Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
brekeke
Stálý Člen

Karma uživatele brekeke - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 545

Takto pokracuji v boji s problemem s listy ze strany 25.
Odtstavka enzymu ani roots nepomohla.
Pridal jsem 1/3 hnojiv,taky zadny vysledek.
Zitra mi prijde digitalni PH metr tak udelam mereni vody.
Zatim se mi to zhorsuje.K flekum ktere jsou uplne vypalene,suche
a ve svem stredu se vylamuji se pridalo lehke blednuti nejvetsich listu.

Co ty fleky?Nevidi v tom nekdo plisen?

Old Post 15-03-2010 v 18:38 PM
brekeke je offline   Profil uživatele brekeke   Find more posts by brekeke   Foto galerie člena brekeke   Click here to Send brekeke a Private Message   Add brekeke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 546

Jen light dotaz: je to asi na 60 dnu květu a je to pouze na třech listech. Hnojím 1x za tři dny a charakteristické je, že žloutne od středu listu. Nesetkal jste se s tím někdo?

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 16-03-2010 v 16:23 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 547

citace:
Původní příspěvek od executor
Jen light dotaz: je to asi na 60 dnu květu a je to pouze na třech listech. Hnojím 1x za tři dny a charakteristické je, že žloutne od středu listu. Nesetkal jste se s tím někdo?

Jestli držíš správný hodnoty a už flushuješ, tak je možný že kytka počítám před koncem květu prostě vyžrala z listu nějakej prvek na kterej měla chuť

Old Post 21-03-2010 v 12:27 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sniper18
Stálý Člen

Karma uživatele Sniper18 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sniper18 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sniper18 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

Zdravim vsetkych, mam holky 4 den na 12/12 a uz hned problem. Neviem co je s tími listami. Skuste poradit, rad sa inspirujem a nieco cim skor zmenim nez to prerastie do niecoho vaznejsieho.
Je to zatial len na par listkoch, ph zalievky je 6.0, ale ak si myslite ze je to jednoznacne ph tak moze, pretoze som si kupil novy ph meter a neviem ci som ho spravne nakalibroval.
Inak hnojil som len zlahka - plagron alga grow.

Old Post 21-03-2010 v 14:10 PM
Sniper18 je offline   Profil uživatele Sniper18   Find more posts by Sniper18   Foto galerie člena Sniper18   Click here to Send Sniper18 a Private Message   Add Sniper18 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SnaJPs.
Nový Člen

Karma uživatele SnaJPs. - 0% Pěstitelská

Dotaz Zakroucený listy Příspěvek č. 549

Zdravím všechny pěstitele...nemá někdo tušení co by mohlo být těm to KYTIČKÁM???

SnaJPs.

Old Post 22-03-2010 v 18:01 PM
SnaJPs. je offline   Profil uživatele SnaJPs.   Find more posts by SnaJPs.   Foto galerie člena SnaJPs.   Click here to Send SnaJPs. a Private Message   Add SnaJPs. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kseroks
Stálý Člen

Karma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 550

nfo??? ph, ec, teplota, hnojky, system, odruda viceee infa jinak me se to takhle kroutilo kvuli vysoky tepote............

HUA...........
Zkoušel ste někdo NYC Diesel?
hnojiva CANNA
mocné měření účinnosti některých stínidel

Old Post 22-03-2010 v 18:37 PM
kseroks je offline   Profil uživatele kseroks   Find more posts by kseroks   Foto galerie člena kseroks   Click here to Send kseroks a Private Message   Add kseroks to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kseroks! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

Je to kvůli teplotě. Kolik tam máš teplotu?

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 22-03-2010 v 19:31 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SnaJPs.
Nový Člen

Karma uživatele SnaJPs. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

Je to Mazar,Teplota okolo 25 stupnu,myslel jsem že mám nízko lampu tak jsem ji zvedl a zdá se že žádná změna...možná den odedne horší,,

SnaJPs.

Old Post 22-03-2010 v 20:08 PM
SnaJPs. je offline   Profil uživatele SnaJPs.   Find more posts by SnaJPs.   Foto galerie člena SnaJPs.   Click here to Send SnaJPs. a Private Message   Add SnaJPs. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

měl už jste někdo takhle panašovaný listy ?... ze začátku to nevypadá špatně, ale časem to tak vybledne až se to skoro ztratí... Mám podezření na nedostatek prvků, postříkal jsem phytaminem a dneska pohnojím EC tak 0.8-1.
Mám taky kytky napadený sviluškama a už jsem je stříkal několikrát Neudosanem a Agrionem a ještě se mi je nepodařilo úplně vyhubit čekám teďka na predátory. Ale tím by to bejt nemělo, není jich zase tolik a poškození sviluškama vypadá jinak... Zvláštní je, že se to začíná objevovat skoro na všech kytkách a to jsou různě starý v různym substrátu což by ale mohlo taky znamenat něco nakažlivýho ???... Zalévám je vodou z RO smíchanou s vodou ze studně (máme dost železitou) s Ph okolo 6.3.
Vlhkost držím 65-85% teplotu od cca 21* (noc) do max 27*

