Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Joe: no jednoznačně promíchat s půdou. Pokud bys ji nasypal jen nahoru, tak by se do půdy živiny dostávaly jen se zálivkou, kdežto takhle budou kolem všech kořenů a proto mnohem lépe dostupné.
sem se ptala, jakej poměr dáváte slepičího hnojiwa, a vy mi tu povídáte jag jeten slepoïčinec užasnej a dobrej a kvalitka, ale ten poměr mi nigo neřeknete!!!!!!!!
TAKŽE : VÍ NĚGDO POMĚR VODA/SLEPIČINEC ???
možná bych to i riskla, ale bojim se že bych je spálila
Tak už konečně přestaňte rozdělovat hnojiva na přírodní a chemické. Je to úplná blbost. I na chemické hnojiva se používají látky získané z přírody, akorát jsou značně upraveny. To, že je ňeco vyrobeno chemickou cestou naopak garantuje určité hodnoty, které nám s po domácku namíchanými hnojivy nikdo negarantuje. Například u slepičinců může být mnohem více škodlivých látek než třeba u krystalonu. Všechno je to o množství. Když budeme přehnojovat slepičincy, tak výsledek bude daleko horší, než občasné hnojení krystalonem a na chuti se to určitě projeví. Přemýšlejte o tom!!!!!!!!!!!!!!!!
já používám :krystalon start.na kořenovou soustavu,plod a květ,stonek a pak mám přímo z holandska hnojivo na THC podporuje vyvoj THC a pryskyřice a chlupů,a pak obyčejné guáno z rostlin