Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsme si s kámoškou naplánovali před vánocema vejlet do Holandu, kdyby jim to přecijen úplně zatrhli. Cesta tam (od) 750,- vlakem, zpět to samý, ideální časy (pá odpo z phy - po dopo v pze). Ubytko jsem našli standartní líťo pro oba za noc. 2tisíce peněz s sebou a krásnej vejlet za 4k/os
Byl jsem docela překvapenej když na mě pani z ČD vybalila cenu za jednosměrnou jízdenku, a to 2200-,Kč/ os. 3 týdny před odjezdem vlaku. Levnější už nejsou prej. To mě poser z vejšky..
..takže vejlet zrušenej. Teď teda k tomu proč sem píšu: Máte nějakej AKTUÁLNÍ tip na levnou dopravu tam a zpět? www.spolujizda.cz a podobné kontroluju, spíš mi jde o to jestli tam nelítá/nejezdí něco ultrasuperlevně klidně s domácíma zvířatama v kupé..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
MaaaYaaa
S mazlíčky je problém. Tipuji, že jde o psa..
Letadlem težko, nejlevnější easyjet lítá tam i zpět za příjemných 2700Kč, ovšem pokud nemáš psa kvůli slepotě, můžeš rovnou zapomenout.
Autobus rovněž, se Studentem se dá jet zpětně za 1700Kč(!), ovšem jen bez psů, to samé u dražších Eurolines.
Takže jak vidíš na paní z ČD se tak moc zlobit nemůžeš. Cena je na to, že pro Deutche Bahn v podstatě neexistuje konkurence v podobě jejich vnitrostátní autobusové dopravy, celkem pěkná.
Aktuální tip vám na míru: Jeďte stopem
.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Je to peklo, ale svýho času to bylo super za ty peníze..
Ta víkendovka platí na jeden den a stojí aktuálně 42 eur (1100Kč), nevim mě by se tam na otočku o víkendu nechtělo, strávit to na kouskovaný cestě.
Pobýt ale v holandu celý týden proč je nevyužít..
Původní příspěvek od Masai_Mara podle mne je nejlevnější varianta ( krom stopu ) letěs z Práglu s Transavií do Rotterdamu.
To vypadá velmi lákavě - jak termíny tak ceny. Za 700 v pátek tam, za 1000 v úterý zpátky, s sebou bágl do 10 kilo což bohatě stačí. Zatim jsme nezakopli o levnější cestování, u studenta za 3000,-, letenky asi neumim dostatečně hledat nebo jsou prostě drahý a vlakem taky kolem tý tisícovky při 2měsíční rezervaci (ale 16 hodin života zabitejch). Jediný co mě tam u tý transavie trápí je ten Rotterdam, protože z něj do Ams je to zase kus cesty (+-100km). Na druhou stranu proč kejsnout jenom v kofíšopech a okoukanejch uličkách Amstru..
To vypadá velmi lákavě - jak termíny tak ceny. Za 700 v pátek tam, za 1000 v úterý zpátky, s sebou bágl do 10 kilo což bohatě stačí. Zatim jsme nezakopli o levnější cestování, u studenta za 3000,-, letenky asi neumim dostatečně hledat nebo jsou prostě drahý a vlakem taky kolem tý tisícovky při 2měsíční rezervaci (ale 16 hodin života zabitejch). Jediný co mě tam u tý transavie trápí je ten Rotterdam, protože z něj do Ams je to zase kus cesty (+-100km). Na druhou stranu proč kejsnout jenom v kofíšopech a okoukanejch uličkách Amstru..
My sme vždy letěli s www.easyjet.com. Třeba když si uděláte výlet jako my 5.-9.6. cena i s poplatkama vyjde na 1900,-/osoba/zpáteční letenka. Z Prahy do Amsterdamu za hodinu a půl.
Už sme to tak měli dvakrát + ubytování v kempu www.campingzeeburg.nl (ve stanu) a vždy nás to stálo cca dohromady 3000,-/osoba + co kdo prochlastá/projí/prohulí .
Pravda, naposled nám do Amsterdamu kvůli špatnému počasí nedoletělo letadlo a museli sme zpět až za další 3dny. Ale zato sme byli díky aerolinkám ubytovaní v 4* hotelu s bazénem a pohodou :-D
Amsterdam jako výlet doporučuju!!!Ale i ostatní města a jednodenní výlety za to stojí.