Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CO?: Ozón ve formě jakým je produkován horským slunkem a při množství které se vyzáří za dobu, než to upeče matroš na prach, nijak neoxiduje ani nedegraduje THC, míra je pod 1%, odpovídá to zhruba 1 dni na běžném slunci..
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Taky s mi to stalo, včera jsem klízel a koukám, že pět největších palic které byly prorostlé, husté a obsypané nejvíc jsou totálně splesnívělé, myslel jsem, že jsou jen vršky, ale když jsem palici rozřízl byla plíseň všude vevnitř ((
Šok jak hovado !
Ano, tento postup používám opětovně a vždy s více čí méně splněným očekáváním. Postup je to každopádně funkční a ikdyž je to tak trochu baron prášil styl, funguje jak potřebuju.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Jo UV zareni bude jiste fungovat, to zabije vsechno zivy. Myslim, ze to neni ozonem, ale energetickou silou UV zareni. Stejne by asi fungovalo i rentgenove ci gama zareni.
Mam k plisni vsak jeste jednu vec. Letos jsem na Power Plantech pozoroval plisen belostnou jak na hermelinu. Jeste jsem takovou nevidel a na jinejch kytkach nebyla. Podle me musela byt napadena matka, protoze na vsech klonech z jedne rostliny se ta bila vec objevila. Chci se zeptat, jestli jste ten belostny druh plisne uz nekde videli
Cao Espado
gregys: Nejlepší je určitě prevence. Ale teď už to asi můžeš jenom prohlížet a škubat, ať zachráníš aspoň něco (pokud teda nechceš použít chemii - ale pak to hulit....).
gregys: Pokud plánuješ sklízet až za měsíc, zkusil bych tu chemii. Myslím, že těch 30 dní by se vešlo do ochránné lhůty fungicidu. Otázka je, jestli by to pomohlo.
Já jsem letos použil RIDOMIL PLUS 48 WP. Je určený na vinnou révu, chmel apod. Plíseň se zatím neobjevila (a to už jsem jednu kytku sklidil).
Taky mám taklhle ošetřené kytky ve skleníku, ale ty jsem už týden neviděl (není to můj skleník). Takže můžu potvrdit, až tam někdy dorazím.
Hanizek:nevim nevim já na tu chemii moc nejsem.Jenom hnojím a to také ne moc často.Přidal bych čerstvé fota ze včerejška,ale nejde mi to-já totiž nejsu počítačovej génius.trvalo mi asi rok než jsem se rozhodl,že to skusím...no nic moc