Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nevim jestli ta chyba při odesílání je Foxem. Prej, že těm lidem, co s tim maj při odesílání problémy, se při načítání formuláře nenatáhnou skrytý pole formuláře (v kterejch je jen zapsáno, jak má probíhat odesílání) jako potenciálně nebezpečný (takže to bude asi spíš v nastavení prohlížeče). Takže se s tim asi nic moc dělat nedá. Každopádně všem těm dík za pokus.
mám firefox a no problem myslím že v prohléžeči to nebude, spíš ve skriptech na WZ
ale možná by to chtělo lepší možnost rozepsat se, musel jsem dát vedle sebe šalvěj a tabák a k tomu zaškrtnout četnost "nárazově", přitom tabák si dávám hafokrát častěj než šalvějku
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Ted vidim jak jednoduchy by bylo pro fizly ziskat si od dost groweru IP adresy..No nic no je to kazdyho vec.Nelez bych tam,pokavad nejste napojeny trebas pres proxy atd..Vy co jste tam uz byly tak uz to mate stejne fuk
Horky neni nikdy nic,dokavad neprijdou.Ale to uz bylo rozebirany milionkrat.Vetsinou lidi ktery s fizlama nikdy nic nemeli a nevedi jaky maj taktiky postupy,natlaky a metody jsou lehkovazny.Me osobne je to fuk.Ja uz jsem par lehkmyslnejch naivnich lidi na fizlarne zhroucenejch videl..Je to kazdyho vec..Porad by si lidi meli uvedomit,ze pestovani legalni neni a prijit proste muzou.Nikdy nema cenu brat veci na lehkou vahu,pokavad se dela neco nezakonnyho.Kdo se chce udat tak at se uda,ale at pak nebonzuje pod jejich natlakem alespon svoje znamy coz je bohuzel taky obvykle..
Proste jsem jen napsal,ze kazdej fizl si muze neco podobnyho udelat a ma skoro kazdyho (IP).To je cely.Poukazat na to,jak jsou lidi lehkomyslni..A netvrdim samozrejme,ze ten dotaznik je jejich prace.Vedet to tady ovsem nemuze nikdo.
jéžiš, teď ve mně fakt hrklo, fízl nejsem, proboha. (pobožná taky ne.) Výsledky jdou jen mně, nikde se neskladujou, takže kdyby chtěl policajt-hacker zjistit IP adresy účastníků, tak zjistí leda to, kdo navštíval ty stránky. a i to je asi sci-fi.
Myslel jsem to tak,ze by stacilo,aby si benga zalozili takovej web s nejakym takovym dotaznikem.Pak by uz sledovali kdo se jim tam pripojuje a vy by jste jim jeste rovnou zodpovedeli jejich dotazy.No neni to naprosto jednoduchy a genialni?
RS2 - Nedovolil bych si tvrdit,ze jses fizl,protoze to proste nevim.Ale znas to.Opatrnosti neni nikdy nazbytProto je dulezity upozornit na to co proste mozny je i ostatni,kteri si to trebas v prvnim zapalu jenom neuvedomili.No a nekterym to je proste jedno no..
Porad lepsi bejt paranoidni,nez sedet v base nebo na fizlarne.Az vam prijdou domu a budou vasim rodicum vyhazovat vsechno ze skrini,vsechno prohrabou,pak vas sranda prejde.A ze si to vychutnavaj a pri tom jeste vytvarej psychickej natlak,tak to si piste.O tom je jinej thread.Doporucuju prostudovat.Mysim,ze se to jmenovalo chytli kamose.
Podivejte kolik tady uz bylo threadu,ze nekoho chytli.VZDYCKY to bylo zpusobeny lehkovaznosti a nedodrzenim zakladnich bezpecnostnich pravidel.Pak se lidi divej jak na ne mohli kapnout.Ty lidi si vzdycky mysleli,me se to nemuze stat a mysleli si jak je vsechno OK a pritom uz byly davno provareny..
Je pravda, že to ještě neschválil Senát a nepodepsal prezident, pokud by se tak stalo, bude od 1.1.2007 platit, že pěstování pro vlastní potřebu v přiměřeném množství bude beztrestné, ještě není rozhodnuto, co bude toto "přiměřené množství". Soudy budou mít snad mírnější pohled na věc.