Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem si udělal výlet do Zoo a nafotil sem nějaký fotky. Vím že nejsou nijak extra umělecké nebo kvalitní (kuli velkému množství fotek sem musel dosti radikálně snížit rozlišení), ale nějaký celkem ujdou...
Ta první se mi líbí asi nejvíc, ten odraz očí ve vodě je perfektní... 2,3,4 bych nechal bez komentáře.. 5 je taky celkem vtipná. Chytil sem ho zrovna při přežvykování.. 6,7 bez komentáře.. 8 je fotka která podle mě dokonale zachycuje jaké to je být neoblíbený v kolektivu... A 9, 10 opět bez komentáře... (Snad jen k té 10 ... Celkem zajmavá pozice na odpočinek nemyslíte?)
2Ruanhine...Na tu predposledni fotku by se hodil sedej gradual, to ti pak uela tmavsi ty mraky a muzesh pouzit delsi cas a i ty hory se krasne prokresli :-)
r-man: No jo no, máš pravdu. Ve filtrech se moc nevyznám, používám pouze polarizační, ale trochu jsem to teď studoval na internetu a tenhle filtřík mě opravdu chybí. Asi to budu muset v dohledné době napravit.