Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem abstinentům
Pochopil jsem, že kouření mi dává jen falešný pocity které mi brání poznávat co je dobré a co špatné, a tím mě vede po špatné cestě duchovního rozvoje. Asi je v menší míře THC prospěšné k otevření bran vnímání, ale určitě né při tak vysoké dnešní frekvenci dávkování. Jsou daleko účinější a bezpečnější(zdravější) metody relaxace, uvolnění a zábavy, otevření vnímání, meditace. Bohužel bez odstranění závislosti je většina 'hledačů'' nebude moci poznat. kouření=handicap Začárovanej kruh
Tak se mi podařilo vyhodit celou letošní úrodu, 200g,(ego:a tý práce s přesazováním, zalejváním) . Ale co, když vim že je mi to pomůže, tak to udělám hned, a né až dojdou zásoby ( což jsem měl nejdřív v plánu ).
Doufám že jsem někoho inspiroval..
Něco o přírodní medicíně: qwz.wz.cz
2helios: mno tak to ses mohl klidne ozvat, nez jsi to vsechno vyhodil, ja bych to klidne a s radosti nejak zrecyklovala)) ale jinak preju hodne stesti, musi to stat hodne usili odhodlat se k tomu. i kdyz na druhou stranu, nemyslis si, ze treba prijdes o spoustu vtipnejch situaci a hodne inspirace? osobne si moc neodkazu predstavit, ze bych si sem tam neco nepodpalila...
Hulim denne uz nejaky ten mesiac a momentalne mam pauzu pre statnice a myslim ze prestat sa da v pohodke.Prve tri dni som bol trochu nervoznejsi ale v pohode to ide takze drzim palce ked citis ze chces prestat.
ja idem teraz maturovat, tak som to trochu obmedzil aby som sa nieco naucil(ale dam si tak 1-2 za tyzden) a da sa to celkom v pohode. predtym som hulil niekolkoo krat denne
teraz mam akademicky tyzden a som kazdy den asi do 16:00 sam doma. inokedy by som uz bol davno zhulenej jak cap, ale teraz som si proste povedal, ze sa musim ucit, tak sa ucim. a je to lahsie aj z toho dovodu, ze nikto neni doma a nema ma kto motivovat
mate si to udělat tak že vám tráva bude i prachy přinášet...já třeba když se zhulim sam a mam takovy ty filozoficky uvahy tak si je zapisu a pak to vydam jako knihu az toho bude jeste trochu vic hehe
hej to musis prestat sam od sebe. Max. se trebas s nekym vsad. Ja sem trebas prestal pukat na dobu neurcitou. Mno za asi tyden sem se zasejc zhulil. Ale tedka uz to hulim jen tak jednou do tydne,. nekdy i 14ti dnu a celkem pohodka. Nechapu jak sem to mohl hulit poraad a hlavne taky proc ze? :/ ale tak kazdej ma latku sviho idealniho vyuziti nekde jinde (ale neplest se sneuzitim.. hodne lidi pouze zneuziva v domeni, ze vyuziva)
inaac ja si myslim, ze nikdo nemuze hulit vecne, pokud chce zustat dlouho zivej a taky pokud chce zustat ve spojeni s realitou. Prece jenom je to halucinogen.
Naposledy upravil MadEGGA:() 23-05-2007 v 19:25 PM
2kubo: ja sa tiez nejak extra neucim, ale sam sebe hovorim ze uz by som sa mohol......aj sa chcem, ale nemam ziadnu motiovaciu, lebo aj celu strednu som takto preplaval(aj ked neviem ako je to mozne, ked vacsina mojich spoluziakov sa uci niekolko hodin denne)
2kubo
mavam taky pocit ze realita je na hovno a mam ho skoro stale a aj preto sa tesim na to kdyz sa zhulim(ale nevidim v tom ziadne riesenie abo tak, proste si ju na cas vylepsim aby som nasal dobru energiu)
asi nikdy nezabudnem na jeden "slogan" k marihuane co sme s kamosmi vymysleli: "TUNE YOUR MIND!"
zalezi na tom,ci clovek najde pravy potencial tejto rastliny.vacsinou je to na zaciatku super,potom nastane spad,kde si clovek vravi,ze mu to nic nedava(omyl)potom bud prestane,ide nasilu alebo najde to co v tom najst ma a VEZME SI TO!ono ti to len tak neda nic(poznam ludi,ktori sa nikdy este nezhulili,pretoze vlastne nechceli.najhorsia vec co moze clovek spravit,je potlacovat stav.potom sa to velmi rychlo zmeni na spad do utlmeneho stavu,na ktory si clovek zvykne a je to coraz hlbsie,pokym znovu nenajde ten kusok dobra vo svojej mysli(ja som tymito vsetkymi fazami presiel,tiez som chcel prestat ale teraz som rad ze som ohladom tejto temy tam,kde som)tymto nenavadzam na to abi nikto neprestal len sa snazim vysvetlit niekolko skutocnosti,ak to niekomu robi zle(poznam aj takych,su to ludia,ktory chcu zapadnut,pricom je im to neprijemne,dokonca sposobuje problemy)mal by prestat a neklamat sameho seba