Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
papaja: Souhlasím s tebou,
když si koupíte ze seedbanky semínka, dejme tomu třeba Lemon Skunk, lupnete to do skříně a vypěstujete (samozřejmě to beru hodně zjednodušeně ) tak to muže byt určitě kvalitní materiál, ale vy by jste nechtěli zkusit třeba Lemon Skunk vypěstovaný v nějaké exotické zemi, mě by se to teda velice zamlouvalo
Myslím si že i pád na hubu je pohyb dopředu, podlě mě i to že si teď můžu doma vypěstovat "pouze" 3 kytky je potěšující zpráva, lepší něco než nic, nemůžeme chtít vše ihned.
Třeba se dočkáme dne kdy u nás bude pěstování konopí legální, podle mě i takováto změna je změna k lepšímu.
r-man: Můj zájem o pomoc samozřejmě stále trvá ;-) tak až bude nejaká změna tak napiš, rád pomůžu
jestli o tom jeste panove nevite, tak novelu trestniho zakonika, ktera umoznuje pestovat 3 rostliny konopi maximalne pod hrozbou prestupku, a tudiz jen penezni pokuty, podepsal prezident republiky koncem ledna 2009, a tato vstoupi v ucinnost 1. lednem 2010.
Původní příspěvek od citca jestli o tom jeste panove nevite, tak novelu trestniho zakonika, ktera umoznuje pestovat 3 rostliny konopi maximalne pod hrozbou prestupku, a tudiz jen penezni pokuty, podepsal prezident republiky koncem ledna 2009, a tato vstoupi v ucinnost 1. lednem 2010.
;D
Pěstovat pod pokutou a sklidit pod hrozbou basy 3 kyti neni zrovna ideální stav Neni to o podání prstu a sežrání ruky, ale o tom dotahnout to aspoň do konce nějakýho kompromisu pro obě strany.
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Hodne lidi nemuze z duvodu,ze je Praha moc daleko (ten mam i ja).Neslo by udelat jeste jeden pochod treba v Ostrave ? Na ten bych urcite sel ... akorat nevim co by to obnaselo a jestli by vubec nekdo dorazil .....
" Hodne lidi nemuze z duvodu,ze je Praha moc daleko "
jsou auta, vlaky, autobusy, parníky, vlečky ....
Myslim že pokud opravdu někdo chce tak se tam dostane. No tak si chvíli posedí ve vlaku no.. Co se dá dělat. Já sice takovej problem nemám, mám to puhých +- 100 km, do prahy, ale co, kdyš jí miluješ, není co řešit..
Jinak bude to letos taky na Parukářce ? Ale co se pídim vlastně..kdo si počká ten se dočká.
Původní příspěvek od tooomas Hodne lidi nemuze z duvodu,ze je Praha moc daleko (ten mam i ja).Neslo by udelat jeste jeden pochod treba v Ostrave ? Na ten bych urcite sel ... akorat nevim co by to obnaselo a jestli by vubec nekdo dorazil .....
panáčku tak to asi nejsi pro dobrou vec teda že jsi lenoch zajet z ovy do prahy (mam to jeste dal než ty )a mile rad si tam zajedu .
a MMM se dela po celem svete jen v hlavních městech . takže ova nepripada k uvahu .
Podpořim, jako každej rok. Letáky posílat netřeba, obvykle je tisknu a kopíruju - sic černobíle - z pdfka zadarmiko na režijní náklady buď ve škole bo v práci.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od tooomas Hodne lidi nemuze z duvodu,ze je Praha moc daleko (ten mam i ja).Neslo by udelat jeste jeden pochod treba v Ostrave ? Na ten bych urcite sel ... akorat nevim co by to obnaselo a jestli by vubec nekdo dorazil .....
HAHAHA to mně pobavilo hodně lidí to má daleko já taky nemohli by ste mi to udělat před barákem a co ostatní pro mně by to třeba bylo dál než do Prahy
2 Tooomas: Neco se deje kazdej rok i v Brne, ale tohle je rozhodne nejvetsi akce a v Praze na ni chodi nejvic lidi. Prijed, dejte dohromady particku a nebudte liny :-)
2MaaaYaaa a dalsi: Ta problematika je trosku slozitejsi, v tom novym zakone je pestovani jen pod pokutou, jenze nespada tam suseni, curing a dalsi vecicky potrebne pred tim, nez se to da vubec hulit. Proste dalsi upravy hned po pestovani uz jsou vyroba omamnych drog a to uz je zase trestne. Je to nedokonale a nedomyslene, ale je to pokrok.
Původní příspěvek od r-man Tak ted jsem se dokonce dozvedel, ze minulej rok jsme prej byli druha nejvetsi Legalizace na svete(poctem lidi)...akorat nevim tu prvni :-)