Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Čubova skříň 400W, první indoor (Big Hud vs African mix)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Cuba - Nemohl jsem na to PM reagovat,protoze jsem musel nekam rychle vypadnout..Jinak bych to udelal jak jsem psal vyse.Nic jinyho me nenapada,ale jsou tu urcite lidi ktery to treba nekdy videli a vedi presne co delat.Kazdopadne kdyz prestanes hnojit,das vejs lampu a zmirnis rychlost vnitrniho ventilatoru tak to kytkam neublizi na 100 procent a muze to bejt jedna z pricin..Ze by to bylo suchy nebo prelity to nevypada.Taky to chce snizit samozrejme vlhkost pokavad mas podezreni,ze je to opravdu plisen..Jestli mas mikroskop a byla by to plisen mel bys ji v pohode videt..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 05-11-2005 v 18:11 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cuba
Stálý Člen

Karma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

to mettatron: Zdravim, sog urcite nepojedu, protoze mam na to malo kytek...... S tou vyskou si budu muset nejak poradit, vcera jsem se pokousel zastrihnout metodou FIM, tak uvidime jestli z toho neco bude... v nejhorsim mi vyrostou dva vrcholky

A odpovedi na tve otazky
1) Predradnik jsem koupil v greenhome (www.greenhome.cz) komplet pro lampu 400W a to obsahuje: vybojku + predradnik + stinitko + objimku
Predradnik obsahuje vsechno potrebneho a muze to zapojit kazdy kdo vi kde je faze.... A nebo jestli uz mas vybojku, tak si muzes koupit samostatny predradnik...

2) Skrin mam v pokoji kde spim asi metr od postele (prispevek c.1) a hlucnost delaji nejvic ventilatory a CT,ale da se u toho usnout. Mam to nastaveny tak, ze to vypne od 19:00- 01:00, tak v te dobe chodim nejcasteji spat, tak je tam ticho.. zatim me skrin jeste neprobudila, tak je to v poho.. A teplota? No jelikoz ma pokoj o rozmerech 5x3m a vyska kolem 2,2m, tak mam skrin jako male topeni takze mam neustale trosku pootevrene okno a je to v poho...

to Jahudka: uz jsem to tak udelal jak si mi poradil, tak uvidime jestli se to zlepsi nebo ne.... jeste jednou diky za rady

Čubova skříň 400W, první indoor (Big Bud vs African mix) -ZLIKVIDOVÁNO!!!

Ohýbám, lámu, stříhám a tvaruju, zalévám, hnojím, starám se a zvlhčuju..

Všechno pečený je k něčemu smažený..

Naposledy upravil Cuba 05-11-2005 v 22:58 PM

Old Post 05-11-2005 v 19:16 PM
Cuba je offline   Profil uživatele Cuba   Find more posts by Cuba   Foto galerie člena Cuba   Click here to Send Cuba a Private Message   Add Cuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

dikes za odpovedi. ohledne predradniku - zkousel jsem sehnat nejaky elektronicky predradnik na vybojky ale zda se ze pro vetsi wataze snad ani nevyrabi - vyhodou oproti konvencnim predradnikum,pripadne stavbe tlumivka, zapalovac - je ze zvysujei zivotnost, ma optimalizovanou frekvenci, neco malo setri proud, nevrci....ale fakt se to neda sehnad a asi by byl i pekne drahej.

jinak mas stesti ze si muzes vetrat vodknem, me by rano budili auta a v noci taky nikdy nevim kdo na koho bude venku hulakat ....no vsak snad brzo uvidim jak 400w topi

Old Post 12-11-2005 v 00:57 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cuba
Stálý Člen

Karma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% Pěstitelská

26. den rustu od vykliceni, svetlo 18/6 Příspěvek č. 36

Zdravim vsechny!!!

Tak a po 8. dnech je tu dalsi update. Kyti trosku povyrostly a krasne se vetvi. Zastrihaval sem metodou FIM a u vetsiny kyti jsem zastrihl vysoko tak maji zdeformovane listy, ale uvidime co se z toho jeste vyklube.... U par kyti se to povedlo, ale jeste neni poradne videt kolik z toho vyroste vetvi. Po zastrihnuti se zpomalil rust asi na 3-4 dny a spis se vetvily do stran.
Predvcerejskem jsem snizil lampu a je ted ze 60 cm vysoko asi 40 cm nad vrcholkam kytek. A teplota je v poho, ve dne se pohybuje od 21-28°C a v noci 19-23°C.
Od vcerejska sem znovu zacal s pridavanim hnojiva do roztoku a kyti Big Bud 2 se to moc nelibilo a udelali se ji hnede flicky na okrajich vrchnich listu. Jinak se ty fleky neobjevuji, tak uvidime...

