Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No snad to bude v pohodě , každá kytí je jiná tak se nějakej dobrej modýlek určitě najde. Jo a jěště přidávám foto kytičky , kterou mam za oknem. Je v malim květináči s kokosovym substratem a když teď vlastně přemejšlim co je to za kytí , tak je to můj první řízek co sem si sám udělal. Je taková řídká , jde mi sem sluníčko jenom od rána asi do 11 , ale na pár brček z ní snad bude. Tak ať se všem daří a na sobotu chystám další fotečky kukuřičných krásek. zatimm
Dnes sem se byl zase podívat na kytí a v lese sem na jedný větvi objevil naznaky plísně tak semjí radši uříz , ale musim tam jezdit častějc , abych to měl pod kontrolou. Jinak v kukuřice jedna kytí vypadá , že by tak za tejden mohla jít domu . Odhadem je tak 50 % blizen hnědých a krásně je vidět jak dozrává. V sobotu budou nějaká makra s pořádnym fotákem --bude na co se dívat.
A konečně sem poprvé vyfotil dva skankový keříčky , které mam opečovávané u kamaráda. Byly hnojeny phyt-aminem a slepičákama. Keřík je tak metr vysoký a začíná pěkně cukrovat no a ta vůně. Je ze stejný várky řízků jako je stromovka a ta je nějaká divná , zítra jí asi sundáme ze stromu a nechám jí dozrát u kámoše na balkóně. Jak teď pořád pršelo a bylo mokro , tak sem jí nemohl opečovávat a nějak se zastavila , hnědnou blizničky a celá je taková celkem bez života, no snad jí ten balkón prospěje tam bude mít alespoň pravidelnou zálivku. Tak ať rostou . . . .
Please napište někdo svůj názor na kytku z příspěvku číslo 37. Mě připadá teď podle těch fotek že je zralá , ale chtěl bych slišet názor ještě někoho. Předem díkes
Ták a je tady chvíle na kterou sem se už od klíčení semínek těšil. Dneska jsem sklidil tři kytičky z kukuřice , a to kytí z příspěvku 37 , hermiho z př. 38 třetí foto , a ještě kytiz př. 40 první tři fotky. Před chvilkou sem byl ještě v lese a jedna kytí též putovala ke kamarádovi domu. Zkusí jí pěkně osprchovat kořeny horkou vodou . Na všech kytičkách z kuku sem ostříhal listy a už se to suší , no tak sem na to velice zvědav , i když ty co ještě jedou vypadaj lépe.
Foto 1+2 tři kytí z kukuřice
Foto 3 zbaveno listí a připraveno na sušení
Ještě sem se zapomněl zmínit o stromovce , tu sme v neděli přemístily ze stromu na balkón , ale nevim byla skoro uschlá a strašně řídký paličky. Při převozu v autě mě ale mile překvapila vůní ryze skankovou , tak snad se z toho holka dostane. Jinak dneska zase prší a zase mam strach s plísně -- sakra to se člověk musí pořád něčeho bát??? Když to nejsou slimáci tak srnky nebo prasata , myslivci , zemědělci , houbaři , ptáci , rogalisti , plíseň atd ...
Táák teď sem se byl zase podívat v kukuřici , jak to tam vypadá. No a je to krása sledovat , kytí se solidně začínaj obalovat pryskyřicí Z jedné kytí sem si domu přinesl vrchní tubus - je to ten jak sem si ho svoji blbostí sám zlomil , no a teď asi po tom docela silnym dešti se totálně odštíp , tak sem ho musel vzít. Jinak dneska ráno byl solidní mrazík , sem ráno musel škrábal okna na autě jak o Vánocích. Sem i celkem zvědavej co zemědělci a sklizeň kuku , klasy už celkem rychle zrajou , ale myslim že budou potřebovat ještě tak měsíc - Každej večer se skoro modlím ať sem to já kdo moje kytí sklidí. Tak ať rostou a bobtnaj
Zdáárek , dnes přišla řada na další tři kytí z kukuřice , akorát mě štve že sem nesehnal foták takže sem to jen tak mrsknul telefonem. Ještě jich mam v kuku šest , takže počítám že dvě půjdou domu ještě příští tejden a čtyří tam nechám nějak do půlky října - možná budou zralí dřív zatim nevim. Nějaké foto jen z telefonu.....
Jo jo já vim ještě budou lepší fotky jen co seženu foták Chtěl sem si teď nějakej koupit , ale nejsou nějak moc love. Určitě ještě zkusim spáchat nějaká makra. A jinal díkes za K