Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty Ah davkuju víc než je předepsáno, hlína je zahradnický substrát od agro a ph regu.luju kyselinou na 6.5. Ventilaci mám celkem v klidu myslím-přívod větrák 120mm, chlazení výborky 80mm větrák, 2x cirkulační větrák 15 cm a odtah 120mm větrák.Teď už mi pomůže tag akorát hovno, ale aspoň vím jak to ještě líp vychytat na příští grow. Díky moc skoro všem
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
watáž už tu je - 400W, rozměry 60x70x140, hnojky dutch formula od Ah. Ten Passion1 ma kvest 6 tydnu a ve skříni dozrál za 8 týdnů. Ted mam ty ak a ss skoro 7. týden a paličky ještě rostou pomalu.ještě se to snad zlepší
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
Moje: mno, sic znam lidi co lijou Phytak do zalivky, ale pokud je mi znamo, phytamin se neda skladovat rozredenej vodou - zacne hnit,,,, a jelikoz mam kyble, tak si to proste nedokazu predstavit,,, s hlinou je to mozna jinak, ale stejne si myslim, ze to bude hnit. Btw. na phytaku je napsany, ze se pouziva na postrik max 14 dni kvetu a pak nam Plagron pripravil do zalivky! zelenou senzaci na poslednich 4-6 tydnu kvetu (cca od 14 dnu kvetu )
indi: wataz i hnojky zminoval a IMHO nekvete nahodou AK47 47dni ? lollollol
ten phyt-amin sem nekupoval, tag sem to tam ani nelil. Teď to dojedu a příští várku uvažuju jestli jet do hliny plagron nebo advanced natural power od Ah. Co myslíte?
Moje: mno, sic znam lidi co lijou Phytak do zalivky, ale pokud je mi znamo, phytamin se neda skladovat rozredenej vodou - zacne hnit,,,, a jelikoz mam kyble, tak si to proste nedokazu predstavit,,, s hlinou je to mozna jinak, ale stejne si myslim, ze to bude hnit. Btw. na phytaku je napsany, ze se pouziva na postrik max 14 dni kvetu a pak nam Plagron pripravil do zalivky! zelenou senzaci na poslednich 4-6 tydnu kvetu (cca od 14 dnu kvetu )
Taky sem nikde nepsal ze ho skladuju naredenej vodou,mel sem ho schovanej v lednici a redil sem ho az to bylo aktualni to znamena pri aplikaci zalivky.
Navic seru na to co je napsany v navodu,vetsinou to ma obrovsky rezervy napr. AH komplet aj......
ad phytamin - stříkat se s nim dá pochopitelně i v květu - nicméně by se neměl stříkat na palice protože květy nejsou uzpůsobený pro příjem živin - voni ani listy a živiny přijímají improvizovaně prostřednictvím stomat - nicméně to do určité míry funguje. Ale jako všechno je to provázeno i negativními vedlejšími efekty jako je zanášení pórů listů které jsou důležité pro dýchání rostliny. Optimální je postřik phytaminem nepřehánět - nepoužívat moc husté koncentrace, ředit do co nejměkčí vody a nestříkat na palice
good luck
snark
p.s. postřikem phytaminem se malá hustota palic nezařeší
26-04-2007 v 10:32 AM
Hiena Nový Člen
2 měsíce na květu a maj palice jak kdyby kvetly 14 dní
Zdravím ve spolek-mám kytky už skoro 2měsíce na květu a maj palice jak kdyby kvetly 14 dní...:-Dpěstuju už léta a všechno je jako vždycky-hnojiva,substrát---ted i nová lampa...
Podle zkušeností které mám palice nabírají největší váhu až asi 2 týdny před kosou.
Tady se názorně můžeš podívat jaké jsem palice měl já ve 30dnu > http://grower.cz/forum/showthread.p...810#post1110810
Tak že to vypadá že je to ok.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No já už to mám podle mě až moc předimenzované. Jsem až moc velký puntičkář. No OG kush a DelaHaze co jsem jel dozrávají cca 60dní tak že hodně podobně.
Jinak bych ti doporučil spíš hnojiva od Advenced Nutrients. Z 5ti značek hnojiv (i palgron) co jsem kdy zkoušel nejlepší výsledek!! Pod 400W jsem vypěstoval 505g čistých paliček. Tohle bylo moje maximum co jsem kdy dal. Fakt nej!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<