Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Zdravím Macho, žerou 1.8. Vždy tolik zraly, tak jsem ec nechtel zvedat kvuli zbytečnému přehnojovani a plýtvání hnojiv. To nizké ec je díky použítému systému. Vidim v tom nemalou výhodu, ale jiz hodněkrát jsem mel v oblibě přehnojovat (2,35 minulý round). Závěr: zkusím zvednout na 2.0, poté zhodnotím výsledek. Pocitam s tim, ze si holky bezproblémů zvyknou na větší dávku.
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Dávej podle toho jak žerou ne? Pokud si neberou víc jak 1,8 proč jim solit víc?
A s ec sondou kterou máš to je hračka
Hele mě taky od téká docela vysoké Ec do odpadu a i přesto jim solim a vůbec si nemyslim že je to špatně ....... ...... v tomto případě se může Ec dostat až na hodnotu 3,tak proč jim nenaložit , kord když je viditelné že to pokulhává a to hlavně kvůli nízkému Ec-můj názor.Já osobně při každém přepnutí na 12/12,mám Ec-2.minimálně
mnoo panove ja NFTcko jel a musim rict ze tam se velice snadno prepali koreny.... v dripu me samotnyho zaskocilo jak tomu jde solit, ale v NFTcku bych byl opatrnejsi... Toz tak nejak:-))
Původní příspěvek od Disaster:-) mnoo panove ja NFTcko jel a musim rict ze tam se velice snadno prepali koreny.... v dripu me samotnyho zaskocilo jak tomu jde solit, ale v NFTcku bych byl opatrnejsi... Toz tak nejak:-))
Přesne tak NFT je daleko nachylnejší na vetší ec jak systemy s rw rohožema-tam vydží fakt dost.
V dripu by tomu ted samo šlo prát dost přes 2,0 ale NFT není drip manhunnte
Pánové musim připomenout, ze v NFT lze dosáhnou az EC 2.3 bez jakéhokoliv znateleho pálení listu nebo kořenů. V mojem případě se listy začly lehce smažit az při této dávce (přesně 2.35). Pálení kořenů jsem na vlastní kůži jeste nezažil a to ani pri startu s EC 1.4 . Také bych mel připomenout, ze NFT, jako full water hydro systém opravdu neni drip a s EC musime být nad míru opatrní.
grosancho:
Zdar chlape ,no vyzerají luxusně ,krásný centrální sloupy v prostřední řadě ,asi požraly víc světla ,nebo vysvětlení č.2 lepší průtok roztoku ,větší přísun živin oproti ostatním.Právě jsem si všimnul toho ve svém případě ,že když to bylo vedený čistě z čerpadla na nějaký místečko se nedostávalo ,zkusil jsem navrtnout trubku a nasadit na čerpadlo a ve 20l nft to bylo sakra znát byly tam 4 kytí a výškově i výnosově byly nastejno,tož jenom tak na okraj.Jinak ec 2,5-2,7 je u nft taková maximálka ,jak už tu bylo řečeno ,dají se přeprásknout hnojivama velmi lehce ,pak jdou kořený do háje ,hnědnou ,následnej vznik plísně ,nestabilní hodnoty roztoku ,kytky jsou pak zralý do kompostu akorát.Začínat na těch 0,9 a postupně se došplhat na 2,5 je na pohodu.Kořenovej systém krásně bílej no pěkná práce K+ tě nemine!
ps:z kořenů se dají dělat pěkný ,dekorační rohožky ,když odstraníš kostky necháš vyschnout a otočíš z druhé str.
2 tekknou:
Zdar tekknou, ..
Ty "centrální sloupy" jsou z přesvětlení.
Čerpadlo v NFT mám napojeno na potrubí, takže všechny kořeny mají stejný přísun roztoku,,, možná ta prostřední řada toho má o krapec víc
Problémy s kořeny nemám a nikdy jsem neměl,, klep, klep.. - používám enzymy.
PS: ty dekorační rohožky mne zaujaly
grosanch:
Jo ja vim ze nemas problemy s korenama ,to je ostatne i videt vid.
Taky nevim jak je to mozny ,ale prostredni radu jsem mel taky spis takovou tu centralnejsi,jak si psal ,asi toho ma ta prostredni rada trochu vic.A jak vypadaj kocy po proplachu ,vokaz ,pochlub se.