tvar. normálně přivázat na prudko
Good luck, man ;-) Budu sledovat.