Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Brdo zeleně tam máš fakt kotel!
Budu ti ze všech sil držet palce aby ti to v tom koksu nikam neustřelilo nebo nezahnilo. Já bych strachem zfialověl.
Zatím vypadají dobře, jak moc vlastně hnojíš? A na jaký ph?
Kontrolovals kořeny? Jak vypadají?
Možná by o chtělo "adjustovat" ty stínítka, podívej se ke mě taky je používám ale úplně hafo roztáhlý s výbojkou přihlou nahoru. Je to vidět i z fotek, že u tebe to de především dolů a pokrytí není nic moc.
Co takdhle nahodit síť co?
Každopádně pěkný a nadějnž, hlavně nic nep...r
Čuss
eric: koreny vypadaji pekne, bily s malejma chloupkama. Hnojim ted neco kolem EC 1,4 a ph nemerim, odesel mi merak, ale leju tam porad stejny mnozstvi kyseliny a kytky vypadaj dobre, dela to neco kolem 5,6PH
no a svetlo by to chtelo poladit, ted sme t kytky zacali roztahovat provazkama do stran, zatim jich mame 10 roztazenejch a sou na plochu stejne velky jako zbytek 20 tech co nejsou roztazeny. Modrej igelit je pryc a v mistnosti je bila zed, takze dobry. Stinidla by chtely roztahnout a presne jak si rikakl, s tou vybojkou zacvicim a nejak to vyladim. Musim privezt nejakej tlustej plech a vyriznout a navohejbat z nej novy uchyty pro objimku ktery nebudou tak daleko od stinidla. Jeste se uvidi...
tem pocitac je jenom prazdna bedna, staly na tom predradniky. Ale planuju tam dat pocitac s webkamerou a sifrovanym pristupem na net, pak budu mit online prehled co se vlastne deje. Protoze k tomu jezdim jen jednou nebo maximalne dvakrat za tyden tak bych mel rad nejakou kontrolu, treba jestli se nezapekli spinacky apodobne. Treba minulej tyden to tam bylo tri dny bez dozoru a jedna lampa svitila porad protoze se ji zapekli kontakty.
Cus knorr, ja jsem to zapikani spinacek vyresil malou spinaci stanici. Kupil jsem v elektru boxik, pak casovac, stykac, jistic a dve zasuvky(v tvem pripade by jich bylo vice) a vsechno jsem to nechal kamosovi elektrikari zapojit na tu din listu, bo sam bych to urco nedal. No a jede to jak svycarske hodinky! A vsechno to dohromady me stalo nejakych 1400 a mas to na dozivoti:-) Ty mas na kazdou lampu jedny spinacky?
Původní příspěvek od dareba Tohle je mazec... ty jsi asi hodne velky fajnsmekr... Zajimalo by mne, kolik platis mesicne za elektrinu, hnojky a podobne
To by ti melo byt celkem uplne jedno, co za to da. Na to se nikdo nepta, ale jestli jsi zvedavej, jak zenska, tak si to muzes sam celkem jednodusse spocitat, ze jo ;-)
Staci rict, prispevek smazu, pripadne smaz sam, at to nezasiram. Nemohl jsem si odpustit odpoved ;-)
Ta webka je dobry napad, jen to chce zabezpecit slusne, jestli jsi rad na svobode
Nevim, jestli jsem to nekde cetl, ale optal bych se, jaky tam mas teploty, hlavne v "noci" ..?
elektrinu zatim neplatim, odecet byl na prelomu listopadu a prosince a dalsi bude za rok. Za ten rok se to tam schova, kdyz to pojede jenom jednou. Teplota prez den 24stupnu a v noci kolem 20, nebo 19 kdyz je venku hooodne velkej mraz. Je to na horach asi v 1000m nad morem, snehu je tady jak nasrano a zima az prasti. Nasava to teplej vzduch z baraku, a pousti ho to oknem ven do pruchodu, takze 19 stupnu je v pohode kdyz v baraku je kolem 21stupnu. S tou webkou nemusim resit zadny zabezpeceni, ona ma v sobe zasifrovanej pristup na user name a password a dostane se na ni jedine ten kdo zna ip adresu a port, a kdyz ji nikdo nezna tak se tam nikdo nedostane ani nahodou. Problem nastane kdyz tu adresu nekomu reknu, pak si podle ni muze u poskytovatele zjistit presnou adresu mista. Ale ted uz na to asi dlabu, do sklizne mesic a uz to nema cenu resit.
Zacina se to pekne macatit, palice sou krasne pocukrovany. Fakt pecka, vcera probehla serie ochutnavek a krome toho ze to smrdi po hnojkach to funguje pekelne. Bude to dobrej kour...
Moltres: rozepis se trochu o tom stykaci, kde si to koupil a jak to vypadalo? Taky bych neco takovyho potreboval, v growshopu maj spinac se stykacem pro 4lampy ale chtej za nej 2500kc, to je fakt moc na takovou picovinu...
ty ja jsem zasel normalne do elektra (ne do toho kde se prodavaji domaci spotrebice, ale do obchodu, ktery je zameren na elektroniku). tam jsem jim rekl, ze potrebuju spinat 1500w venkovni osvetleni na casovaci a ze normalni digi casovac to neutahne. Zhruba jsem vedel, ze potrebuju stykac, jistic, hodiny.. No sice se tam na me divali jak na chuja, ze to chcu resit takhle a ze to mam napojene doma na 220V (pry se verejne osvetleni resi jinak) ale vyhoveli mi, poradili co vsechno mam koupit, dokonce mi na muj popud nakreslili i schematko, jak to cele zapojit, byli fakt ochotni. Ale celkem prdel to byla, ja total amater a oni poradne nechapali, co to po nich vlastne chci, jeste jsem tam byl zkoureny jak sulin Nakonec ale vsechno probehlo v poho a koupil jsem vsechny ty soucastky a nechal jsem to pospojovat kolegovi, co chodi na jinou fakultu (elektro) a ten to mel za hodku poskladane. Na to jak to vypada se muzes mrknout tady v mojem tematu
Tak at se dari, pri trose dobre vule to das urcite dohoromady
jo diky vsem za karmy, obsypane je to nadherne, uz sem kouril nejaky vzorky a je to parada, funguje to jak ma a mozna jeste vic jen se mi zda ze na 45den kvetu sou ty palky nejaky maly. Asi to bude tim ze jedu celou dobu bez PHmetru, kyselinu leju odhadem tak to nemusi byt asi vzdy uplne ok. No uvidime jakej bude finalni vynos...
jo podlahu po zalivce neutiram, źalevam zavlazovaci hadici napojeny na cerpadlo a snazim se to nalejt primo do kokosu, ale tech par kapek ktery spadnou na zem neresim, je tam linoleum a fleky od zaschlyho roztoku vydrhnu az to skonci... stejne tam budu muset vymalovat...
Moltres: jo peknej stykac, za neco podobnyho chteji v growshopu 2,5litru ale je na 4sestky, asi si to taky nekdy postavim. Ted uz to nema smysl, ale na nejaky dalsi kolo jestli nekdy bude...