Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Teplota ovlivňující růst rostlin ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od H.U.L.
Vyplyvalo to z kontextu. Serem na to. Ja jsem vedel, ze to nemam vubec posilat. Zas je z toho hadka akorat. Nikoho jsem nechtel presvedcovat, jenom sem prihodil svou zkusenost, nemam to overeny vice nez par pokusama a kolik sem kde mel namereno ti nijak nedokazu, takze to ukonceme.

Přidám taky zkušenost..
I mě před pár lety kytky indoor vyrostly a dozrály v slušný paldy i při nočních teplotách nějakých 12-15°C..Denní tam byly 23-24..
Ale je větší riziko plísní v posledních týdnech,protože při tak nízký teplotě je v noci moc velká vlhkost..a dojížděly s padlím..
Jinak podle toho fialovýho zabarvení je jasný,žes tam v noci opravdu chladno měl,to fialovění je typický..
Nedávno kolega dojel řezy ode mě a na posledních 14 dní měl noční teploty taky kolem 12st. a byly z toho nádherný fialky,ale normálně to dojelo..
Já jel ty samý řezy při nočních teplotách cca 17-19 st a mě to nezfialovělo..
A že si "někdo" z jasně napsaný noční teploty vyrobí úmyslně 24/7 a na základě toho začne prudit,no comment..
Ať to roste...

Naposledy upravil EDA45 19-01-2013 v 11:24 AM

Old Post 19-01-2013 v 10:07 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Přidám taky zkušenost..
I mě před pár lety kytky indoor vyrostly a dozrály v slušný paldy i při nočních teplotách nějakých 12-15°C..Denní tam byly 23-24..
Ale je větší riziko plísní v posledních týdnech,protože při tak nízký teplotě je v noci moc velká vlhkost..a dojížděly s padlím..
Jinak podle toho fialovýho zabarvení je jasný,žes tam v noci opravdu chladno měl,to fialovění je typický..
Nedávno kolega dojel řezy ode mě a na posledních 14 dní měl noční teploty taky kolem 12st. a byly z toho nádherný fialky,ale normálně to dojelo..
Já jel ty samý řezy při nočních teplotách cca 17-19 st a mě to nezfialovělo..
A že si "někdo" z jasně napsaný noční teploty vyrobí úmyslně 24/7 a na základě toho začne prudit,no comment..
Ať to roste...

jo fialky vyrábim taky, jelikož přes noc mi to v zimě taky padá na těch 11-12, ale vypozoroval jsem jednu věc která záleží hodně na druhu kytky a to že některý strainy při malých teplotách nasazují na palice strašně moc listí.V podstatě jde o to že stejný klony v teplých místech boxu vypadají ve finále na palicích jinak než ty co jsou vystaveny přívodu vzduchu.

Old Post 19-01-2013 v 12:29 PM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Madmax

jo fialky vyrábim taky, jelikož přes noc mi to v zimě taky padá na těch 11-12, ale vypozoroval jsem jednu věc která záleží hodně na druhu kytky a to že některý strainy při malých teplotách nasazují na palice strašně moc listí.V podstatě jde o to že stejný klony v teplých místech boxu vypadají ve finále na palicích jinak než ty co jsou vystaveny přívodu vzduchu.

Jo,s těma listnatějšíma palicema,u některejch genetik, jo,máš pravdu.

Old Post 19-01-2013 v 13:05 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Sorry za OT ale já měl super kytky i venku Na sluníčku v létě 60*C a když dozrávaly, bylo kolem 0*C a přechodně i méně

Jinak jsem měl taky super kytky IN když jsem si jel pro klony v -10*C, a naopak když jsem si pro ně jel jednou v létě, když bylo 20*C, kytky pak stály zaprd

Jaké z toho plyne ponaučení ? To ať si každý přebere sám....

