Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mephisto:
myslíš? nebo jsi to už dělal? Nezní to totiž špatně, teda človíčku, ty o tomhle něco víš
Ozkouším to a nejen v tomhle případě, ale i v jiných Ale prvně musím udělat ten hermelín, bez ganji, už se těším
Mějte se good
Zdarec
Něco málo o tom vím. Gdyž si vařím mlíko, taky nejdřív listí vyvařím a ono potom stratí tu pachuť. Je to lepší, nemusíš přidávat kakao a pod. Takovéto mléko je nejlepší do ranního kafča. Mně osobně pachuť trávy vadí a zelená barva taky nic moc.
Co se tyce jidla behem stavu, tak kdyz jsem zacinal hulit, tak jsem jedl fakt hodne, dalo by se rict na co jsem prisel... Ale casem jsem prisel na to, ze je to velka blbost, protoze to kazi stav a ja prece nekourim kvuli tomu, abych se najedl... A ta ranni zacpa taky neni nic prijemnyho )) jak tady nekdo poznamenal...
Proto tedka, kdyz si chci pochutnat, tak piju jenom caje, na cemz si fakt ujizdim a obcas, kdyz me to ale hodne chytne, tak si dam nejakou cokoladovou tycinku... S vedomim toho, ze cokolada spis ten stav hazi vic do nepohody...
Nebo kdyz jsem venku, tak nejlepsi je cista voda s bublinkama, nebo bez.
vcera sme pili mliko a bylo dobry, sice oslazeny ale chutnalo skvele, ale ve stredu sem koupil mliko a nechal sem vareni na kamosovi, mezitim sme celou dobu hulili, on k tomu po 3 hodinach prisel zhulenej jako my, huleni z toho mlika nevylohoval, takze to tam pekne vyvareny zustalo na dne, nalil do toho neco s boruvkama, takze to melo lehce nasladlou chut a jeste do toho nakrajel okurku, takze sme si vzali na to lzici, dame si dobry boruvky, pak sladkou chut vystrida okurka a jeste si treba hrabnes na dno na to rozvareny listi, proste hnus, nas kuchar si dal lzici a hned bezel na zachod blejt, proste humus
budvar:
jednak tu mám adresu na recepty- http://www.mageo.cz/home/PHOW_SAATC...dKPUYhb6GwqU3_j
ale, co je hlavní a ať to zkusí aji mephisto, je special recept hermelínu, kterej podávaj v jednom brněnským zařízení
Takže:
chilli, feferonky, tymián, rozmarýn, jalovec-bobule, černej pepř-bobule, červená paprika sladká-není nutná, jde spíš jen o barvu, pokud někomu stačí chilli a dá ho tam víc, tak může tuto ingredienci vynechat (já jsem dal trochu chilli a trochu víc papriky) česnek-nakrájet, cibule-nakrájet, sůl, provensálské koření a to hlavní hermelín (nakrájený jakkoliv) celý se to zalije úplně obyčejným rostlinným olejem (jestli někdo chce, tak klidně olivovým-nálev se dá použít nejednou) a hotovo, zbytek dle vlastní chuti a libosti.
Já to dělal tak, že jsem Hermelín nakrájel na kostičky a:
nasypal sem od každé ingredience trochu do sklinky, na to hermelín a zase od každýho trochu atd. prostě klasickej postup., již výše zmiňovaný mephistem.
mephisto, ten Tvůj recept sem ještě nezkoušel, nechcou se mi dávat takový prachy za ten olivovej olej (to je asi jediná nevýhoda tohoto receptu-0,5l za 100 Kč zhruba), ale ten vinný ocet už mám doma, takže jen ten olej a du do toho.
Mějte se good
Zdarec
Takže jste se dobrali k tomu co nej,nej,...pro zhulený. Přece COKOLIV !!!
Někdo má možná zábrany, ale znám maníka, co jede ráno na AKTIMELU, maso rád libové a viděl jsem ho nad ránem nabírat vepřový výpečky lžící bez chleba...Potom sežral dort...
No ja mam jinej problem ja kdyz v patek zacnu hulit tak hulim od patku od vecera do nedela do vecera porad v kuse a do toho jenom zeru zaplatpanbuh za delvitu a jiny supermarkety(nebejt jich tak umru hlady) aa kdyz tak zeru tak v pondeli rano jak ty dva dny jim a neseru tak stravim pravidelne pondelni dopoledne v praci na zachode.A co nejradsi jim maso a slany tycinky a k piti Soleo.Jo mimochodem huleni je skvela vec na bulimii a anorexii muzu to potvrdit moje mlada ji na tom zvlada s prehledem akorat doktor nechape jaktoze najednou zacala jist kdyz jim to neslo 2 do ni neco nacpat no a me stacili 2 brka a ji jak protrzena:-))
at zije hulo