Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
r@m: ec mam kolem 09-10 a tet mam ec 18 protože sem tam dával dusík a draslík a ph sem první týden neměřil protože sem si objednával PH meter a tet ho držím na 5,6-5,8 ale stoupa mě furt asi udělám pruplach a hnojky mam 1 rok stáry a tet sem si objednával noví a koření sou dobry když sem se díval tak naspod sou trochu hnědě ale na hoře su dobry bílí a čeho značku PH A EC nebo hnojek
viktor: značka hnojek? Dáváš těm chuděrám EC 1,8? Jestli nemáš špatné-staré hnojky? Každopádně bych ubral EC na 1,0, dal jim více dusíku a pH udržoval,,,jestli jsi je nezasolil tím příliš vysokým EC...
Jo, to jsou urcite svilusky. Bud si na ne kup nejakej postrik v Growshopu, nebo udelej tabakovej vyvar, a tim to postrikej. Jak udelat ten vyvar urcite najdes zde na foru. Mne zatim pomohl uplne na vse, co se tyka breberek a zivych organismu vubec. Holt nikotin je proste zabijak :-)
Zdravim growery,
mám takový problém, jedu tenhle rok svuj prvni grow a bojim se, jestli moji kytku něco nenapadlo. Zatím to nevypadá vážně, ale mám strach aby se to případně nerozlezlo. Kytky jsem zatim ničím nehnojil a dal jsem je do obyčejný hlíny z kompostu.
Mrkněte se prosím na fotky, co si o tom myslíte.
Zdravíčko, u mé největší kytky se začaly projevovat symptomy značící nedostatek dusíku, jen se chcu ujistit, že to není nic jiného (jsem Grower v plenkách- ne jako, že jsem mimino, ale že sadím prvně ^^ ) Příkládám foto, tak kdyby k tomu mohl někdo z vás zkušenějších a protřelejších něco říct, budu rád Jinak listy žloutnout od spodních pater, první dvě patra listů jsem musel utrhnout a včera jsem kytku pohnojil Krystalonem start, to v případě, že by fakt šlo o nedostatek dusíku.
Dr@m: nevím jestli se ty fotky zobrazí file:///C:/Users/viktor/Desktop/kytka/P1050339.JPG
file:///C:/Users/viktor/Desktop/kytka/P1050337.JPG
file:///C:/Users/viktor/Desktop/kytka/P1050338.JPG
a to EC včera sem si psal na chatu a lidi mě psali že to není tak moc hrozny že viděli EC 0:9 a aji pre ec 1.0 a to se nema pre už používat tak nevím a chci se te zeptat jak mam dat od stonku (KYTKY) tu jehlu protože si mislím že ty jehly protečou jen dolu ale třeba je to jinak a nasákne stem cely květináč ale furt si mislím že to jen proteče dolu tak nwm dík