Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sejmu to infrakamerou a pošlu sem nějaký "fotky". Podle hrubého odhadu je tak 10 cm od zářivky max 60 stupňů. Ale když tam bude vetráček...
Je to udělaný tak, že dvě trubice jsou červeny a dvě modrý, což myslím, že někdo neodmyslel.
Takže teď vymýšlím jak tou zářivkou točit... Jakejkoliv rozumnej nápad velice rád uvítám:-)
citace:
Původní příspěvek od thalos nějaké otázky pro majitele céefelek:
a co teplota v okolí "úsporky"? tak 10-15cm od ní?
je to dual spektrum smíšené, nebo kousek modrého světla a vedle kousek červeného...?
A můžete mi někdo poradit,jak velký ventilátor budu potřebovat pro lampu Max Grow 8-U CFL 180 W Dual Spectrum? Mám skříň asi 1 x 0,5-1 m, teplota by měla být 20-24 stupňů a vlhkost 60-70%. A jaký budu potřebovat filtr? Poradí mi někdo? Diky, přeju hezký den. Vandela
unavna diskuze.. CFL?? .. koukam jsem na testy na uvodu do GROWER a ten testi jednoznacne ukazuje, ze i pod cfl s nejakou usporou svetla muzeme vypestovat peknem material.. Ja osobne chci cfl dual spektrum pridat k 250 W HPS na kvet a uvidim jaka tvorba materialu bude.. Zatim zdar
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Zdravim
zajimalo by me jak mi POROSTOU kytky pod osporkou se spektrem na kvet.. nebo kdyz zkombinuju jednu s rustovym a jednu s kvetovym pektrem...ve fazi rustu.
muze te mi nekdo poradit??
diky
Původní příspěvek od R.kony Zdravim
zajimalo by me jak mi POROSTOU kytky pod osporkou se spektrem na kvet.. nebo kdyz zkombinuju jednu s rustovym a jednu s kvetovym pektrem...ve fazi rustu.
muze te mi nekdo poradit??
diky
Jenom RED spektrum na RŮST není optimální, jako kytky ti pod tim POROSTOU, ale budou zakrnělý takový spíš došířky.
V kombinaci RED/BLUE ti to povalí vpoho, popřípadě ještě spektrum PURPLE.