Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Samozřejmě, že je naprostá blbost, že kapky vody dokážou propálit dáru do listu OMG. Blbost je to z toho důvodu, že i kdyby docházelo k té koncetraci paprsku na jedno malé místo, tak by to ta voda ochlazovala a zároveň se vypařovala, dokud by se nevypařila.
Však si zkuste třeba naplnit petflašku vodou a zkusit jí propálit zapalovačem, je to to samé.
zdravím, mam problém , pokusim se ho objasnit co se dělo do teď.
Kytky sou asi měsíc na růstu, ano je to dlouho, ale rust šel pomalu z důvodu nízké noční teploty, někdy i 12°C. Přitápím co to jde, tmu mají cca od 12-18 tudíž přes den kdy je teplo, ale to je jedno, už to řešim různými způsoby.
posledních pár dní se mi daří držet teplotu 27°/17°cca den/noc. svítím 600W hps.
PH plus mínus okolo 5.5-6.0, EC od metropů měly od začátku od 0.6 do teď okolo 1.0-1.3. Kořeny maj krásně bílé, připálené nejsou. kytky vypadaji zdravě, resp. žádné škůdce sem nezpozoroval.
Trápí me povislé listy! Před tím než sem pořešil teplotu sem si to vysvětloval nízkou vlhkostí(což sem řešil, to nebudeme rozvádet) a nízkou noční teplotou. Ale posledních pár dní to držím jakž takž a maj pořád povislé listy, zvlhčovačku už sem dal do pr.... a nasadil ofuky (vetru je dost. to taky netřeba řešit)
Jo a je to hydro nft, domáci vyroba. Napadlo mě, že by to mohlo být příliš hlubokými kanálky, ale ty maji na hloubku max cca 1cm, myslim méně a nebo velkým průtokem ? mam 2 kanály 90x90cm a valim do nich aquakingem 3500l/h, mužu prakticky i přiškrtit.mám pocit že by byly třeba přelité, což se mi u nft zdá blbost.
Zdravím
potreboval bych poradit.Na listech se mi objevily nejake bile fleky.Procital jsem si forum o nemocich, ale nic jsem nenasel.Mohl by mi nekdo zkuseny napsat o co jde a jak se toho zbavit?
Za kazdou radu predem dekuju...
Strikam to jenom phytaminem od plargonu a cistou vodou.
Zajimalo by me co to vytvari.Kdyz se na to podivam zvetsene, tak to vypada trochu jako nejakej bilej povlak.
Myslite ze to kyti nijak neohrozi?Mam o holky starost...
MIRIS: pokud je to spina ve vzduchu, nevis jak tomu predchazet?
dik vsem za pomoc
P.S. kytky jinak rostou tak jak maji a vypadaj zdrave.Az na ty fleky..
Podle mě to vypadá jako usazenina z vodního kamene, což může být spůsobeno tou "čistou" vodou (voda z kohoutku má třeba v Praze EC kolem 0.4 mS/cm). Řešení: stříkej to buď destilkou nebo vodou z RO.
Myslím, že si s tím nemusíš lámat hlavu, není to nic nebezpečného.
Jo mas asi pravdu..ted sem si to uvedomil.Ja chuj je zalival a strikal vodou z vodovodu.Dnes sem presel na osmozu takze se to doufam spravi...
jinak dik za moc za rady a uklidneni
peace
Původní příspěvek od space.pussy Podle mě to vypadá jako usazenina z vodního kamene, což může být spůsobeno tou "čistou" vodou (voda z kohoutku má třeba v Praze EC kolem 0.4 mS/cm). Řešení: stříkej to buď destilkou nebo vodou z RO.
Myslím, že si s tím nemusíš lámat hlavu, není to nic nebezpečného.
souhlasím,sice nepěstuju indor ale out,ale zavlažuju (postřikuju) vodou kytičky doma a dělá mi to samý,máme strašně tvrdou vodu takže se nemáš čeho obávat
Myslis ze phytamin je svinstvo?Me se zda, ze to kytkam docela pomaha.A dost lidi mi ho doporucilo.Si myslim ze to spis bude tou vodou.U nas ma voda z kohoutku EC nejakych 0,4...Ted sem se dival a mel jsem ten vodni kamen usazenej i v zalivce...
Uvidime jak to bude ted po te osmoze.Doufam ze to zmizi.
Jeste sem se chtel zeptat jestli je na zaliti a postrik vhodna voda crystalis?
StigHelmer:
Zdravim..zapojim se do debaty..bude to ten phit amin.a asi to bude tak ze strikas kdyz je den..s phit aminem by se melo strikat na zacatku tmy aby tam pak nezustaly mokre kapky kdyz sviti lampa..a ty kapky kdyz vyschnou udela ti to ten byli povlak..stavalo se mi to taky..a ted uz je to ok