Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vojtaxxx: Zdar chlape, jak vlhký materál jsi do toho strkal? Jde mi o to, že když přeseju v booblebagu paličky s lity a zbyde mi takový vlhký knedlík (budoucí haš), jestli ho do toho lisu můžu dát hned, nebo musím nějak tu vodu dostat ven předem. Díky za radu
já dělal suchou metodu přes síto jak to bude s ice-o-lator nevím. já bych to lisoval radši až suchý, ale ty už bys měl z toho tvýho "vlhkýho knedlíku" po uschnutí finální kompaktní produkt který nebude potřeba listovat.
někde tady běží už thread s výrobou haše mokrou cestou
Myslim že by to nebyl problem takove lisy udelat, klidne i jinych rozmeru nebo i jine veci ono by bylo možna lehči udelat takovy ručni lis jak prodavaji v g.shopu tu tubu na takove " piškoty .. Vše by bylo opracovávano na obrabecich strojich takže vše je přesny .. připadne PM a třeba se nejak domluvime .
hh vy jste ale koumáci :-) a mě napadají samé pí... . No k té stříkačce teď me napadlo že bych vzal trubku s vnitřním průměrem třeba 1 cm ? (velikost je teď pasé) a doní vložil kulatinu 1cm průměr. a pěkně hodil do svěráku (podélně) a tím si udělal docela silný lis na hash.
PS:sry za ten obrázek nechtělo se mi s tím srát ale snad to pochopíte.
Původní příspěvek od Host hh vy jste ale koumáci :-) a mě napadají samé pí... . No k té stříkačce teď me napadlo že bych vzal trubku s vnitřním průměrem třeba 1 cm ? (velikost je teď pasé) a doní vložil kulatinu 1cm průměr. a pěkně hodil do svěráku (podélně) a tím si udělal docela silný lis na hash.
PS:sry za ten obrázek nechtělo se mi s tím srát ale snad to pochopíte.
přes ten svěrák měto, taky napadlo, jen byto chtělo uříznout trubku, a na jednu stranu dát kus plechu a další stranou stlačovat. To bych vyřešil zas trubkou, ale menším průměrem a ořezat kus plechu do tvaru kruhu a hodit do svěráku....
Používám toto a jsem spokojený. Ještě když to trochu nahřeju horkovzdušnou pistolí, tak to pěkně drží v sobě, že to můžeš nosit i v kapse. Je fakt, že už tomu odchází ten závit, ale taky už dostal celkem zabrat
...kostičky žetonky kolečka...já nevim no, je mi celkem jedno jak bude hash vypadat chci ho kouřit ne s nim hrát piškvorky...já po extrakci jen hnětu a hnětu a hnětu a mám z extraktu vždycky plastic nebo min poloplast krásně hnědé barvy..jenom co se týká suché extrakce(kiffu)...je lepší ho při stlačování lehce zahřívat...velice slušnej lis se dá při troše šikovnosti vyrobit z heveru od auta...
..odkaz už nevim ale objevil se třeba v díle StrainHunters expedice Marocco..vyráběl půl až kilový kostky...při několika otočkách..