Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
todle je ukázka toho že lidi chtěj vymejšlet další a další průlomový teorie. Když to vezmete z druhý strany tak nebyl to právě Chuan Junior kdo řekl "tudy NÉ přátelé !!! " jinak síň slávy to je na 100% .... dej pak vědět jak dopadl tvůj Indoor pod 6x velká svíčka.
bull: to bych se namístě asi posral smíchy a přísahám že bych si na toho Lolka v tom lese normálně počkal..ale ještě by to chtělo nějakej větrník na ofuk
Původní příspěvek od bull Já myslim, že by v tom teoreticky problém být neměl.. Jde jen o to, jak efektivně zaměřit cca 60 000 svíček na plochu 1m2
Tudy né přátelé - zatím ještě nikdo neřekl, počasí stojí pořád za pendrek a třeba box ještě jede..
A dokážete si představit, že byste něco podobnýho našli někde v lese??
Hlavně si představim,jak u toho Chuan v lese ten tejden v tom špatným počasí sedí a zpívá jim něco od B.Marley a rozjímá,jestli ten alobal bude to pravý ořechový.. to neni možný ,to je prostě kouzelný..
Hlavně si představim,jak u toho Chuan v lese ten tejden v tom špatným počasí sedí a zpívá jim něco od B.Marley a rozjímá,jestli ten alobal bude to pravý ořechový.. to neni možný ,to je prostě kouzelný..
Já jsem to tady čet hned ten den, ale vůbec sem nevěděl, jestli se smát, brečet nebo jestli to je vůbec míněný vážně Podle těch fotek asi jo, tady mi představivost jede naplno a to se nedá
Původní příspěvek od fire.ent bull: to bych se namístě asi posral smíchy a přísahám že bych si na toho Lolka v tom lese normálně počkal..ale ještě by to chtělo nějakej větrník na ofuk
já chtěl poradit CO2 láhev a tim to přikrmovat, svíčky sice nějaký to C.O. vytvořej, ale stromy v lese ho zas spotřebujou
Konečně přišel někdo na to jak vyjebat se špatným počasím
Mněls to dát rovnou mezi svíčky jak zemřel náš oblíbenc Havel na Václavák tam to pralo
Ale v každém případě vynalézavost, pobavenost a celkem kupodivu dlohé théma kvůli kraviny
Jinak proti mrazíkům by ti stačilo malé pařeniště,nebo ty petky
A slunko by mnělo být už v sobotu,možná v pátek,tak už neřeš.
Svíčkám zdar!!!