Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ZeeGun Ciao G's, konečně můžu ukončit téma rozměry mého květníku. Včera sem se byl vyfotit tak sem hned o jednu filmovku stáhnul fotografku
Takže.. takžě už sem konečně plnohodnotnej soutěžící
A zde je moje psycho palma
čau, a když jsi to přesazoval kolik tak bylo hlíny co zbyla a nevešla se? Cca?...
ad:juli - fakt to oblep tohle není moc dobrý......
jsem dvojka-trojka .......nemám filmovku......né, ok zasadím semeno, ale svítím už 12/12 a kvůli jedný filmovce se mi nechce zapínat modrý CFL, takže výsledek by byl asi nejhorší z Vás....pokud vůbec
Navrhuji přejmenovat tento topik na 1oz GROW aneb OT kam se podíváš
Edit: 23.1.2008 - 15:02
Já jenom, že když se tenhle topik založil, tak jsem byl z toho docela nadšený a začal to sledovat, ale místo stále očekávaných fotek tu vždycky najdu jenom řeči kolem...
no lidi tet by me teda zajimalo jestli to je porad jeste soutez nebo to delame jen pro radost :-) tak i tak to nehodlam zabalit sem zvedav co se stoho jeste vyklube
Nazdar spolubojovníci
tak jsem jeden řezan hodil do filmovky jak jsem slíbil
udělal jsem mini pařeniště viz fota...
ve filmovce jsem udělal u dna z boku 2 díry (na každé straně jednu cca 1mm) pro lepší odtok vody a zároveň i přítok
kolem filmovky jsem rozmístil RW, které poslouží k lepšímu odpařování vody ze dna misky.
doufám, že tím vznikne dost vlhka na to, aby holka přežila
vzhledem k velikosti filmovky (našel jsem jen jednu, tak to musí vyjít) a velikosti RW, tak jsem pod RW dal jednu lžičku hlíny
zálivka ph cca 6, Bcuzz na kořínky
doufám, že ji 4kilo nezabije
přesně tak myslím si že jde o ho..o a my si ty karmy dáme navzájem za tu práci kolem toho....
a třeba se někdo přidá a ocení to.. (cenu by mohl dát někdo z MODů.. )
nemůžeme jenom "pracovat" musíme se i někdy bavit... a myslím že tohle mikropěstování je docela sranda.. i když je to kumšt v takle malém prostoru něco vypěstovat....