Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože nemám zrovna prostor pro pěstění, tak sem zkusil pěstovat 4 kytky v minimálním prostoru - 30x30 cm a 50 cm na výšku, 4 modely - Durga Mata, Great White Shark, White Skunk, Blueberry ( za ně děkuji jednomu člověku odsaď ) + 2 další, co sem vyhodil, protože se mi nelíbili a zabírali zbytečně místo...
(když sem pěstoval posledně v tomto prostoru tak se to povedlo, až na to, že mi matka zničila film ve foťáku)
Durga Mata není zdokumentovana, protože kámoš s novou kamerou moc neumí a nevychytal mazání a ukládáni fotek
..... celkový pohled (Durga Mata je tam vidět, ale teď nevim jaká to zrovna je)
oni jen zbytečně zabíraly místo a neměly předpoklady mít husté tvrdé palice
GWS je chuťově dobrý, alespoň mě chutnaj všechny čtyři a každá chutna trochu jinak