Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já myslím, že hulení ruší přirozené hranice mezi lidmi. prostě svěží si s někým koho vůbec neznáš moc nepokecáš... takže i ten sex je potom trochu jednodušší...
myslim že je to určitě mnohem lepší s čistou hlavou
proste sex na THC..(<- dobrý ne, odborník... je takovej jinej..neda se rict jestli nepsi nebo horsi nez v norm.stavu-teda ne ze ja byh byla nekdy normalni, ale na paleni se vic uvolnis, nemas zabrany a proset delas to co se ti libi, nemas hlavu plnou problemu typu: Co ze to mam zejtra udelat? Vynesla jsem kos?Kde sezenu penize?Libi se mu/ji sex se mnou?, proste se naplno oddavas tomu sexu..a to je to hezky!Ale myslim, ze chlast je trosku o necem jinym, kdyz jsem uz opravdu moc opila, tak fajn, jsem odvazana, desne moc, zkazena a sprosta a delam takovy veci, ze se mi o nich ani nezda, ale neuziju si to..A sex?fajn,a le moc to nevnimam, kdyz uz jsem opla a na klukovi je aktivita, tak proste lezim a usinam..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
heh, si mi připoměla, když jsem byl ještě hóóódně mladej (dááááávno), tak si mě jedna vykalená borkyně vodtahla domů, jako že něco-----------------> a doma okamžitě usnula
tak6e chlast fuckt nebrat
Určitě to jde spolu dohromady-ale nesmí to zevšednit...Ale mi doma zas nesmíme bejt poladěný na takovou tu vlnu jak se ti "cukaj koutky"!!!Sou to 2 dni-ňák přišel z pivka dom,a jestli může bejt dneska "připuštěnej"-tak jako že jo ,eště aby ne ..Mno a už sme v tom nejlepšim,a najednou sem cejtila jak se mi koukal do očí,tak sem se podívala i já jemu do očí -no a přišel šílenej výtlem,protože sme si přišli strašně nezvykle,a hlavně směšně...Fakt hukot,to by se vám muselo stát,ale asi většině stalo..Mno tak sme to ňák radši zabalili,protože to nemělo budoucnost..Ale aspoň sme se pěkně zasmáli...Holt sranda musí bejt....
dovolim si trochu nesouhlasit
urcite clovek vic cití, ale je fakt, ze pokud sem hodne, tak proste zapominam na to co delam a tak to je i u sexu. proste najednou si rikam, kurva proc delam tohle nebo tamto a pak v nejhorsim pripade prijde utlum a takovej pocit, ze na to uz nemam chut. zkratka moc u toho premejslim a to je prave u tydle veci to spatny, chce to city a taky nahodilost, proste rozkos.
na druhou stranu, pokud sem jenom trochu, tak to je nadherny.
takze dle meho nazoru, zalezi na tom jak moc
No mě se mnohem častěji stává, že ležíme vedle sebe, hlavou se mi honí všechno možný i nemožný, co bych řekla/udělala, ale nakonec si řeknu, že jsem stejnak ospalá a když vidim stejnou "aktivitu" i na druhý straně postele, tak to zaříznu.
Něco jinýho to bylo, když byl člověk sexem s druhou polovičkou posedlej, něco jinýho je to po pár letech(navíc ve společný domácnosti). Ta tráva v tom IMHO moc velkou roli nehraje.
keric: já právě taky, jak třeba někde sme a ja najednou citim jak mi perko hoři jak prase a uplně to nedavam... Pravda zhulený sem ještě nesexoval... Ale stopro bych to chtěl zkusit, ale aby byl zpukany i protějšek... Bo když bychom byli zpukani oba a stalo by se to jak tam někdo psal, že bychom se na sebe začali sypat tak se nic neděje, ale si představte, že ste s nějakou buchtou, ona střizliva a vy vypukani, ona už skoro je a vy se ji najednou začnete sypat do ksychtu... tak je orgáč ten tam heheheh Třeba najit nějakou slečnu co huli, což bude asi problem... znam jenom jednu, zadanou
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.