Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cauec, predem diky za K, udela vzdycky radost
Je to sice pekne, ty spinaci hodiny, ale me by byly ted docela na prd... vysvetlim
Musel bych koupit ty spinaci hodiny (litr) nebo nejaky jiny spousteci pokojovy termostat (min 500), pak jeste nejake topne teleso s dostatecnym vykonem (primotop, topne draty ci jine teplomety za minimalne dalsich 500, ale spis vic), ktere bude navic zrat poradnou palbu...
Skrin je v pomerne velke mistnosti, kde se drzi tak 10°C, takze si myslim, ze moje varianta topit dvema 40W zarovkama, ktere me nic nestaly je vyhodnejsi Kor kdyz jedu posledni kolo, protoze pak o moznost pestovat prijdu... takze nejake investice v pulce kvetu jsou just zbytecne...
nicmene opravdu uprimne dekuji za typ, jsem rad, ze se najdou lidi, kteri se snazi pomoct a konstruktivne poradit
Původní příspěvek od msvach Jenze pokud vim, tak AH nejsou az zas tak biologickeho puvodu, jak bych si pral... Nebo se pletu?
AHcka muzu vrele doporucit,znam se z majitelem a ted na cannafestu jsem snim hulil jeho vytvory myslim ze to zrovna byl moby dick a muzu rict ze sem hrozne dlouho nic tak dobryho nehulil,profi growery co znam a jedou AHcka tak maj strasny brutaly...dobre proplachnout a nevidim problem...lidi placaj ze jim kolisa s AHckama PH a EC a spoustu dalsich blbosti...ja je pouzivam teprve 2 roky ale zatim bych nemenil,ted se chystam teda vyzkouset komplet set od Dutch Pro...
Peace and grow more weed!
Jinak jsem opět poupravil hnojení i četnost zálivky, protože to ty topné plechovky docela suší...
Takže dávám obden půl litru na květník v koncentraci 4 ml/litr BioBizz-Bloom zároveň s 1,5 ml/litr Grow/Bloom excelerator od AH... a jednou za tři zálivky (tedy tak jednou za týden) tam liju ještě ty enzimy od AH a to 1,5 ml/litr. Co vy na to?