Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj karma potesi, nemohu zatim posuzovat jak nasere/nenasere K- (jeste ho nemam), ale moje prvni K+ jsem dostal od Jahudky (coz me potesilo, protoze to nebylo za fotky, ale za zalozeni threadu "SoG pod 250W (myslite, ze budou stacit ...........). K+ za fotky taky potesi, ale ne tak jako treba tohle........
23
edit: jo a kdyz uz jsme u toho, nechcete mi nekdo nejakou poslat, posledni mam z 27.7.06, tak uz jsem trochu smutnej.......dik
jinak neposuzuju lidi moc podle poctu tecek (i kdyz urcity vliv to ma, treba minimalne v bazaru /duveryhodnost/)
Tak jen jsem napsal, ze jeste nemam K- a uz je tu. Je pravda, ze plne uznavam chybu, protoze to bylo za zasirani threadu (bylo to asi v 5, kdyz jsem dorazil z hospody a asi usnul na klavesnici, pak tak psal uplny blbosti a odeslal. Takze jsem dotycnemu poslal PM s omluvou a prispevek samo smaznul. Takze K- me v tomto pripade vubec nenasrala, protoze byla udelena naprosto spravne. Skoda, ze zrovna od clena s asi 5 teckama. Mno co neudelas nic..............
23
To já taky musím napsat, na svoji první karmu si vzpomínám bylo u ní řečeno tohle: "obvykle k- nedávam, ale už mi serou příspěvky typu: k+, pěkný ...to přece k ničemu nevede!" takže moje úplně první karma byla k-. Věřte mi, že mi to velmi pomohlo a uvědomil jsem si, že jsem ale vůl, no a od té doby mám klid....
P.S. tu karmu jsem dostal od jedno nejmenovaného uznávaného člena a tímto mu děkuji....
tak když ste to dneska vytáhli. normálně mi je karma u zadního otvoru. nemá podle mně výpovídací hodnotu, nezajistí, že tě ten člověk neobloží, nebo jeho rada tvé flóře neublíží, protože ji může udělit kdokolovi a kdykoliv. (samo vím o korekci MODů, ale myslím že to nestíhají). jsou členové, kteří se k poslední kostce (kolik jich je maximum 12?) dostali za dva měsíce. já jsem dnes obdržel první prémiovou kostku. děkuji všem za důvěru.
když to tak sečtu, tak to mám za poslední tejden 1 zelená kostka, 2x3 trestný body, no to je příjem, jen tak dál
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.