Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Won ten Reef bude asi šílenej zhulka a podle mě to někde zabordelil... Pište mu, bombardujte ho!!!
Mně se stalo něco podobnýho při objednávání Burmese. Tahal jsem z něj jak z chlupatý deky, jestli vůbec dostal peníze a pak po 14 dnech to někde našel! Semena jsem měl pak do tejdne doma...
presne ako pise UDL. ja som myslel ze to je strih, ale stalo zato si pockat si (zatail som dal klicit 8 seeds herianky, vsetky vyklicili do 30 hodin). ak si chcete pozriet ako vyzeraju tak su ich fotecky v mojom city growingu
amalko muryho si osočoval a podezíral ale ty jsi daleko horší kde mám svích 5 semen sereš na to vid tak jdi nekam hlavně netvrd že si to poslal jako minule
Původní příspěvek od amalka ¨nekteří pro velký úspěch aji dvakrát..... btv hledejte si este nekoho na delání mámy, nebude v mých sllách řízkovat pro deset lidí
tak ted nevím je to v tvích silách nebo nás wobložíš
tak po měsíci čekání je mám to že jsem tě podezíral to se omlouvám ale trochu si to zasloužíš jinak bych potřeboval vysvětlení k modelům a počtu semínek a co jsi si nechal ty a jaké byla klíčivost jestli jsem to zprávně pochopil tak by to mělo být takhle
GUS RM 99 12KS
LOVE POTION 4KS
ROMULAN 6KS
dále nechápu ten divní počet semen např 12ks kolik jich zkutešně bylo? a co je bonus a kolik bylo modelů objědnáno příjde mi toho nějak moc dík za vysvětlení a ještě jedno promin
Nazdarek! Jsem rád, že se to konečně dostalo až sem, už jsem kolikrát přestával věřit.. koukám, že seznam zůčastněných zmizel i s morrisem, takže se opět hlásim. Nevim přesně kolik jsem platil, ale bylo to přesně na tu Love potion 1. K selekci ani ničemu jsem se nikdy nehlasil. Takže jsem řádovej čekající... už se moc těšim - ale jen na děvčata :-)
Nerozumim moc tady těm zmatků se selekcí, ale snad tomu někdo rozumí! :-) Myslim, že by bylo nejlepší, kdyby to selektovalo co nejmíň lidí, ne? Nebo jak potom rozeznat nejlepší mamky, když je budou mít lidi roztrkany po republice? btw: na kolik řízků se můžu těšit? a ten Romulan je bonus, na který se můžu těšit?
Každopádně děkuju všem, co si s tim maj práci, máte moji podporu :-)
.. jo, Praha :-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Čaues,já jsem taky přispíval na Love Potion 1 a jsem moc rád,že se to trochu rozjelo Jsem je obyčejný pěstitel,matky a selekce bohužel provádět nemohu Ale už se moc těším,až si tu budu moct přečíst,že řízky jsou nařezány,jen je rozeslat zájemcůmA snad se na mě dostane taky něco z toho bonusu Tak zatím zdarec.