Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem to důkladně zzkontroloval . už jsem ni v nenašel, včera jsem je ale posřikal BOOLem ,preventívně . Myslím že jsem je odhalil včas a do sklizně moc nechybí , takže v pohodě , Vystříkám po sklizni vše i místnost, Jak se tam ty potvory vlastně zavlečou ????????????????
posílam poslední fotku a až se přilepí nějaký létajicí hmyz tak ho vyfotí , teď poslrdní foto , od zítřka musím zase fotit hafo fotek pro pokusy s OCEANIC COLOR zářivkam a fermentavi chci taky zveřejnit . Tak díka za rady a doufám že mšice neohrozí pokusy se zářivkama. A rčitě to jsou mšice???????????????
vypada to jako msice. daj se na to sehnat nejaci ti predatori, ale moc o tom nevim, tak nechci kecat(slunecka??). zeptej se v kramech - furt lepsi nasadit jinej hmyz kerej ti to od skudcu taky vycisti, nez chemky do palic.
zdar a good luck
Tak jsem dnes šmiknul dvě rostlinky které jsem ze skříně hodil dozrát ven , tady jsou fota :
1. PPP Palice jsou ze zimy trocu fialové.
2. je jasně vidět zralost krysalů
3. větší přiblížení , ale v tom světle to vypadá jako by nebyly ještě zralé , ale jsou.
Čekal jsem na to,až někdo na fóru začne fotit pořádnym foťákem,což EOS 350d s pořádnym objektivem určitě je .Canon 5000 už je horší,ale pořád slušnej foťák.Taky podle toho ty fotky vypadají.Pěkný obohacení.
Co používáš za objektiv?Kolikrát jsou ty fotky zvětšeny?Já mám Yashica/kyocera M410R bez předsádky,ale na takovéhle zvětšení se nedostanu.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Zajímalo by ,mě jestli zbarvení pryskyřice do fialova je jen pigmentová záležitost , nebo se už jedná o stupeň zralosti.
Co si myslíte ???? Foto nechám ve větším rozlisění pro případné zvětšení, vdruhám příspšvju bude celkový pohled na listy.
Ze je to je fialovy to je zajimavy.Proc se to stalo to je tezko rict.
Kazdopadne myslim zue to jeste neni uplne zraly a jeste ybch to nechal.Pryskyrice by mela bejt jantarova a to se mi zda jeste neni...
Už jsem tu dlouho nic nedal, tak je tu ještě malý květ G13*BB od Reefermana, udělal jsem mu tmu a teď dojíždí venku,j sem zvědav jaká bude chuť oproti indoru. Fotografováno Finepix-Fujifilm S 5000 a přiloženým objektivem ze starého zvětšováku.