Vcera jsem a sel jsem se podivat na kyti a co sem tam nevidel, u Big Bud 1 sem si vsiml ze mi tam neco vyrostlo tak sem to musel vyfotit.. viz. foto 8snad to neni plevel.... a i u Big Bud 2 sem neco nasel vypada to jako delozni listky cannabis viz. foto 9 Co s tim mam delat? Mam to vytrhnout?

Vetsina kyti meri kolem 14-18 cm a krasne se vetvi, prepinat na kvet budu asi nekdy kolem 29. dnu rustu

A tady jsou fotky:

Foto c. 1: celkovy pohled
Foto c. 2: Big Bud 1
Foto c. 3: Big Bud 2
Foto c. 4: Big Bud 3
Foto c. 5: African mix 1
Foto c. 6: African mix 2
Foto c. 7: Big Bud 4
Foto c. 8: to sem nasel u Big Bud 1
Foto c. 9: a toto zase u Big Bud 2

tak to nechapu, ty fotky tam naskakali jak chteli

Naposledy upravil Cuba 12-11-2005 v 15:32 PM

Old Post 12-11-2005 v 14:49 PM
Cuba je offline   Profil uživatele Cuba   Find more posts by Cuba   Foto galerie člena Cuba   Click here to Send Cuba a Private Message   Add Cuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 37

roste ti to opravdu pekne at se dari

Old Post 13-11-2005 v 10:01 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cuba
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

to mettatron: Zdravim, jakou konkretne vetsi wataz toho predradniku myslis?? Co ja vim tak se delaji jeste napr. 600W a 1000W a pak jeste samozrejme ty mensi wataze

to Drevo-Kocur: Zdravim, tak presne nevim kolik sem do toho vrazil chechtaku, ale mam zatim vsechny stvrzenky schovane, tak az skoncim grow, tak to vsechno sectu a budu vedet kolik me to vsechno stalo.... Tipuju kolem 13 500,- Kc
Jinak diky za chvalu a taky za K+

to Deth: Zdravim, diky za chvalu, tak at nam to roste

to all: Diky za vsechny rady, napady, odpovedi, pripominky atd..
Tak at nam to roste at mame co

Old Post 13-11-2005 v 17:59 PM
Cuba
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

to Drevo-Kocur: Na rust zarivky me napadlo, ale jeste jsem zatim nevidel, ze by to pod nima lepe rostlo nez pod sodikek, strasne se to za nimi taha a moc se to nevetvi. Sice vim ze je metalhalog. vhodnejsi na rust ze ma vice modreho svetla, ale teprve zacinam a nemuzu jen zdokonalovat skrin.... chci taky pestit
Proc jsem nezvolil son-t Agro, protoze, kdyz jsem objednaval lampu, tak jsem toho jeste o nich moc nevedel a druhy duvod byl taky kvuli cene...Priste az budu kupovat tak urcite koupim son-t Agro.
Vybojku, kterou mam je mix (sodik+metylhalog) s pridanym rustovim spekterm (modro-bile), tak si myslim ze sem zas takovou chybu neudelal, ale to se jeste teprve uvidi.....

Tak se mej Čuba

Old Post 15-11-2005 v 15:04 PM
Cuba
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

to Dreco-Kocur: to bohuzel vyrobce neudava, tak nevim, ale taky by me to zajimalo...

Old Post 15-11-2005 v 15:31 PM
Cuba
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

to Drevo-Kocur: nasel jsem jen toto: vysokotlaká sodíková výbojka s přidaným růstovým spektrem světla (modro-bílé). Jedna z nejlepších univerzálních výbojek pro pěstování rostlin se zvýšeným podílem modrého světla. Svítivost 55000 lm, příkon 400W, účinnost 137,5 lm/W.

Old Post 15-11-2005 v 16:29 PM
Cuba
Stálý Člen

Přepnuto na květ Příspěvek č. 42

Zdravim vsechny, slavnostne vam oznamuji ze dneska jsem prepnul na kvet. Maji 30. den rustu a tedy 1. den kvetu, jsou vysoke 15-20 cm a v sobotu sem hodim fotky jak to vypada.

Naposledy upravil Cuba 18-11-2005 v 15:34 PM

Old Post 16-11-2005 v 15:05 PM
Cuba
Stálý Člen

33. den růstu, 3. den květu Příspěvek č. 43

Ahoj vsichni!!!

Po tydnu je tu dalsi update a kyti uz maji 3. den kvetu trochu povyrostly a zkosatili se, jsou vysoke 16-25 cm.
Svetlo je asi 30 cm nad vrcholkami kyti a vlhkost udrzuji kolem 60%, teplotu drzim ve dne od 21-28°C a v noci od 17-20°C.
Kyti vypadaji uz celkem dobre, ale Big Bud 1 a 2 jsou takovy mrzackove proti ostatnim a maji spalene okraje listu nejspise prehnojenim, ale porad davam polovicni davku hnojiva, tak nevim no... Je to moje uplne prvni grow, tak necekam ze budou nejake extra vynosy, ale spise sbirani skusenosti...

A tady jsou fotky jak na tom kyti jsou..

