Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Kirrow: no newiem ci je to normalne dat si praska, a potom dat 20 drepov a potom aby mi nejaky čurak tlačil na srdce. A to s tym plynom, mal by si sa trochu uvedomit, ved ti to vygumuje totalne hlavu, a je tu aj nejake to zdravotne riziko ked fetujes plyn do zapalovacu. uvedom sa trochu, ak nechces byt absolutna troska. Plyn v zapalovaci je nato aby si mal ohen a nie aby si ten plyn vdychoval.
tak jak napsal hypiz: spek 5s, lufka 10s. Jinak taky sem nekde cetl, ze vic nez 15 sekund to nema smysl, protoze pak je vymena plynu v plicich nulova nebo zanedbatelna. Jinak se nechci se scotem hadat, jestli to mozek muze poskodit nebo ne. Kazdopadne kdyz hladina kysliku v krvi klesne pod uroven jakou mozek potrebuje, tak je to spatne, zvlaste kdyz nejde jen o zadrzeni dechu ale koure a jak vsichni vi, kyslik se pri horeni spaluje
2kirrow: covece, jak muzes dejchat plyn do zapalovacu!? vzdyt ten patri do zapalovace aby delal ohen a ne do tvych plic ktere poskozuje a zaroven ti poskodi i mozek!! fakt, pokud nechces skoncit jako opravdova troska (vzhledove sice od ni nemas daleko... :-D )
fakt, od plynu ruce pryc. nebo dopadnes jak ti dva "mladici" v TV kteri fetovaly plyn v uzavrene mistnosti a pak jeden znich se rozhodl ze si zapali cigaretku a ta "cigaretka" trochu hnula s panelem v panelaku ;-)
ale je tohle to trochu OT :-D tak se toho nevsimejte :-D
To já hulím tak, že dám prdíka tak na půl plic, držím a potom se nadejchnu čistýho vzduchu a držím zase tak půl minutky... naučili mě to takle hulit kámoši a zatim sem si nikdy na výsledek nestěžoval...
NENI POTREBA SKORO VUBEC DRZET.2-3 s jako cigeso.¨Myslite ze kdyz to v sobe drzis ma to vetsi ucinek???To si radsi petkrat potahnu nez abych minutu drzel jednoho.Shot je neco jinyho.(ale ja neshotuju ).
No tak nejvetsi mazak je jednoznacne Kyrrow ten zpusob jak se zhulit z jednoho boucha je vostrej a moc me pobavil -horsi je jestli to fakt praktykuje-pride mi to dost nebezpecny nemluve vo tech plynovejch dychankach ale ten jednobouchovej style si zapamatuju jako vtip nebo pokus o sebevrazdu jeto dobry
ja davam prumerne tech klasickych 10 s, taky se mi zda ze je to pak na picu, uz z tebe nic nevileti kdyz to drzis dlouho a rikas si" ty voe vono se to dome vsechno vsaklo " mno takze vic jak 10 s ne
Tady ta debata o držení prdů je fakt prdel!!Já držím prda tak.....kurwa ty vole já ti ani nevím.Musím si dát štrosa budu to stopovat................................asi 14sec.
Jo na jedné z před chozích stránek někdo říkal něco o Šalveji jak to funguje popř. jaký sou z toho stavy?