Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já používám starší malý (100w) AT zdroj. a to jenom protože jsem neměl ekvivalentní volný normální adaptér. teď už mám na další sklizeň připraven napájecí adaptér z hp tiskárny, neo skeneru, už sám přesně nevím.
Chtel bych se timto omluvit za to ze sem si myslel ze je nemozny aby ATX zdroj fungoval bez zapojeni na zakladni desce a hadal sem se o tom. Nastesti sou tu i jiny kteri s tim maji rozsahlejsi zkusenosti a presvedcili me ze to de. Dekuji za vrele upozorneni. PEACE
jojo, zdroj na compa je idealni... nechci nikoho poburovat,ale mam taky ATX a na skrini fakt nemam prilepenou jeste zakladni desku =) Akorat teda ty zdroje obcas odejdou pri malym/zadnym zatizeni,tak bych vam doporucil zatizit +5V vetev nejakym odporem...Myslim ze se dava paralelne 2x 3.9ohmu minimalne 8W dratovejch odporu...Pridelas to na dve smycky dratu sroubama na vetrak aby se to chladilo a mas zdroj,kterej je schopnej dat i pres 5A (200W ATX)
je to oscanovany serial z PE o techto upravach...Enjoy
(btw, na konci je i moznost ze si postavite z tech soucastek svuj zdroj a da vam az 18A,ale to je myslim na growing zbytecny,leda byste chteli pestovat pod zarovkama z auta )
Původní příspěvek od wolverin prosim vas aky je rozdiel medzi stabilizovanym a nestabilizovanym zdrojom s regulovatelným napetím. je to jedno aky sa pouzije na tie pc vetraky ?
nestabilizovaný zdroj - za transformátorem jsou pouze vyhlazovací kondenzátory, se zatížením zdroje může dojít k poklesu výstupního napětí - podle odběru proudu může kolísat výstupní napětí
stabilizovaný zdroj - výstupní napětí je ještě stabilizováno, napětí je při různém odběru proudu stejné, podmínkou je zatížení v pracovní oblasti.
skusal uz z vas dakto napojit na ten zdroj 2 vetraky z PC. ja som to vcera len tak zo zaujimavosit spravil, nastavil som ten zdroj na 6v a vpoho obidva isli....