Foto c. 1: celkovy pohled do skrine
Foto c. 2: mrzacek Big Bud 1 ma spalene okraje listu
Foto c. 3: mrzacek Big Bud 2 ma teky spalene okraje listu
Foto c. 4: Big Bud 3
Foto c. 5: African mix 1
Foto c. 6: African mix 2
Foto c. 7: Big Bud 4
Foto c. 8: bocni pohled na keriky

Diky za vsechny rady, napady, pripominky, odpovedi a taky K+

Tak at nam rostou palicky

Old Post 19-11-2005 v 08:56 AM
Cuba
Stálý Člen

Zlikvidovano!! Příspěvek č. 44

Ahoj, zdravim vsechny!!

Mam spatne zpravy a jeste ted tomu neverim... Jelikoz jsem mel problemy ve skole se znamkami, tak jsem si prisel domu s radosti ze si prohlidnu kyti jak vypadaji a co sem nevidel ..... Kyti tam nebyli..
Vubec sem nechapal. Pak mi to doslo ve stredu sme meli tridni schuzky a se znamkami to slo nejak dolu a mama se nasrala a spalila mi moje kyti..
Prijela vecer domu a zeptal sem se proc mi to vyhazela a ona ze to takhle nejde a mel sem kazani...
Ty znamky nebili kvuli tomu ze growerim, ale kvuli necemu uplne jinemu.... a nestaihal sem to se skolou.
Tak uz mamu postupne premlouvam a vypada to ze po Vanocich znova zasadim tak se mejte a at vam to nedopadne doma jako u me.
Stve me to, protoze kyti uz vypadalii lepe, byl to tedy problem s nizkym pH nasypal sem nahoru trosku dolomitickeho vapence a bylo to OK
Tak se mejte a snad tedy po Vanocich tu budu zas. Zdravi vas Čuba!!

to Drevo-Kocur: Diky za info!!! Vyrobce udava, ze je to vybojka urcena primo k pestovani rostlin a ze je s pridanym rustovym spektrem (modro-bile), ale jakou hodnotu modreho casti spektra v % sem nenasel.
Das mi prosim Te jeste link kde ses to docet?
K+ for you

Naposledy upravil Cuba 28-11-2005 v 14:57 PM

Old Post 28-11-2005 v 14:43 PM
Cuba
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Normalne je kousek nad hlinou nuzkami na stromky usmikla a hodila do kotle. To co zbylo v kvetinaci to hodila na zahradu na takovej kopec s hlinou.
Zezacatku jsem byl hodne nastvanej, ale vyrikali jsme si to v klidu u stolu a vypada to, ze po Vanocich pojedu znova, az budu mit nejaky penize
Chapu ji nechce abych mel problemy no... Ale bylo to kvuli uplne necemu jinemu,ale uz je to v pohode
Pristi grow pojedu zase Big Buda a snad uz ho dokoncim
Pojedu bud v Coco od Plagronu nebo Royalty mixu, jeste nevim ale spis v Coco. Taky dokupim Root stimulator, Growth/Bloom Excellerator, Final Solution a Enzymes+ vse od AH
Tadyto prvni grow sem nasbiral nejake zkusenosti a ve druhym snad pojedu lip nez ted, ale to se teprv uvidi. Tak diky za prizen a at vam to pekne roste!!! Čuba

Old Post 28-11-2005 v 15:21 PM
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Jak pise Josip omg akorat bych tam pridal jeste "f" OMFG :-O . . je to mozne . . . Je mi te lito! . . Ja bych byl nasranej jak pes . . . .
ALe myslim ze dospelimu cloveku by se tohle snad stat ani nemelo ;-) . . .

Old Post 25-12-2005 v 16:34 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Josip
Stálý Člen

Karma uživatele Josip - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

pripojuju se Frutexx - ale zaroven Čubu cenim pestit od mladi je urcite chvalyhodny - ja v jeho veku pravidelne zajistoval zisky svymu lokalnimu dealerovi...

Old Post 25-12-2005 v 17:05 PM
Josip je offline   Profil uživatele Josip   Find more posts by Josip   Foto galerie člena Josip   Click here to Send Josip a Private Message   Add Josip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cuba
Stálý Člen

Priste pojedu v bubbleru.. Příspěvek č. 48

Ahoj vsichni... diky vam vsem za utechu a podporu Ve skole je to uz v pohode a tak mi mama povolila po dlouhem premlouvani teda dal pestit
Nakonec jsem se rozhodl, ze v druhem kole pojedu bubbler.... je to teda uplne neco jineho nez v hline, ale take jsou i jine vysledky Mam uz vsechno promyslene jak to udelam a chtel bych jet scrog, ale jeste mi schazi nejake penize tak uvidime kdy se tady ukazu se svoji skrinkou..
Skrin necham takovou jaka byla jen dokupim veci na hydro a pojede se znova

Old Post 25-12-2005 v 19:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás