Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další upload proběhne asi až next week...uvidíme jak to poskočí po tom hnojení. Guano není, mrskneme tam klasiku kristalon a na květ slepičáky..sice nevím, jak to budem dělat, páč tam je 15 kytek a dost blbej přístup jak s vodou, tak s hnojkama v petkách No a pak už jen pomaloučku čekat.....:-)
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Původní příspěvek od Jahudka! No to je fakt,zadna slava to neni
ty jseš gentleman jak prase
Jináč já letos jedu úplně poprvý z lepších semen..tak toho ještě pozdechá
Dneska proběhla mega přesadba na zahradě:-)) miluju,když má máti odpolední:-) 3kusy jsem dala do jahod a prcouši mazali vedle dřeva:-) tak a snad to ted povalí. Soused prej..to je tak pěkná kytka..muhehehe. říkám: že?! a tata si tukal na hlavu a cosi si mrmlal, ale ryl se mnou
hosi Janisek neni zadna obycejna BABA ani HOLKA je to moje sestra a myslim si ze i dobrej pestitel sem moc rad ze ju mam. A na ty kytule se tesim a verim tomu ze to budou Letenky do 3 sveta a 6 vesmiru bude malo ale podari se to
ice: czuus..já věděla, že jsi můj:-) imho: jakto, že jsi online? jste zase měli přednášku,co??????
Jinak díky, že jsi se mě zastal:-)
Svahadji: dobře rozdělené role je základ všech parvidel a domluv:-))