Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
byl jsem si pro ně přímo v jejich prodejně ve Vídni v ulici Piaristengasse 38(asi tak tři tydny na spět) balení bylo origoš. když jsem se s nimi bavil(aglicko-německy,ještě že moje stará umí dobře jazyky) tak říkali že je lepší objednávat přes net, abych neměl problém na celnici(při převozu).
NO a že se může stát že přes net přidou vybalený to je možný protože na to celníci maj právo(zatím,kurvy jedny jebavý)
DAKUJEM ZA INFORMACIU STE OCHOTNY TO SI CENIM AJ KAMOS HOVORIL ZE POJDE DO VIEDNE ASI JE TO BESPECNEJSIE CEZ NET JA SOM MAL TENTO ROK PROBLEMI TAKI MANIK MI MIERIL NA HLAVU ZBRANOU BOL SOM SKLIZET A ZBADAL MA PARCHANT ZE IDEME NA POLICIU A POPLASIL MA HAJZEL A POTOM MA PUSTIL ZE NECH MA US TAM NEVIDI HAJZEL SKURVENY ZOBRAL SI TO BOL TOHO PLNY BATOCH TO BY BOLO HULENIA NO TATO SKUSENOST MA ODRADILA ALE AJ TAK NA GROWERI SOM RAD SU TU FAJN LUDIA AKO VI ZDAREC A CAF
Původní příspěvek od mirico DAKUJEM ZA INFORMACIU STE OCHOTNY TO SI CENIM AJ KAMOS HOVORIL ZE POJDE DO VIEDNE ASI JE TO BESPECNEJSIE CEZ NET JA SOM MAL TENTO ROK PROBLEMI TAKI MANIK MI MIERIL NA HLAVU ZBRANOU BOL SOM SKLIZET A ZBADAL MA PARCHANT ZE IDEME NA POLICIU A POPLASIL MA HAJZEL A POTOM MA PUSTIL ZE NECH MA US TAM NEVIDI HAJZEL SKURVENY ZOBRAL SI TO BOL TOHO PLNY BATOCH TO BY BOLO HULENIA NO TATO SKUSENOST MA ODRADILA ALE AJ TAK NA GROWERI SOM RAD SU TU FAJN LUDIA AKO VI ZDAREC A CAF
Ale to bol majitel pozemku co na teba mieril "pistolou"??
Predam semena technickeho konope,VHODNE NA KRYTIE.....Cena za 1 semeno 1Sk.......Min. odber 100 kusov
WoW tak to bych se asi sesypal kdby mi nekdo dal palici k hlave kvuli huleni a byl bych nasranej jak krave kdyz vbych zjistil ze to ete zamne sklidil grrr
tak to nebol jeho pozemok bol to zlodej ganie kurva a nemohol som nic keby som ho stretol bez zbrane tak ho asi dojebem ako hada zaujimavi pocit ked ti niekto mieri na gebulu kurva pekny strach ale to hadam bude v pohode ja to preto pisem ze aby ste si davali pekneho bacha niektori ludia su kurvi ale venovat a studovat ganiu budem je to viac ako hulenie
mirico: toho čarůka bych si zjistil a ještě bych mu zpříjemnil život
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever