Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem včera sklidil a byl jsem mile překvapen (nečekal jsem, že toho bude tolik), rok se podle mě vydařil, hafl slunka, vody málo, ale to mě vůbec nevadilo, protože jsem měl kytky pěkně v prameništi malýho potůčku, kde voda vyvěrala celý vegetační období). Na to, že to byla moje první sklizeň, tak jsem nadšen, hodnotil bych tak 2,5 - 3 (z důvodu menšího množství, ale zato kvalita by mohla být ohromující!:-))
Vsem dekuji za prispevky a rikam: Jen tak dale!!! co se čorek týče....je tu vubec nekdo, komu se tyhle kurvy zatim vyhybaji??? Co by jste s nimi udelali??? co je na tom tak tezkeho dat rostline trosku pece a pak s chuti vychutnavat Sve snazeni....jen kvuli nim letos nemuzu rici ze probehlo vse podle mich predstav, ale radost z toho ze muzu sklizet svoje mi to urcite nezkazi......peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
já ještě nemám za sebou úplný konec sezony, ale zatím si nestěžuji.
Měl jsem jeden venek, který byl ze semínka vypěstovaný na poli, ale vzhledem k obavám ze zemědělců jsem jej přesadil na úplně jiné místo, kde se kytce přestalo dařit a nakonec mě ji podělali ... aby toho nebylo málo - sami zamědělci
Pak jsem měl jednu kytku venku ve skleníku, která se celkem povedla ... orosené menší pálky, hromada chlupů, ale trochu ridší šišky. Každopádně - zhuluje, jedna zavařovačka už je zakopaná. Zbytek mě bavil asi měsíc od rána do večera
No a pak jsem pěstoval skunky z pěti řízků. Vršky jsem sklidil předčasněji asi o týden, ale je to dobré kouření, které funguje. Spodky tam jěště nechávám + jednu kytku, co jsem tam nechal jako pokusnou.
No tak ja uz nastesti s kamaradem vetsinu sklidil,takze v zemi nam uz zustala jen jedina kytka ktera by jeste chtela par tydnu.Ta tam bude az dokud na ni nenapadne snih.Jinak to nevidim Ale na druhou stranu myslim ze vydrzim do dalsiho roku v pohudce...
Ja môžem povedať že sa mi to posralo v celku dosť, mojimi chybami som si vypestoval až jednu krpatú rastlinku ktorá však chutila a účinkovala celkom slušne... 08 musí byť lepší...
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Tak letos jsem si stejně jak kolega mirosk pos*al vlastníma chybama,ne že bych vůbec nic nevypěstoval,ale mám toho akorát tak napár brček ale nadruhou stránku mi to nevybraly jako loni ...napřezrok to bude peklo,doufám muhehe Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
No, porovnavat je to tezky ... pac kazdy rok mam jinak rostlin, jinou genetiku atd ...
Tenhle rok se pocasi po*ralo driv, minuly rok u nas zacal padat snih 10.11 a tenhle rok uz minuly patek!
Ani tenhle rok, ani minuly mi corky nic nepobraly ... stim jsem spokojenej !
Jinak hodnotim 2-3 pac to mohlo krasne dozrat a material by moh bejt fajnovejsi ... ale sem fakt spokojenej!
Par kytek sem nechal jeste venku, sklizet je by nemelo moc cenu ... tak uvidim co bude dal ... ,ll..
no tak ja bych tady tu sezonu zhodnotil UKRADENEzustala pouze jedna kytara tak na 60g aspon neco no nemuselo byt nic kdybych ji nedal trochu vedle nez ty ostatni tak by nebylo ani todle kazdopadne sem tady timhlenctim ukoncil out sezony nebudu pestovat pro zgerby kteri neumi sehnat genetiku a zasadit semtam pohnojit fuck off corky.ale klidne bych obetoval vsechny svoje kytky jen zato capnout tam nejakeho zmrdecka co je skube
Tenhle rok to bylo chaby,jelikoz jsem nemohl 3 mesice jezdit na kyti,tak se o to starali kamosi a pekne to zanedbali(mne to posrali),taky jsem je zpucoval!!!No sklidil jsem fialku EM-pouze par brcek a jeste jsem sadil v pulce srpna-ta ma jeste dost casu,pac ji mam krasotinku jako ozdobu za oknem,ale to bude pouze chutovka,zadny vynos v podstate.Preji vsem co nej kyti na next year