Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, tak jsem dneska šel se podivat na svy kytky s pocitem, že budou nejak zniceny tema stalejma destama co byly......Ale to se nestalo, ba naopak kytky najak zazracne vyrostly a celkove vypadaji ze maji mnohem lepší vitalitu Jsem velice stasten, začíná to vypadat mooc hezky!
Jinak kdyby to nekoho zajimalo tak tedka 3tydny hnojím 1tejdně zálivkou 100ml kristalonu a půl litrem toho fajnovyho smrádku z kopřiv.
Poté bude následovat na květ ten fajnovej smrádek ze slepičinců, jestli i naka chemie, uvidí se...co myslíte?
Fotky:
1)DP......vsimnete si jakej je to peknej keřík
2)EM
3)Kyble DP a EM
4)Noname
Zdarek. Takže Dp a Em už začaly kvíst, nejspíš protože jsem musel přenýst kýble z pole které se bude sekat o kousek dál na místo, kde je slunce vidět tak o 2hodiny méně z celého dne. Obě dvě kytky jsem tedy začal hnojit na květ roztokem slepičinců.
K těm slepičincům, káždého kdo se pro toto hnojivo rozhodne varuju, že to smrdí až by se z toho jeden poblil. A taky že to strašně kvasí takže pokud to budete připravovat v uzavřené nádobě, tak dejte pozor až ji budete otevírat Jinak budete nádherně ohozeni....Jako já
BBVlada: mas to tam hezky chtel sem se te zeptat jakouá davas koncentraci slepicincu x vode??dik
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
ne neboj ja to mam v 100l sudu vis ja to vzdicky naberu cerstvi a nenji toho malo?? tech slepicincu ja bych to mel 9kg slepicincu a 90lvody?
-------------
Zdarec. Konečně mám už zpět digitál takže se těšte na kvalitní fotky a makra Nicmoc nového se neděje, všechny 3kytky už kvetou, nejvíce DP pak EM a nakonec noname. Všechny to jsou holky
try soui nadherny taky bych chtel takovy asi si taky koupim seminka
-------------
Cuss, tak po delší době menší update...Mám špatný zprávy co se týče EM, je to buď samec, nebo hermouš..poradte...Taky mi u kytek lezla naka myš nebo co a okousala spodní větve EM a jednu větev DP Co se týče Nonamu tak ten je naprosto vpohodě. Taky jsem maličko koštoval květ DP...zhuluje to
1)EM - Tak co to je???hermouš?samec?
2)EM
3,4)DP
5,6)DP - květ
7)Kyble
8,9,10)Noname
1 fotka samec 100% nevidel som vrch ale možno je to aj hermík a ten DP-nepoplietol si si to s tým nounejmom sa mi nezdá že by bol takto nakvitnutý a noname nič...
mas to husty ja bych rekl ze je to spis samec ale ze tak pozde???
-------------
No taky si říkám že ten samec kvete někak pozdě, ale to je jedno, divný je ale, že preflowers sou rozhodně samičí...no ještě ho chvili ncham co se vyvrbí.
to gona : Je to tím že DP je na místě kde svítí slunce kratší dobu, Noname ale už začíná kvíst.
2BBVlada : jestli je to fakt samec tak bych ho podfik jinak ti oprca celou urodu?! jestli to teda mas nekde pobliz sebe
-------------