Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minulý rok jsem bojoval se škůdci kterého jsem nemohl identifikovat ale už vím o koho šlo. Šlo o Russet mites. Mátě někdo také zkušenosti s tímhle prevítem ? Pravděpodobně jsem špatně vyčistil stan a mám to zase...
Napadlo mě po tom co jsem si tady přečetl o dezinfekci prostorů že použiju sirné knoty. Box s celým vybavením nechám v místnosti a jeden knot dám do boxu a druhý do místnosti. Kytky mezitím postříkám nebo poutírám houbou s nějakým roztokem proti roztočům. Zároveň by mě zajímalo co za prostředek by jste mi doporučili ?
Jo, já koupil po delší době 18W germicidní zářivku. A dobře likviduje mušky a podobnou havěť. Pouštím to tak na hodinu denně, když se něco objeví. Po dvou dnech je obvykle po nich. Jediné s čím si to neporadilo byly svilušky :-(
Savo použít nemůžu. Jeden stříbrný box jsem s tím odrovnal. Na ten postřik asi koupím NATURA Rock Effect který mi tu minule někdo doporučoval. Ty mrchy jsou opravdu neskutečně odolný.
Čágo groweři.
Prosím nutně o radu oč jde a jak se toho zbavit. Dneska když jsem zalyl(týden už jen čistá voda a final) tak se mi z květináčů do podmisky vyplavily tyhle jebky. Bylo to živé a jen teda v podtáckách z vyteklé vody. Jinde jsem to zatím nezahlédl. Jsem v 7,5 týdnu květu a tohle pheno 9 týdnů takže za týden a půl kosa. Prosím o radu co použít týden a půl před kosou abych neměl sračky v hulení pak a co to je vůbec? Mockrát díky.
Growu zdar
Pěstujeme a kuřme trávu, hlavně nefetujme !
Ať to roste !
vypadá to jako chvostoskok, prej nejsou moc škodný (žerou jen odumřelý kořeny apod.), pomáhá na ně nezalevat, nesnášej sucho ale to asi neni uplně ta správná volba. jestli je na ně nějakej bio přípravek nevím, jen to s tim suchem. tak snad ti to aspon trochu k nečemu bude. čau KWB
Tak hlístice aplikovány. Jsem na to zvědavej. Poradi si nějak i s dospělými smutnicemi, nebo ty za čas uhynou? Kdybych to třeba za týden pokropil vertimecem, abych zabil ty dospělé, neublížím tím i těm hlístícím?
ublíží, když máš hlístice, tak nesmíš používat chemický postřiky. je to u nich napsaný. jinak na smutnice by byl spíš než vertimec(nejlepší je na svilušky) careo substral, ten na ně zabírá velice dobře, ale jak píšu , hlísticím by se to nelíbilo
edit: jinak ty dospělci moc dlouho nevydržej, ty by měli chcípnout cca týden dva(v nový legalizaci o nich píšou, ale z hlavy si to nepamatuju, tak tam mrkni)