Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tady jsou zase nějaké fotečky, 49. den květu. včera dostali poslední hnojky, na Vánoce nebo možná dřív nasadím čistou vodu a týden na to půjdou... možná ještě ne všechny, ale většina.
jinak jsem se v průběhu týdne musel zbavit dvou mrzáků kvůli plísni, asi jak byli nízko, je tam vyší vlhkost. byli opravdu malí, z jednoho by nebylo skoro nic a taky nebylo a z druhého by bylo možná něco a něco málo visí ... taková ochutnávka, na kterou se potvora plíseň nedostala. doufám že s tím nebudu mít ve skříni další problémy....
Prosim...ted momentalne nefunguje prikladani fotek..vydrz s tim, az to bude funkcni...dik
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Budesh, pokud razantne nezmenish podminky v boxu. Plisen je svina, staci aby tam nekde litalo trosicku spor, a za tyden se to objevi na dalsi kytce. Je potreba hooooodne vetrat, kdyz neni jinej zpusob, jak snizit vlhkost. Jo a taky pomaha otrhat zbytecny listy, ty tu vlhkost nejvic produkujou. Pak rozevri rukama vsechny vetsi palice a koukni jestli nezacala nejaka plesnivet a pokud jo, okamzite s ni na rychly suseni pryc z boxu.
r-man: uz jak jsem sundal toho druhyho prcka jsem nechal zapnutej ventik i "pres noc". ty listy protrham, diky za radu. a vetrat se snazim, i kdyz moc casto to taky neni mozny
mám menší problémek se samovolným zvedáním EC. netušíte čím to může být? že by se holkám nechtělo papat hnojení a dlabou jen vodu? pH 6.1, když jsem namíchal poslední a největší dávku Květu a PK13/14, bylo EC 1.61, po ani ne třech dnech je na 2.23. přidávám enzymy Cannazym a zálivka mapitem zase protéká zpět do zásobníku. moc prosím o radu, už se mi to stalo jednou, nějakou dobu to takhle haprovalo a pak to přestalo, ale netuším co bylo důvodem
díky
Myslim, ze to bude tim, ze se hodne vody odpari pri prutoku Mapitem. Udelej si zasobu odstate vody, a treba kazdy druhy den to trochu nared (samozrejme voda s upravenym PH). Ja mel tenhle problem kdysi kdyz jsem jel hydro, EC mi lezlo az na 2.8 i vic!
koukam ze pridavani fotek uz zase chodi, takze jsem prihodil 49. den kvetu.
dnes dostali kyti cistou vodu a predpokladam ze za 9-10 dni (o weekendu na Silvestra) je pokosim. vsechny naraz, protoze uz jaksi nemam prostor na suseni, cili musim vyuzit prostoru growboxu. ostatne aspon uz tam je ventik a odtah
nicmene jsem nasel kousek plesnive palice, jedne z tech vysokych, nastesti skoro nahore, takze jsem ustipl asi 7cm vrsku a z toho pulku vyhodil a pulka je ok. snazil jsem se to prohlizet a nikde jinde jsem nevidel, i kdyz to predtim taky ne a vida .. plisen je pekna svine
po veceru s dvema fajfkami ruznych skankovych modelu jsem si vzpomel na ten kousek palicky, co se susi. ani bych necekal ze me to jeste hodi do nejakeho o dost jineho stavku... ale opak je pravdou. po prvnim prasku jsem uz hodne dlouho takhle nevypadal ... druhej prask ... ... tohle se protaaaahne
edit: stejny pokus, jen na cistou hlavu ... a vypadam uplne stejne. po druhem prasku temer nefunkcni ... to pak clovek i tenhle radek pise nekolik minut
nacvakal jsem nejake detailky za zhasnuteho svetla, nicmene jsem zapomel prilozit nejakou vec k posouzeni velikosti. vezte tedy, ze na prvnim detailu je videt 20cm (SAGE), na druhem 16cm (GWS), na tretim 36cm (SAGE) a na ctvrtem 31cm (SAGE).
pri koureni toho ustipleho vrsku jedne palice me oproti produktu z hliny prekvapila jedna vec - ty palicky z hliny se o hodne smrskly, kdyz se ususily. tahle palicka zustala skoro stejne velka a naduta, jako kdyz byla mokra. jsem vazne moc zvedav na vynos
nadešel den D, 65. den květu. nebyla to jednoduchá práce, takovou džungli rozebrat, ale už se houpou. teď mám měsíc na usušení materiálu a upgrade skříně a pak - 12x Belladona
1: těsně před započetím operace
2: už se houpou hlavami dolů
3: několik nejhezčích s krabičkou zápalek, vlevo od ní SAGE, vpravo GWS
4: detail, vlevo SAGE, vpravo GWS
dephp: EC jsem meril, i kdyz posledni mesic to dost kolisalo, snazil jsem se to drzet tak 2.0 - 2.4. nakonec jsem dal 10 dni proplach cistou vodou a tu jsem v polovine menil, protoze se za tech 5 dni zvedlo EC z 0.3 na 2.5
posledni fotka z prispevku c.52 se prave stala fotografii tydne. dekuji vsem kteri hlasovali. musim, rict ze to pro me znamena hodne, foceni i pesteni jsou me velke konicky a timto byly oceneny oba naraz
usušeno a zváženo. do konce přežily 4 velké Sharky a jeden prcek, Sage pak 2 velké (ale teda skutečně keře) a jeden prcek. dohromady tedy odešly kvůli plísni či hned zezačátku 4 z 12ti květin.
S.A.G.E. (2. foto) ... 138g
GWS (3. foto) ... 157g
celkem tedy ... 295g
osobně jsem doufal, že z toho bude alespoň čtvrt kila, což se mi povedlo hezky překročit, čili jsem velmi spokojen. teď je materiál uskladněn s kouskem pomerančové kůry. 2 pytle listí (možná přidám i nějaké šišky) použiju na přípravu některého z pokrmů...
oba modely jsou velice silné co se týče zkouření, Shark je více happy, Sage více uzemní. co se komplatknosti paliček týče, je na tom samozřejmě lépe Shark (mostly indica), i když i Sage (mostly sativa) je pěkně hutný.