Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuz prihazuju jeste tohle, to by se mohlo hodit vsem co maj problemi se zimou ve svem kouzelnem boxu je to -
Teplovzdusny konvektor Opti OK - 9200
-výkon 1000/2000w
-teplý a studený vzduch
-ochrana proti zamrznutí a přehřátí a to cele za 296 s DPH.
Maj to ted jako nabídku z MAKRA ktera plati bohuzel do dneska,ale to neznamena ze to tam nebudou mit .
PRAHA
2 K8a: nazdar hale woe , nevis jeslti plati jeste ta akce v ty ikeii ty spinaci hodinky??? nebo nevi negdo z vas o nejaky akci , nebo nemate negdo navic spinaci hodiny z phy??? PEACE!
Lidičky, chtěl bych vás VAROVAT před spínačkami od české firmy BEN electronics. Mám od nich jedny mechanické a dost se zpožďují. Přesto jsem si tento týden koupil od tohoto výrobce ještě jedny digitální. Doufal jsem, že na těch je toho snad míň ke zkurvení, ale bohužel jsem se mýlil. Ty hodiny každý den ztratí uložené nastavení. Dneska je jdu vrátit a byly to jedny z těch levnějších, tak se radši při koupi podívejte, kdo to vyrábí...
Drevo-kocur: zkus treba hornbach nebo podobnej store, vzdycky tam maji takovyhle blbosti i za levno, "jejich vlastni" vyrobky - tedy proste s logem toho storu. i kdyz ted je zima, na nakup ventilatoru jsi si mel vybrat leto, jiste bys nasel spoustu veci v akci...
Původní příspěvek od Deda Mraz Lidičky, chtěl bych vás VAROVAT před spínačkami od české firmy BEN electronics. Mám od nich jedny mechanické a dost se zpožďují. Přesto jsem si tento týden koupil od tohoto výrobce ještě jedny digitální. Doufal jsem, že na těch je toho snad míň ke zkurvení, ale bohužel jsem se mýlil. Ty hodiny každý den ztratí uložené nastavení. Dneska je jdu vrátit a byly to jedny z těch levnějších, tak se radši při koupi podívejte, kdo to vyrábí...
Tak jsem běžel podívat se jaké mám hodiny já , samozřelmně BEN z Globusu analog v akci za 69 Kč. Musím říct že mám 4 kusy , používám jedny také na spínání osvětlení na zahradních lampách a ostatní na naše účely , ale asi mám štestí na výrobní serii a mi jedou už několik měsíců přesně , aspoň v řádu 15 minut za 3 měsíce , protože míň tam člověk neodpozoruje. Digi nemám , ale není to tím že baterka uvnitř pokud se tam dává není nabytá ????