Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

A little OT :

U nás je lednice většinou prázdná ( kromě FS a G/B excelerator a phytamin ) si tam vegetí už jen celá sada AH

Dost srandy , i když předešlé souvětí se zakládá na pravdě hihi

NEJHORŠÍ je jít zhulenej a hladovej nakupovat !

To si tam dycky představuju co bych asi s tima salámkama a keidama
dělal yeeaaah , áb .......

No a stejně si dycky koupim jenom 5Kg hranolek kterejma se živim poslední půlrok snad nepřetržitě Ke všemu , za každý situace !

Prostě mě nomální brambor/kaše , polívka cokoli NEZASITÍ

Dycky mám pocit prázdnýho žaludku a jen hranole mě uspokojí
asi sem se stal závislej

Bohužel společně s cigaretama a jointama bo jak se tomu řiká je
to nádhernej základ pro rakovinu ve 30

Ale stejně dycky než du do tesca tak si dám radši prdíka

POZOR jen prdíka ne alkohol !!!!!

To pak hrozí rozbití skla u mrazáku a to už bych si pak nemoch dovolit ani ty hranolky hihi

MOSWA

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 11-08-2006 v 11:44 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 562

S kámošema jsme si jednou dávali ruma s kakavem a klobásy s čokoládovejma sušenkama k tomu ještě nějaký ganja mlíko a nemusim řikat jak to ráno dopadlo

Old Post 11-08-2006 v 13:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

co všechno?? hmmm.... vetsinou to probiha tak ze prijdu vecir domu pekne zkourena , naberu jidlo a usadim se u kompu. jako prvni chod je vetsinou nejaka tepla vecere. napr jsem nedavno snedla pul kastrolu polivky, asi 4 rohliky s takovou dobrou pomazankou, nakou nugetu, par nanuku ( v mrazaku jich je hafec ) hmmm...pak jeste nejaky tycinky a cokoladu. jo nesmim zapomenout na ovoce. jeste tak 1,5l nakyho piti a jogurt.

a uz dlouho chci ochutnat kiwi s pepřem

my first time

Old Post 11-08-2006 v 16:22 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

Omnihash: Jen aby to bylo hulením. Znam jiné drogy po kterých není problém shodit i 6 kilo za noc... Ale jo hulení je taky na hubnutí. Já když mám hulení neomezeně tak žeru furt, ale poslední dobou sem pět až šest kilo pod normalem...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 11-08-2006 v 17:42 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

Zas sem se nějak zhulil,a zatim sem sežral 17 párků,4 rohlíky,200g čokolády,6 hrušek,puding,brambůrky,a ještě bych si něco dal,mám fakt hafec velkej hlad,možná si něco dám,a možná ještě brko
Mám v zásobě ještě nutelu a housky,tak uvidím,bolí mě břicho a mám hlad

Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)

Old Post 13-08-2006 v 22:38 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 566

Nejhorsi je kdyz clovek prijde domu pekne vypalenej a doma nic na jidlo neni, tak to je potom nejlepsi kostkovy cukr, jednou jsme skamosem snedli celou krabici

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 14-08-2006 v 00:27 AM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brnk
Stálý Člen

Karma uživatele Brnk - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 567

Rozhodl jsem se rázně zatočit se žravkou (za poslední měsíc 5 kilo). Občas si ještě určitě na jídle ujedu, ale ty rána druhej den nejsou nic moc a navíc mě to uspává

"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."

