Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od H.U.L. Vyplyvalo to z kontextu. Serem na to. Ja jsem vedel, ze to nemam vubec posilat. Zas je z toho hadka akorat. Nikoho jsem nechtel presvedcovat, jenom sem prihodil svou zkusenost, nemam to overeny vice nez par pokusama a kolik sem kde mel namereno ti nijak nedokazu, takze to ukonceme.
Přidám taky zkušenost..
I mě před pár lety kytky indoor vyrostly a dozrály v slušný paldy i při nočních teplotách nějakých 12-15°C..Denní tam byly 23-24..
Ale je větší riziko plísní v posledních týdnech,protože při tak nízký teplotě je v noci moc velká vlhkost..a dojížděly s padlím..
Jinak podle toho fialovýho zabarvení je jasný,žes tam v noci opravdu chladno měl,to fialovění je typický..
Nedávno kolega dojel řezy ode mě a na posledních 14 dní měl noční teploty taky kolem 12st. a byly z toho nádherný fialky,ale normálně to dojelo..
Já jel ty samý řezy při nočních teplotách cca 17-19 st a mě to nezfialovělo..
A že si "někdo" z jasně napsaný noční teploty vyrobí úmyslně 24/7 a na základě toho začne prudit,no comment..
Ať to roste...
Přidám taky zkušenost..
I mě před pár lety kytky indoor vyrostly a dozrály v slušný paldy i při nočních teplotách nějakých 12-15°C..Denní tam byly 23-24..
Ale je větší riziko plísní v posledních týdnech,protože při tak nízký teplotě je v noci moc velká vlhkost..a dojížděly s padlím..
Jinak podle toho fialovýho zabarvení je jasný,žes tam v noci opravdu chladno měl,to fialovění je typický..
Nedávno kolega dojel řezy ode mě a na posledních 14 dní měl noční teploty taky kolem 12st. a byly z toho nádherný fialky,ale normálně to dojelo..
Já jel ty samý řezy při nočních teplotách cca 17-19 st a mě to nezfialovělo..
A že si "někdo" z jasně napsaný noční teploty vyrobí úmyslně 24/7 a na základě toho začne prudit,no comment..
Ať to roste...
jo fialky vyrábim taky, jelikož přes noc mi to v zimě taky padá na těch 11-12, ale vypozoroval jsem jednu věc která záleží hodně na druhu kytky a to že některý strainy při malých teplotách nasazují na palice strašně moc listí.V podstatě jde o to že stejný klony v teplých místech boxu vypadají ve finále na palicích jinak než ty co jsou vystaveny přívodu vzduchu.
jo fialky vyrábim taky, jelikož přes noc mi to v zimě taky padá na těch 11-12, ale vypozoroval jsem jednu věc která záleží hodně na druhu kytky a to že některý strainy při malých teplotách nasazují na palice strašně moc listí.V podstatě jde o to že stejný klony v teplých místech boxu vypadají ve finále na palicích jinak než ty co jsou vystaveny přívodu vzduchu.
Sorry za OT ale já měl super kytky i venku Na sluníčku v létě 60*C a když dozrávaly, bylo kolem 0*C a přechodně i méně
Jinak jsem měl taky super kytky IN když jsem si jel pro klony v -10*C, a naopak když jsem si pro ně jel jednou v létě, když bylo 20*C, kytky pak stály zaprd
Jaké z toho plyne ponaučení ? To ať si každý přebere sám....
presne, v zime 2011 teplota venku v noci byla pod -30st. Při "noci" v boxu u kytek jsem mel i 13st a dobry 3tejdny v kuse teplota nestoupla nad 16st a na sklizni jsem nepocitil nejakej deficit
Jde o to jak se stim kytka vyporada a ne co ji svedci , co?
Čao,vím,že se tu bavíte o teplotě vzduchu. Nicméně musím se zeptat na teplotu roztoku. Hnědnou mi kořeny a teplota roztoku je 26°C což mi přijde v normě. Nevíte někdo jak to pořešit? Díík
to Betto Sulliven: Jak psal nawy 22°C. Mě by spíš zajímalo jak máš vyřešenou celkovou teplotu boxu, příp. místnosti s boxem?
Tam je tím pádem taky min. 26°C. IMHO musíš snížit teplotu místnosti s boxem a snížíš teplotu roztoku!!! Větráš dostatečně???
Při 20-24°C se kyslík nejvíce rozpouští ve vodě. Při jiných teplotách to rapidně klesá. A potom je to navíc ideál pro různé nebezpečné plísně a atd. Proto těch 22°C.
zmijak má dobrý nápad, do rezervoáru fpoho, ale rovnou ke kořenům - pozor zase na podchlazení.
Celkově hlavně pozor na VÝKYVY TEPLOTY !!! Je to prostě další stres pro rostlinu.
Hnědnutí kořenů může být způsobeno i přepálením hnojivy. (rapidním zvýšením EC, např. rostliny vstřebávají pouze vodu a tím pádem EC roztoku roste)
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Teplota v boxu je 21°C noc/24-26°C den. Petkama s ledem chladím,jenže mi to fakt nepomáhá.. Přečetl jsem tu spoustu a spoustu témat i FAQ mám od začátku do konce sjetej a stále si nevím rady. Včera jsem vylil celou zálivku a dal novou, (odstátá a upravená.. pH) s menším nahnojením než byla. Větrám ven z boxu přez tubu (koupelnovej ventilátor). Přítahy,,, bohužel pouze pasivní. pH -5,8 EC -0,9 RH -68% Tak co je špatně?? Díky za všechny rady.