Old Post 24-03-2010 v 09:44 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 554

ještě mláďátka...
každopádně doufám, že až pohnojim tak se to spraví

EDIT : tak jsem je stříknul Phytaminem a za hoďku a půl koukám a ono to o 100% lepčejší Takže každopádně asi nedostatek všeho možnýho já už jsem si totiž říkal, že by jsem jim měl dát trochu jídla. Zjistil jsem, že mi lže EC metr... Koupil jsem totiž levnej "šmejd" Truncheon Nutra Wand a v poslední době umí max 0.5 Ec ) Třeba vezmu 4.5 l vody, která má cca 0.3 Ec dám do ní 18ml Plagron Alga grow... změřim a ejhle 0.5 Ec no neni to paráda ?

Naposledy upravil vimnevim 24-03-2010 v 13:28 PM

Old Post 24-03-2010 v 09:48 AM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

ty si asi moc nehledal co? prijde mi ze hodne podobna fotka je http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499

v prispevku c.7

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 24-03-2010 v 14:11 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Příspěvek č. 556

citace:
Původní příspěvek od Klamath
ty si asi moc nehledal co? prijde mi ze hodne podobna fotka je http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499

v prispevku c.7

kdepak hledal jsem, ale tam co odkazuješ žloutne list mezi žilkama....mě zežloutnou nejdřív žilky a teprve potom zbytek listu. Mě spíš překvapilo, že se to objevilo najednou v celý skříni, i když jsou tam různě starý kytky ze semen i z řezů a aby se domluvily a došly jim prvky všem během 2 až 3 dní mi přišlo trochu zvláštní.
Proto jsem to sem zkusil dát, jestli v tom někdo třeba nerozpozná něco pro mě neznámího.... jenomže jsem zapomněl, že je tohle jediný fórum, kde musíš nejdřív minimálně 14 dní hledat a potom se smíš zeptat
Mimochodem ty fotky v tom trejdu o chorobách nejsou nic moc

Old Post 24-03-2010 v 14:20 PM
darxtar
Stálý Člen

Karma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 557

a nemas nahodou interier skrine z PVC plastov, folie atd, alebo nepestis to v plantabox-e ?

Old Post 24-03-2010 v 15:50 PM
darxtar je offline   Profil uživatele darxtar   Find more posts by darxtar   Foto galerie člena darxtar   Click here to Send darxtar a Private Message   Add darxtar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Příspěvek č. 558

citace:
Původní příspěvek od darxtar
a nemas nahodou interier skrine z PVC plastov, folie atd, alebo nepestis to v plantabox-e ?

kdepak mám almaru z OSB desek... a už mi to v tom nějakou dobu rostlo v pohodě...
No něco jsem dneska pohnojil, prostříknu je Neudossanem aby jsem aspoň trochu zredukoval sviňuchy než dorazí dravci...
Už jsem kytky dneska jednou pokropil Pytaminem a právě mi připadlo, že se trochu zlepšily takže tajně doufám, že nastala obrovská náhoda a kytky začly hladovět najednou uvidim...

Old Post 24-03-2010 v 17:31 PM
Freezecz
Stálý Člen

Karma uživatele Freezecz - 75% Pěstitelská

žloutnutí listů až bělání Příspěvek č. 559

ahoj prosím mohl by mi někdo pomoct mám teď novou kytku jsem začátečník snažím se to nepřelívat atd ale objevila se mi asi na jedné kytce plíšeň nebo něco škodlivýho celkově přestala růst a začali ji konce lístků žloutnout až bělat listy sou celý pokroucený už když rostla tak byla taková trochu zkroucená ale byla vždycky největší a teď je malinká,zítra zkusím přesadit zemina lagron light mix nehnojím zatím,potřebuju hlavně vědět co to je nebo jak to vyřešit díky za pomoc

Old Post 24-03-2010 v 20:13 PM
Freezecz je offline   Profil uživatele Freezecz   Find more posts by Freezecz   Foto galerie člena Freezecz   Click here to Send Freezecz a Private Message   Add Freezecz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trubice
Stálý Člen

Karma uživatele Trubice - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

to hnedy nahore je keramzit? jakej tam ma smysl takhle pohozenej?

Old Post 24-03-2010 v 20:19 PM
Trubice je offline   Profil uživatele Trubice   Find more posts by Trubice   Foto galerie člena Trubice   Click here to Send Trubice a Private Message   Add Trubice to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás