Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S kámošema jsme si jednou dávali ruma s kakavem a klobásy s čokoládovejma sušenkama k tomu ještě nějaký ganja mlíko a nemusim řikat jak to ráno dopadlo
co všechno?? hmmm.... vetsinou to probiha tak ze prijdu vecir domu pekne zkourena , naberu jidlo a usadim se u kompu. jako prvni chod je vetsinou nejaka tepla vecere. napr jsem nedavno snedla pul kastrolu polivky, asi 4 rohliky s takovou dobrou pomazankou, nakou nugetu, par nanuku ( v mrazaku jich je hafec ) hmmm...pak jeste nejaky tycinky a cokoladu. jo nesmim zapomenout na ovoce. jeste tak 1,5l nakyho piti a jogurt.
Omnihash: Jen aby to bylo hulením. Znam jiné drogy po kterých není problém shodit i 6 kilo za noc... Ale jo hulení je taky na hubnutí. Já když mám hulení neomezeně tak žeru furt, ale poslední dobou sem pět až šest kilo pod normalem...
Zas sem se nějak zhulil,a zatim sem sežral 17 párků,4 rohlíky,200g čokolády,6 hrušek,puding,brambůrky,a ještě bych si něco dal,mám fakt hafec velkej hlad,možná si něco dám,a možná ještě brko
Mám v zásobě ještě nutelu a housky,tak uvidím,bolí mě břicho a mám hlad
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Nejhorsi je kdyz clovek prijde domu pekne vypalenej a doma nic na jidlo neni, tak to je potom nejlepsi kostkovy cukr, jednou jsme skamosem snedli celou krabici
Rozhodl jsem se rázně zatočit se žravkou (za poslední měsíc 5 kilo). Občas si ještě určitě na jídle ujedu, ale ty rána druhej den nejsou nic moc a navíc mě to uspává
"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."
Ja som schopná v stavoch zhúlenosti zožrat úplne všetko, aj to, co normáne neznášam, napríklad paprikové čipsy.Dokonca sa mi zdalo, že boli sladké. Alebo som jedla rajčinovú polievku, ktorú normálne neznášam, a strašne mi chutila, ale nevedela som, akú má chuť, len to bolo strašne dobré. raz som zjedla asi týždňový chleba s horčicou, ktorý bol strašne tvrdý, že sa nedal ani stlačiť. Alebo jogurt so šunkou. Alebo som na panvicu nahádzala všetko čo som našla v chladničke a usmažila (vajce, tuniak, paprika, klobása, cibula, cestoviny,...) a ešte vela divných vecí som pojedla.
omni: taky sem si vsiml, ze cim dele hulim a pokud mi nekdo venku neda brouka se zradlem do hlavy, tak proste prijdu dom, vypatlane v hlave, ale jidlo mne ani nenapadne
Momentalne........ jedna krabice mexickych kukuricnych placek.....soupnu na minutku do mikrovlnky.........vyndam.....jdu do lednice pro cokoladovy sirup......poleju placky sirupem...... OOOOOOHHHMMMMMM. hamty hamty hamty at mam vic jak tamty.................je to vazne dobry
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
ja som minule bol strasne a v mrazaku som nasiel nahodou zamrznute jahody, tak som ich nejak pochrumal skor ako sa stihli rzmrazit.....a tych bolo fakt dost.....v tom zamrznutom stave asi tak 2kg
Nestačím se divit co to všichni žerete za blafy.Když se už pořádně zhulím a chci aby to stálo za to tak si nakoupím pořádnou žravku a stav je ještě lepší protože vím co za pár hodin příjde XD Jinak co nesnáším je sucho v hubě to je fakt o ničom.Všichni asi víte že když se zhulíte a něco sežerete tak vám to může ztlumit stav a to já nikdy nechci XD a proto žeru tak minimálně 90min po tom co si zahulím.Taky je pravda že ty žravky už nejsou to co bývaly.Jinak můj recept co musíte vyskoušet:Když hulíte dva tak aspon jednu krabici Mysli nebo jak se to nazývá a jednu hořkou čokoládu!(nejlépe tak 70ti procentní stojí od půl sta nahoru) POSTUP: nasypete si mysli do huby pridate tam jeden velky čtvereček čokolády a začnete žvýkat o sto šest!
z niektorých veci čo tu boli spomenuté by mi bolo zle, ale mal som omylom pocukrovené hranolky, do hliny padnutú opekanú špekačku a nejaké hríby čo chutia ako cesnak
ale všetko mi chutilo viac ako varia u nás v robote
ja pohuleni musim ziest strasne wela sladkosti a potom je narade nieco slaneho.no a ku pitiu, ras som mal take suchoti (alebo stawi)ze som si miesto sirupu omilom nalial nejaky kuchinsky priprawok na umiwanie bolo to hrozne od wtedi si dawm natoto welky pozor