Brnkův první pokus o OUT

Old Post 14-08-2006 v 06:44 AM
Brnk je offline   Profil uživatele Brnk   Find more posts by Brnk   Foto galerie člena Brnk   Click here to Send Brnk a Private Message   Add Brnk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 568

Ja som schopná v stavoch zhúlenosti zožrat úplne všetko, aj to, co normáne neznášam, napríklad paprikové čipsy.Dokonca sa mi zdalo, že boli sladké. Alebo som jedla rajčinovú polievku, ktorú normálne neznášam, a strašne mi chutila, ale nevedela som, akú má chuť, len to bolo strašne dobré. raz som zjedla asi týždňový chleba s horčicou, ktorý bol strašne tvrdý, že sa nedal ani stlačiť. Alebo jogurt so šunkou. Alebo som na panvicu nahádzala všetko čo som našla v chladničke a usmažila (vajce, tuniak, paprika, klobása, cibula, cestoviny,...) a ešte vela divných vecí som pojedla.

Old Post 14-08-2006 v 12:49 PM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 569

omni: taky sem si vsiml, ze cim dele hulim a pokud mi nekdo venku neda brouka se zradlem do hlavy, tak proste prijdu dom, vypatlane v hlave, ale jidlo mne ani nenapadne

Old Post 14-08-2006 v 21:44 PM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 570

Já po tmně sežral zhnilý olivy, ale nezkoušejte to. Ono to totiž chutná dobře, dokud nezjistíte, co to je!

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 16-08-2006 v 21:42 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 571

no tak ja ked chytim slinu zožerem fakt uplne všetko ale aj tak najlepšie čo môže byť je mcdonald to sa proste neudržím a vždy tam nejach cely majland

Old Post 27-08-2006 v 17:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 572

Momentalne........ jedna krabice mexickych kukuricnych placek.....soupnu na minutku do mikrovlnky.........vyndam.....jdu do lednice pro cokoladovy sirup......poleju placky sirupem...... OOOOOOHHHMMMMMM. hamty hamty hamty at mam vic jak tamty.................je to vazne dobry

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07

Old Post 27-08-2006 v 18:19 PM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

ja som minule bol strasne a v mrazaku som nasiel nahodou zamrznute jahody, tak som ich nejak pochrumal skor ako sa stihli rzmrazit.....a tych bolo fakt dost.....v tom zamrznutom stave asi tak 2kg

Old Post 28-01-2007 v 22:29 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Westrip
Nový Člen

Karma uživatele Westrip - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

Nestačím se divit co to všichni žerete za blafy.Když se už pořádně zhulím a chci aby to stálo za to tak si nakoupím pořádnou žravku a stav je ještě lepší protože vím co za pár hodin příjde XD Jinak co nesnáším je sucho v hubě to je fakt o ničom.Všichni asi víte že když se zhulíte a něco sežerete tak vám to může ztlumit stav a to já nikdy nechci XD a proto žeru tak minimálně 90min po tom co si zahulím.Taky je pravda že ty žravky už nejsou to co bývaly.Jinak můj recept co musíte vyskoušet:Když hulíte dva tak aspon jednu krabici Mysli nebo jak se to nazývá a jednu hořkou čokoládu!(nejlépe tak 70ti procentní stojí od půl sta nahoru) POSTUP: nasypete si mysli do huby pridate tam jeden velky čtvereček čokolády a začnete žvýkat o sto šest!

Old Post 29-01-2007 v 09:15 AM
Westrip je offline   Profil uživatele Westrip   Find more posts by Westrip   Foto galerie člena Westrip   Click here to Send Westrip a Private Message   Add Westrip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 575

z niektorých veci čo tu boli spomenuté by mi bolo zle, ale mal som omylom pocukrovené hranolky, do hliny padnutú opekanú špekačku a nejaké hríby čo chutia ako cesnak
ale všetko mi chutilo viac ako varia u nás v robote

Old Post 30-01-2007 v 09:45 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 576

ja pohuleni musim ziest strasne wela sladkosti a potom je narade nieco slaneho.no a ku pitiu, ras som mal take suchoti (alebo stawi)ze som si miesto sirupu omilom nalial nejaky kuchinsky priprawok na umiwanie bolo to hrozne od wtedi si dawm natoto welky pozor

Old Post 22-02-2007 v 15:11 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás