Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Locki23
Psal tady uzivatel Ant, ze ma 12V vetraky dokonce na 24V trafu. Ja jsem mel strach to na 24V stabilizovany trafo prdnout. Mam 24V stabilizovanejch traf asi 6 od tiskaren, ktery jsem vyradil v praci.
Pacto se na moje prosby o radu(taky jsem nechtel spalit vetraky) Ant vysral ..., proste jsem to na tech 24V dal. Vetraky to vydejchaly po dobu 1 tydne nepretrzityho behu v pohode, jen se vic hraly. Vykon byl brutalni.
[/B]
1) kdyz máš dva ventilátory na 12V a 24V zdroj, tak stačí ty ventilátory připojit sériově.
2) každý motorek má optimální napájecí napětí, při tomto napětí má nejlepší poměr příkon/výkon pokud zvýšíš neúměrně napětí pak se tento poměr zhoršuje a když to přeženeš fakt moc, tak budou dokonce pomalejší otáčky a vyšší odběr než při správném napájení.
ahoj ludkovia 35 dni na 12/12 uz sa to dievcatkam krati uz uplne prestali rast takze mi to nedorastie az po vrch pletiva;-(( ale co uz
kupil som si lupu 20x zvecsenie a furt cumim na trichomy heheheh ale kvapocky zivice su este cire takze musim cakat a strasne krasne to vonia takze problem:-)
davam nove foto:-) a ludia radte
1.mam uz otrhat velke listy alebo este nie?
2.uplne spodne vety scrogu su straaasne husto pokryte malickymy siskamy ktore su velmy svetlozelene asi koly akutnemu nedostatku svetla;-( ale aj tak su posipane zivicou mam ich otrhat alebo ich nechat? dozreju vobec budu pouzitelne?
Otrhavani listu:
Otrhavej co nejmene, spis se snaz list vyplest ven ze strogu a naopak palicky dovnitr. 70W sodik neprosviti ani jedinou vrstvu listu, tak ze kazda palicka co pojede za listem bude svetlounce zelena a ritka.
NESTRIHEJ LISTY CO NESTINI
Roztahej palicky co nejvice od sebe, ted budou uz jen kynout, tak at maji prostor.
42 den 12/12 tak uz je kvetocek v cistej vode:-) farba kvapocok zivice je este stale cira len mierne zakalena do biela takze este par dni pockam kym to pokosim potom sa rozhodnem ci naraz alebo postupne ich budem
este par fotiek pridam no a dufam ze listy som ostrihal ook nechal som len tie ktore maju trichomy s zivicou mam tie listy ostrihat este viac?
hello ludkoviamam problem
ako si mozno vsimnete z fotiek tak za mi kvetka opelila musel som si zavliect pel z outdooru (na jakeho frasa ma napadlo ze potrebujem pel?)
takze co mam robit hned to ostrihat alebo to nechat kvitnut opelene? flushuje to este len 3 den kvapocky zivice su este skoro cire len minimalne bielo zakalene
jednu spodnu palicku som uz odstrihol a rychlo vysusil 12hodinove susenie hnusna chut no a efekt je cisto cerebralny co tiez svedci o nedostatocnej zrelosti musim pochvalit odrodu velmi prijemny high inak kompletne dozrety outdoor ma jemnu ale nadhernu ovocnu vonu nedokazem identifikovat ovocie ale ovocna vona to urcite je heheh kym indoor hydro ma velmy silnu typicku skunk vonu
takze radte pls hned to ostrihat alebo nechat kvitnut opelene?
tak a uz je to ostrihane po 45 dnich kvitnutia este to nebolo celkom dozreteale bolo to opelene
hromadka je toho malicka cakal som viac ale ked si niekto posadi 2 samce a potom vyuzije len 1/3 scrogu sam si za to moze
ak budem mat moznost po vysuseni to odvazim a pochvalim sa vynosom skuste si zatial tipnut kolko to bude hehehe
Šťovík aha nemas to nahodou spalene od hnojiva? no a zakoreneny klon das do bublaku s cca 1/3 odporucanej koncentracie hnojiva a bubles a svietis po tyzdni zvisis koncentraciu hnojiva na 2/3 ...............
hnojil jsem wuxal 1/3 odporúčanej koncentracie, ale mel jsem kvetinacky tak kolem 1 cm pod hladinou a řekl bych že ten rockwool nasákl tolik vody že to ty kytky dost přidusilo, teď jsou ve hlíně a ještě pořád je vidět jak je ten rw kolem kořenů nacucanej.
Jak moc namoceny to mas na zacatku ty? Anebo je mas nad hladinou a vlhkost se tam bere z tech kapicek jak to sumi tim vzduchovanim? Bál jsem se aby nevyschly (musel jsem na pár dnů odjet) a takhle to dopadlo.
neupaluju, svitim 100W ani neprehnojuju, ale nechal jsem kvetniky na spodu kousek po vodou, necekal jsem ze ten rockwool umi bejt takhle nacucanej, ted jsou ve hline a uz se zase chytly, bublak odkladam na priste
sklizen bude snad pod stromecek...