Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já můžu jen souhlasit-z pracovitého chlapce se stal lenoch,který je o mnoho více tolerantní,nezřídkakdy zapomíná i na věci (prej) důležité a navíc už není takovej narcis jako dříve...jednoduše je ze mě teďkonc lepší člověk
s tou leností mi to ani nepřijde... je sice fakt že na školu nehorázně seru ale to je tím že mi na ní ani nezáleží... to z čeho budu maturovat zvládám díky zdravému entuziasmu a zbytek ignoruju, a stejně tak výsledné známky
navíc zavedená metoda "našprtat a zapomenout" mi absolutně nevyhovuje kvuli minimální kapacitě mechanické paměti (nesouvisí s THC paměť jsem měl mizernou odjakživa a možná proto se na ní ganja nepodepisuje)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Já jen k tomu jak jsi psal, že jsi nechápal jak jsi mohl žít v době temna. Mě tráva taky změnila hodně, jsem tolerantnější, více v pohodě. Věci mnohem míň řeším a když je řeším koukám se na ně jinak.. Taky jsem byl hodně uzavřený což někdo může vidět jako dobrou vlastnost, ale mě to dost vadilo. Mája mě pomohla být extrovertem. Sice ne úplným, své soukromí si ponechávám, ale aspoň se můžu konečně ve společnosti bavit! A k tomu období temna, já jsem nikdy nelitoval nebo jsem si neříkal "Sakra jaký jsem to byl..." Musíš to brát tak že v dané době jsi se choval tak jak ti v dané době přišlo nejlepší a nejpřirozenější. Já jsem se vždycky choval tak jak jsem to v dané době cítil. Nikdy jsem se nepřetvařoval a moje stěžejní názory zůstali i po tom co jsem začal hulit. Změnili se jen detaili tipu styl muziky a styl oblékání.... Atd...
Jak uz tady bylo kolikrat receno... ganja me zmenila hodne, nez jsem zacal hulit tak jsem se musel chovat jak debil... aspon ted si to myslim , zmenila mi styl hudby, obleceni, pohledu na svet takovej optimistictejsi a vsechno ted resim v klidku, v pohohode zadny stresy Vsechno si mnohem vic uzivam, vychazky v prirode a tak... na akcich jsem svuj a ne uzavrenej jak driv...a hlavne jsem poznal jsem spoustu skvelych lidi. To spatny je asi ta pamet, pozdejsi vstavani a da se rict ze i vic lenosim ale to bude spis tim netem...
Spis dala nez vzala
myslim, že marihuana mi nic nevzala... akorát možná ještě torchu přidala k mý lenosti... ale jinak samý pozitivní učinky doporučuje 9 z 10 výrobců praček
no jak to tak čítam, v jednej veci som asi velmi výnimočný. Mne ganja pamat nikdy nezhorsila, alebo som si to aspon nevsimol. Okrem toho mi vratila sebavedomie, ktoreho som mal vzdy nedostatok. Ked som zhuleny zacinam chapat mnohym suvislostiam ktore by som si nikdy nevsimol. Taktiez si berem na plecia len tolko kolko unesem.vymyslel som teoriu rovnováhy osobnosti a oblecenia - Prestal som sa obliekat jak husty typek, kupujem si oblecenie ktore ma ukazuje z vonku takeho aky som vnutri. Viem ze v tucnych nohaviciach a paradnej mikine by som vyzeral husto ale viem ze to nejsom ja a ze moja osobnosť nieje na takej urovni aby som sa obliekal ako naslapany typek. Az sa nim stanem, rad si take veci kupim.
ale když to pročítám tak jako každej musim dát za pravdu sanchovi... je fakt že prostě neřešim věci který bych možná i řešit měla... například jako škola. říkám si, že toho možná budu jednou litovat.... ale snad ne, budme optimisti
teraz si mozno zlíznem trochu kritiky, ale nesuhlasim s absolutnou flegmaciou. Pokial si chcete užívat pohodku, treba si na nu zarobit. Nekladiem tomu veky doraz ale v živote chcem určite niečo dokázať, žiť na nejakej urovni. ale je to kazdeho vec, hlavné je prežit svoj život naplno, podla svojich predstav!
Myslíte si že když už dlouho hulíte že vaše chování se mění?Já už hulim nějakej ten rok,a pomalu zjištuju že jsem furt klidnější,už nedělám průsery a sem v pohodě,na všechny jsem tak nějak hodnější,víc pomáhám když někdo něco potřebuje,a tak,blbnu jen když jsem zhulenej,ale jinak sem tak nějak klidnej a optimistickej,myslíte že je to hulením?
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
urcite na tom ma podiel aj hulenie ale nie 100%, u mna je to tak isto, ked som nehuli tak som bol agresivny a odmerany, ale ked hulim tak som v poho vysmiaty, ochotny pomoct, a hlavne niesom agresivny konecne. ale urcite na tom ma podiel aj dospievanie. ved sam na sebe musis pozorovat ze uz mas viac rozumu ako niekedy.
Lidi co si nedali nikdy brko, tak nemůžou kritizovat, neví co to dělá, a musim uznat, že mnohem horší je když je někdo alkoholik než obyčejnej člověk co si dá brko a je v pohodě, kdyby tak hulila naše vláda alespoň tak 2* do roka, tak by nebyli tak vostrý, a na něčem by se určitě domluvily
........se všim souhlasim ale jedno mi nejde na rozum
A to jest že pár lidí zde píše jak jim ganja přidala na sebevědomí , a
konečně sou extrovertní
Osobně s tim nesouhlasim ale koukám že nemalá část je takto pozitivně poznamenaná
Bohužel u mě je to zcela opačně
Já sem jinak úplně normálně komunikující člověk se smyslem pro humor
,rád poznávám nové lidi .....atd.
Ale postupem času ,když si dám čoudika tak tyto vlastnosti zcela opadnou a uzavírám se víceméně do sebe . Víc přemejšlym,vnímám aj.
Rád se v opojení starám o kyti nebo něco kutim ale nejsem si schopnej ani dojít pro cíga dyž nemám páč si dycky řikám že sem zhulenej a ta fizule zas na mě bude čumět jak na lempla
Nerad chodim zhulenej do společnosti (vyjma přátel) a co je úplně nejhorší a to mi nikdo netvrďte že to máte naopak :
Párkrát se mi stalo že sem potkal zhulenej holku kerá se mi fak líbila
prostě měla fšecko ale v životě bych se s ní nedal do řeči chraň pánbu jí dokonce zkusil zbalit A když se mi stalo že sem s ní zůstal sám tak bych se v tu chvíli radši viděl mrtvej
Prostě mám haldy že dyž se mám bavit zhulenej s někym nomálně přemejšlejícím tak si připadám jak čůrák , sry za to slovo . Kdykoli něco
chci říct tak na to seru protože si uvědomim ( asi špatně) že je to bohapustý blábol
Přitom střízlivej by to bylo úplně naopak tim sem si zcela jistej
Ale je pravda že míru tohodle nešváru zbůsobuje hloubka skouřenosti
a někdy je to celkem OK taky už sem se naučil v tom chodit a řikám si že mám paranoiu ať se na to vyseru
EDIT : má někdo podobný zkušenosti ? budu rád za každej
support kerej mě usvědčí v tom že nejsem blázen