Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

Kdyz jsem zhulenej a mam opravdovej hlad, tak snim a veci, ktery normalne nejim, diky tomu je pak jim i kdyz nejsem zhulenej a proto:
"GANJA SMOKING FOREVER"

Old Post 14-04-2006 v 22:03 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

Jednou jsem dokonce snedl Karlovarske oplatky, takove to velke baleni trojhranku, ktere normalne k smrti nesnasim. Fuj!

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 15-04-2006 v 11:04 AM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 531

bramburky s jogurtem

Old Post 16-04-2006 v 19:26 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lutemnik
Stálý Člen

Karma uživatele lutemnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

jsem jednou spapkal tlacenku pro psa

Old Post 18-04-2006 v 15:20 PM
lutemnik je offline   Profil uživatele lutemnik   Find more posts by lutemnik   Foto galerie člena lutemnik   Click here to Send lutemnik a Private Message   Add lutemnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikel
Stálý Člen

Karma uživatele mikel - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

jednou se mi s kámošema povedlo sníst 25 rohlíků a pak jsme šli békat na náměstí:lečo,lečo,zelenina-bléééééééééééééé...
a furt jsem měl hlad

Old Post 24-05-2006 v 22:13 PM
mikel je offline   Profil uživatele mikel   Find more posts by mikel   Foto galerie člena mikel   Click here to Send mikel a Private Message   Add mikel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 534

jednou sem zůstal sám doma měl sem navaříno tak pro regiment na týden, ale první seance zdecimovala zásoby na tolik že nám zbylo druhou noc jenom 2 kila pomerančů chu'tově přípomínajících spíš nedozrálí citróny politý voctem(možná to byly citróny už nevim) kilo jablek a hrozně hroznovýho vína. to všechno sme sežraly na to tata a jedíny co bylo k pití bylo teplý pivko a kefír kámoš si dal pivko já kefír a trochu pivka no a......zbytek večera sme poletovaly u stropu, co přišlo, spíš odešlo ráno.........mír veka

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 25-05-2006 v 22:29 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 535

Tak my sme si s kamarádkou splašili kobylky a červíky v čokoládě (u nás na výšce byla prezentace této stravy, tak sme si vyptali co zbylo ). Střízlivej bych to asi nevzal do huby, ale po silnějším špíčku sme toho zkrmili dobrých 200 g. Musím říct, že když se pomine vizáž potraviny, chutná to celkem dobře.

Old Post 25-05-2006 v 22:38 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karri
Stálý Člen

Karma uživatele Karri - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 536

Zrovna my sme teď s kámošem sežrali KOLÍNKA S GRANKEM

Old Post 26-05-2006 v 12:18 PM
Karri je offline   Profil uživatele Karri   Find more posts by Karri   Foto galerie člena Karri   Click here to Send Karri a Private Message   Add Karri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumles
Stálý Člen

Karma uživatele Koumles - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 537

tak jak to tady tak ctu tak jsou dost huste vecicky!!
Na zravku jsem sporadal nejakych 5 brutalne tvrdych rohliku(na struhanku):-)))

Old Post 26-05-2006 v 12:58 PM
Koumles je offline   Profil uživatele Koumles   Find more posts by Koumles   Foto galerie člena Koumles   Click here to Send Koumles a Private Message   Add Koumles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sika1
Stálý Člen

Karma uživatele sika1 - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 538

Největší problém travky je ta žravost - takže dneska jsem sežrala 1/2 bomboniery, co byla pro známýho, pak skoro celej pytlík želatinových bonbonků s colovou příchutí, polívku yum- yum hovězí s nastrouhaným ementálem, vypila jsem Černýho draka, či co to bylo a 1 Ježka...A pak ty soletky na stole - už nesním nic, prostě nic!!!!!!!!

Old Post 26-05-2006 v 14:11 PM
sika1 je offline   Profil uživatele sika1   Find more posts by sika1   Foto galerie člena sika1   Click here to Send sika1 a Private Message   Add sika1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 539

sem si jednou dal 9 rohliku pozdeji 4 rohliky a 4 parky a k tomu daval cukrovi celkem asi 2kg

Old Post 05-06-2006 v 19:51 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 540

v pátek sem pozřel 3 romadury a jedny syrečky pak sem zapek u compu při červenym trpaslíkovy, usnul, no a po probuzení sem přemejšlel jestli sem večír náhodou nejedl ho....

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 05-06-2006 v 20:32 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

Hermelin posypany mexickym korenim ohraty v mikrovlnce, dva rohliky s nutelou, jogurt, dalsi hermelin a nakonec dva rohliky s nutelou

Life is just a ride.

Old Post 06-06-2006 v 08:43 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 542

amoleta se salámem
bramburky s majonézou
a nebo třeba topinka s marmeládou

je to fakt dobrý ale ty bramburky musijou byt velké kousky

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 12-06-2006 v 07:48 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 543

Já sem se jednou tak zmastil,že sem si na pečenou kachnu namazal jahodovej džem smíchanej s kakaem,a k tomu jsem přikusoval tvrdou vánočku,bylo to fajn jídlo,nebo si často dávám párky,hořčici,rohlíky a k tomu mlíko.Ale hodně jsem byl překvapenej z toho že jsem si nasypal na jahody Kristalon a dal to do lednice,že si to dam pozdějš,ještě že jsem usnul a vzbudil jsem se střízlivej,měl jsem docela hukot,když jsem se potom podíval do lednice...

Old Post 19-06-2006 v 21:08 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 544

Nebo celej meloun,to bylo hustý,a pak na to 9 míchanejch vajec s rohlíkama,mnami

Old Post 19-06-2006 v 21:10 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás