Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
seš si jistej?píše se tam digitální, nebo mechanické, na digitální je to až podezřele málo..
Pevně doufám, že digitální. Nebál bych se toho.... Myslím, že tam budou mít oboje za stejnou cenu, když to píšou. Tím spíš na tom vydělají. Důchodci si radši koupí old school analogové, protože neumí časovat s digitálními a my digitální, takže se ta cena vyrovná.
Pevně doufám, že digitální. Nebál bych se toho.... Myslím, že tam budou mít oboje za stejnou cenu, když to píšou.
Pokud to chápu dobře podle popisu, tak u mechanických je cena 129,- za balení (tzn. jedny vnitřní a jedny venkovní) a u digitálních je ta cena 129,- za kus.
Teď před týdnem jsem kupoval v Kauflandu na výprodeji digitální hodiny za 50Kč nevím, ale jest-li je tam ještě mají.. (pro nevěřící mam schovaný doklad )
V Penny marketu jsem si koupil dvoudílnou sadu zahradnických nůžek za 99 kč. Jedny nůžky jsou na stříhání stonků a větví. Druhé jsou na stříhání listů.
Fungují výtečně!!!
Pozor, jedná se o akční zboží, které tam taky za týden nemusí být!!
Původní příspěvek od Palicnik Na growhouse.cz maj Dinafem semena po 25, 50 a 100ks. Za cca 70 Kč/ks. Nikde na netu jsem nic podobnýho nenašel. Co si o tom myslíte?
Taky jsem si jich všimnul, ale zdá se mi trochu divný, že prodávaj např. předřadníky za cenu nižší, než se dá koupit u dovozce..
Buď to vozej z číny, nebo někde "udělali" pár kamionů