Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takto pokracuji v boji s problemem s listy ze strany 25.
Odtstavka enzymu ani roots nepomohla.
Pridal jsem 1/3 hnojiv,taky zadny vysledek.
Zitra mi prijde digitalni PH metr tak udelam mereni vody.
Zatim se mi to zhorsuje.K flekum ktere jsou uplne vypalene,suche
a ve svem stredu se vylamuji se pridalo lehke blednuti nejvetsich listu.
Jen light dotaz: je to asi na 60 dnu květu a je to pouze na třech listech. Hnojím 1x za tři dny a charakteristické je, že žloutne od středu listu. Nesetkal jste se s tím někdo?
Původní příspěvek od executor Jen light dotaz: je to asi na 60 dnu květu a je to pouze na třech listech. Hnojím 1x za tři dny a charakteristické je, že žloutne od středu listu. Nesetkal jste se s tím někdo?
Jestli držíš správný hodnoty a už flushuješ, tak je možný že kytka počítám před koncem květu prostě vyžrala z listu nějakej prvek na kterej měla chuť
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdravim vsetkych, mam holky 4 den na 12/12 a uz hned problem. Neviem co je s tími listami. Skuste poradit, rad sa inspirujem a nieco cim skor zmenim nez to prerastie do niecoho vaznejsieho.
Je to zatial len na par listkoch, ph zalievky je 6.0, ale ak si myslite ze je to jednoznacne ph tak moze, pretoze som si kupil novy ph meter a neviem ci som ho spravne nakalibroval.
Inak hnojil som len zlahka - plagron alga grow.
měl už jste někdo takhle panašovaný listy ?... ze začátku to nevypadá špatně, ale časem to tak vybledne až se to skoro ztratí... Mám podezření na nedostatek prvků, postříkal jsem phytaminem a dneska pohnojím EC tak 0.8-1.
Mám taky kytky napadený sviluškama a už jsem je stříkal několikrát Neudosanem a Agrionem a ještě se mi je nepodařilo úplně vyhubit čekám teďka na predátory. Ale tím by to bejt nemělo, není jich zase tolik a poškození sviluškama vypadá jinak... Zvláštní je, že se to začíná objevovat skoro na všech kytkách a to jsou různě starý v různym substrátu což by ale mohlo taky znamenat něco nakažlivýho ???... Zalévám je vodou z RO smíchanou s vodou ze studně (máme dost železitou) s Ph okolo 6.3.
Vlhkost držím 65-85% teplotu od cca 21* (noc) do max 27*
ještě mláďátka...
každopádně doufám, že až pohnojim tak se to spraví
EDIT : tak jsem je stříknul Phytaminem a za hoďku a půl koukám a ono to o 100% lepčejší Takže každopádně asi nedostatek všeho možnýho já už jsem si totiž říkal, že by jsem jim měl dát trochu jídla. Zjistil jsem, že mi lže EC metr... Koupil jsem totiž levnej "šmejd" Truncheon Nutra Wand a v poslední době umí max 0.5 Ec ) Třeba vezmu 4.5 l vody, která má cca 0.3 Ec dám do ní 18ml Plagron Alga grow... změřim a ejhle 0.5 Ec no neni to paráda ?
kdepak hledal jsem, ale tam co odkazuješ žloutne list mezi žilkama....mě zežloutnou nejdřív žilky a teprve potom zbytek listu. Mě spíš překvapilo, že se to objevilo najednou v celý skříni, i když jsou tam různě starý kytky ze semen i z řezů a aby se domluvily a došly jim prvky všem během 2 až 3 dní mi přišlo trochu zvláštní.
Proto jsem to sem zkusil dát, jestli v tom někdo třeba nerozpozná něco pro mě neznámího.... jenomže jsem zapomněl, že je tohle jediný fórum, kde musíš nejdřív minimálně 14 dní hledat a potom se smíš zeptat
Mimochodem ty fotky v tom trejdu o chorobách nejsou nic moc
Původní příspěvek od darxtar a nemas nahodou interier skrine z PVC plastov, folie atd, alebo nepestis to v plantabox-e ?
kdepak mám almaru z OSB desek... a už mi to v tom nějakou dobu rostlo v pohodě...
No něco jsem dneska pohnojil, prostříknu je Neudossanem aby jsem aspoň trochu zredukoval sviňuchy než dorazí dravci...
Už jsem kytky dneska jednou pokropil Pytaminem a právě mi připadlo, že se trochu zlepšily takže tajně doufám, že nastala obrovská náhoda a kytky začly hladovět najednou uvidim...
ahoj prosím mohl by mi někdo pomoct mám teď novou kytku jsem začátečník snažím se to nepřelívat atd ale objevila se mi asi na jedné kytce plíšeň nebo něco škodlivýho celkově přestala růst a začali ji konce lístků žloutnout až bělat listy sou celý pokroucený už když rostla tak byla taková trochu zkroucená ale byla vždycky největší a teď je malinká,zítra zkusím přesadit zemina lagron light mix nehnojím zatím,potřebuju hlavně vědět co to je nebo jak to vyřešit díky za pomoc