Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na internetu se adresy obchůdků se zelenými mňamkami špatně vyhledávají a grower svoji vlastní databázi doposud nemá. Proto prosím všechny kdo mají s holandskými coffeeshopy zkušenosti ať napíšou nějaké pojmy (obchodní název a adresa) a vlastní dojmy (pokud jsou).
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
The Rookies
Korte Leidsedwarsstraat 145-147
Amsterdam
je to kusok od Leidseplein. moj najoblubenejsi kofac v amstri, volakedy tam capovali aj pivo, ale teraz po novom sa nemoze predavat ganja a chlast na jednom mieste.
Oproti cez ulicu ale maju dost velku krcmu. Kludne tam mozete hulit a popijat pivecko.
Sere ma ale, ze zakazali v Holandsku fajcit v podnikoch. Takze nastala totalne absurdna situacia, mozete tam hulit jointa, ale nie tabak Holt Amsterdam uz neni to co to volakedy bývalo.
Naposledy som si tam dal luxusny silver haze, dost sila
Rookies je taky muj nejoblibenejsi-dobra obsluha,super modely.Ja tam mel naposledy Mako haze a Maria Bud-oba vyborny modely-sedel jsem tam asi 2 hodky uplne vypalenej.
Původní příspěvek od Zenga Rookies je taky muj nejoblibenejsi-dobra obsluha,super modely.Ja tam mel naposledy Mako haze a Maria Bud-oba vyborny modely-sedel jsem tam asi 2 hodky uplne vypalenej.
naposledy sme tam s kamosom dali biliard, to bola sila . je to skvely kofac. pobehal som ich tam dost, ale nikde som sa necitil tak v pohode ako tam, navyse tam hraju dost dobru hudbu. kurna, ked sa o tom tak bavime, tak by som tam hned zase skočil
papaja: utrecht je krasny mesto...kofiku samozrejme dost, je tam i nejstarsi coffee shop (Sarrasani otevren 1968), nebo coffee shop na lodi...myslim ze kdyz budes hledat tk najdes,)
jinak me se nejvic libilo v Haarlemu v kofiku Sativa (Kruisweg 46-je to za rohem nadrazi)
Původní příspěvek od oggi Sere ma ale, ze zakazali v Holandsku fajcit v podnikoch. Takze nastala totalne absurdna situacia, mozete tam hulit jointa, ale nie tabak Holt Amsterdam uz neni to co to volakedy bývalo.
Ve všech holandských hospodách, kde jsem poslední týden byl, se normálně kouřilo. edit: jo, ty asi myslíš, že v coffieshopech se nesmí kouřit. Žádného takového zákazu jsem si nevšiml a ani mě nikde s cigárem nevyhodili, i když je pravda, že jsem je kouřil akorát v "barových" kofáčích, kde bylo dost lidí a nikdo si ničeho moc nevšímal.
Naposledy upravil drinker hulič 15-04-2008 v 19:54 PM
Mám taky jeden oblíbenej kofík v amstrdamu je to Het Gelderse
Geldersekade 54, Amsterdam docela slušnej výběr viz foto i ceny se dají skousnout na to že to je amstrdam
Ve všech holandských hospodách, kde jsem poslední týden byl, se normálně kouřilo. edit: jo, ty asi myslíš, že v coffieshopech se nesmí kouřit. Žádného takového zákazu jsem si nevšiml a ani mě nikde s cigárem nevyhodili, i když je pravda, že jsem je kouřil akorát v "barových" kofáčích, kde bylo dost lidí a nikdo si ničeho moc nevšímal.
Tak aspon ze tak To mi odlahlo. Svoje informacie som cerpal tu
mozem sa spytat jak je to teraz s prevazanim ganje cez hranice zachvilu tam budem a chcem si zobrat aspon 50g suvenir tak co myslite??viem ze je oftopic zmazem to po odpovedi....
Původní příspěvek od gona mozem sa spytat jak je to teraz s prevazanim ganje cez hranice zachvilu tam budem a chcem si zobrat aspon 50g suvenir tak co myslite??viem ze je oftopic zmazem to po odpovedi....
z holandska je zakazane ganju vyvazat, takze ked ta chytia mas problem