Sory ale nedalo mi to

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 08-03-2013 v 10:53 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

presne, v zime 2011 teplota venku v noci byla pod -30st. Při "noci" v boxu u kytek jsem mel i 13st a dobry 3tejdny v kuse teplota nestoupla nad 16st a na sklizni jsem nepocitil nejakej deficit

Jde o to jak se stim kytka vyporada a ne co ji svedci , co?

je to koníček

Old Post 06-04-2013 v 17:39 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Betto Sulliven
Stálý Člen

Karma uživatele Betto Sulliven - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Čao,vím,že se tu bavíte o teplotě vzduchu. Nicméně musím se zeptat na teplotu roztoku. Hnědnou mi kořeny a teplota roztoku je 26°C což mi přijde v normě. Nevíte někdo jak to pořešit? Díík

Old Post 03-05-2013 v 17:13 PM
Betto Sulliven je offline   Profil uživatele Betto Sulliven   Find more posts by Betto Sulliven   Foto galerie člena Betto Sulliven   Click here to Send Betto Sulliven a Private Message   Add Betto Sulliven to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nawy
Stálý Člen

Karma uživatele nawy - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

v normě je 22°C

Old Post 03-05-2013 v 17:16 PM
nawy je offline   Profil uživatele nawy   Find more posts by nawy   Foto galerie člena nawy   Click here to Send nawy a Private Message   Add nawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Betto Sulliven
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

No, tak na 22 to nestáhnu ani hovno. Už takhle to chladim jak to jde. Tak dík

Old Post 04-05-2013 v 18:25 PM
Betto Sulliven je offline   Profil uživatele Betto Sulliven   Find more posts by Betto Sulliven   Foto galerie člena Betto Sulliven   Click here to Send Betto Sulliven a Private Message   Add Betto Sulliven to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

a co treba to chladit zamrazenou vodou v pet lahvi trochu to na chvili pomuze

Old Post 04-05-2013 v 18:41 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke85
CandyCrystalMaker

Karma uživatele smoke85 - 82% PěstitelskáKarma uživatele smoke85 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

to Betto Sulliven: Jak psal nawy 22°C.
Mě by spíš zajímalo jak máš vyřešenou celkovou teplotu boxu, příp. místnosti s boxem?
Tam je tím pádem taky min. 26°C. IMHO musíš snížit teplotu místnosti s boxem a snížíš teplotu roztoku!!! Větráš dostatečně???

Při 20-24°C se kyslík nejvíce rozpouští ve vodě. Při jiných teplotách to rapidně klesá. A potom je to navíc ideál pro různé nebezpečné plísně a atd. Proto těch 22°C.
zmijak má dobrý nápad, do rezervoáru fpoho, ale rovnou ke kořenům - pozor zase na podchlazení.
Celkově hlavně pozor na VÝKYVY TEPLOTY !!! Je to prostě další stres pro rostlinu.
Hnědnutí kořenů může být způsobeno i přepálením hnojivy. (rapidním zvýšením EC, např. rostliny vstřebávají pouze vodu a tím pádem EC roztoku roste)

FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.

CANNA – Soubor přednášek, s velkým poděkováním panu Klaassenovi
Sol lucet omnibus. Carpe diem.
Soukromí je Vaše právo. Klikněte zde k přechodu na SSL šifrování
Pat: "Domluvíme se jak dál s hulením a pěstem."
Mat: ???
Pat: "Nepřestanem!"

Zechcané polytriky, aby jebala mrdká... STOP POLYTRICKS BITCHES

Old Post 05-05-2013 v 08:12 AM
smoke85 je offline   Profil uživatele smoke85   Find more posts by smoke85   Foto galerie člena smoke85   Click here to Send smoke85 a Private Message   Add smoke85 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smoke85! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Betto Sulliven
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Teplota v boxu je 21°C noc/24-26°C den. Petkama s ledem chladím,jenže mi to fakt nepomáhá.. Přečetl jsem tu spoustu a spoustu témat i FAQ mám od začátku do konce sjetej a stále si nevím rady. Včera jsem vylil celou zálivku a dal novou, (odstátá a upravená.. pH) s menším nahnojením než byla. Větrám ven z boxu přez tubu (koupelnovej ventilátor). Přítahy,,, bohužel pouze pasivní. pH -5,8 EC -0,9 RH -68% Tak co je špatně?? Díky za všechny rady.

Old Post 05-05-2013 v 12:26 PM
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Nepomohlo by třeba přez bublák natáhnout odrazovou folii jen s dírama na stonky ? třeba by se to pak tolik neohřívalo od výbojky.

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 10-05-2013 v 05:37 AM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás