Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz jsem zhulenej a mam opravdovej hlad, tak snim a veci, ktery normalne nejim, diky tomu je pak jim i kdyz nejsem zhulenej a proto:
"GANJA SMOKING FOREVER"
jednou sem zůstal sám doma měl sem navaříno tak pro regiment na týden, ale první seance zdecimovala zásoby na tolik že nám zbylo druhou noc jenom 2 kila pomerančů chu'tově přípomínajících spíš nedozrálí citróny politý voctem(možná to byly citróny už nevim) kilo jablek a hrozně hroznovýho vína. to všechno sme sežraly na to tata a jedíny co bylo k pití bylo teplý pivko a kefír kámoš si dal pivko já kefír a trochu pivka no a......zbytek večera sme poletovaly u stropu, co přišlo, spíš odešlo ráno.........mír veka
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Tak my sme si s kamarádkou splašili kobylky a červíky v čokoládě (u nás na výšce byla prezentace této stravy, tak sme si vyptali co zbylo ). Střízlivej bych to asi nevzal do huby, ale po silnějším špíčku sme toho zkrmili dobrých 200 g. Musím říct, že když se pomine vizáž potraviny, chutná to celkem dobře.
Největší problém travky je ta žravost - takže dneska jsem sežrala 1/2 bomboniery, co byla pro známýho, pak skoro celej pytlík želatinových bonbonků s colovou příchutí, polívku yum- yum hovězí s nastrouhaným ementálem, vypila jsem Černýho draka, či co to bylo a 1 Ježka...A pak ty soletky na stole - už nesním nic, prostě nic!!!!!!!!
v pátek sem pozřel 3 romadury a jedny syrečky pak sem zapek u compu při červenym trpaslíkovy, usnul, no a po probuzení sem přemejšlel jestli sem večír náhodou nejedl ho....
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Já sem se jednou tak zmastil,že sem si na pečenou kachnu namazal jahodovej džem smíchanej s kakaem,a k tomu jsem přikusoval tvrdou vánočku,bylo to fajn jídlo,nebo si často dávám párky,hořčici,rohlíky a k tomu mlíko.Ale hodně jsem byl překvapenej z toho že jsem si nasypal na jahody Kristalon a dal to do lednice,že si to dam pozdějš,ještě že jsem usnul a vzbudil jsem se střízlivej,měl jsem docela hukot,když jsem se potom podíval do lednice...