Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s kamosema sme na zakladce do sebe furt kamaradsyk rypali a jeden rekl ze mam hlavu jak digimon a pak rekl ze je to moc dlouho ze bduu proste digi , dlouho sem se branil ale pak sem to prijal ale trochu si ji upravyl na digy abych nebyl tak mnekej
Pouzivam obvykle dva nicky, ale pro potreby Groweru jsem si radeji vybral jiny... A jelikoz jsem nevedel, jaky roupama vybrat, koukal kolem sebe... a ten den jsem si koupil cigara "Kent", mimochodem vyborny pokoureni. A nick byl na svete
kámoš byl letos v holandsku a přivez bílou vdovu a zhulili jsme to jen ve dvou,masakr jak kráva a já zhulená prej furt opakovala white wiiiii.....a dál už jsem to prej neříkala a od toho ten nick
zdrawas,
moj nick som splodil na strednej so spoluziakom ktory pouzival v ramci dobrych mravov take mile nadavky (bimbis, bibas, nadro, zalud, flajster...) flajster sa u nas slengovo berie ako cast picky (pisk) tak som to hned trochu poupravil do tej anglictiny ked uz sme v tej unii
najprv hlavne pri hrach ako nick FLYst<3>R potom jednoducho flyster, zaujimave ze ma tak vola asi len jeden clovek riadny rasta telom dusou aj vlasmi pozdravujem bratislavu
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.